- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Olabilirdipreesed in enjektörlerini atmasamıydım keşke
kopuşlardayım hahahaBunu da yaparsam beni kırmızı arabayla aldırıp bakırköy'e yatışımı yaptırır artıkDur bakiim oranın infertilite bölümü varsa itiraz etmiyim
Olabilirdierkek faktorunde sorun olanlar icin öneriliyor genelde.
Asil ben koptum ya :) zeytinyagli esprine bu sefer cok hafifkopuşlardayım hahaha
Ay gozumun onunde beyaz onluklu bir kadin canlandiKesinlikle mikroskop almam lazım seçer gönderirim ben onları
Allahımm sana geliyorumvizontelede bi replik var ya,şerefsizim benim aklıma gelmişti :))) valla geçen gün benimde aklıma gelmişti al şu kabı bana biraz örnek getir :))))
Şu 5 milimlik koca enjektörler var ya aldık onu eşim içine bir güzel numuneyi koyup getirdi.beni yatırdı ayaklar popo tepede yatağın baş kısmına dayadık vajenden içeri tek seferde tazzikle gönderdiknasılll
Ay gozumun onunde beyaz onluklu bir kadin canlandi
ayyyy Allah iyiliğinizi versin gülmekten karnım ağrıdı.eşinşn çabasınıda takdir ettimŞu 5 milimlik koca enjektörler var ya aldık onu eşim içine bir güzel numuneyi koyup getirdi.beni yatırdı ayaklar popo tepede yatağın baş kısmına dayadık vajenden içeri tek seferde tazzikle gönderdikal sana ev usülü aşılama o kadar para vermeye ne gerek var hatta eşimin içinde son kalan numuneyi gitmiyor diye habire göndermeye çalışması görülmeye değerdi. çekip çekip enjektöre basıyordu foş gol ettikçe beni gülme tuttu.gülme diye bir de papara yemiştim. eşim bu işi bayağı ciddiye almıştı yani
Kocası şehir dışına çıktığı için numuneyi alıp buzdolabında yaşatmaya çalışan bir kadının mesajlarını okumuştum .mikroskopu vardı ineklerde aşılama mı ne onunla ilgili bir bölüm okumuş.ordan esinlenerek spermleri ovulasyona kadar yaşatmayı denemişti ama ancak bir gün yaşamışlardıKesinlikle mikroskop almam lazım seçer gönderirim ben onları
yazarken koptum bende :))))Asil ben koptum ya :) zeytinyagli esprine bu sefer cok hafif
Hadi su 1 bu 2 bu 3 ...
Kocası şehir dışına çıktığı için numuneyi alıp buzdolabında yaşatmaya çalışan bir kadının mesajlarını okumuştum .mikroskopu vardı ineklerde aşılama mı ne onunla ilgili bir bölüm okumuş.ordan esinlenerek spermleri ovulasyona kadar yaşatmayı denemişti ama ancak bir gün yaşamışlardı
Şu 5 milimlik koca enjektörler var ya aldık onu eşim içine bir güzel numuneyi koyup getirdi.beni yatırdı ayaklar popo tepede yatağın baş kısmına dayadık vajenden içeri tek seferde tazzikle gönderdikal sana ev usülü aşılama o kadar para vermeye ne gerek var hatta eşimin içinde son kalan numuneyi gitmiyor diye habire göndermeye çalışması görülmeye değerdi. çekip çekip enjektöre basıyordu foş gol ettikçe beni gülme tuttu.gülme diye bir de papara yemiştim. eşim bu işi bayağı ciddiye almıştı yani
BirAsilAnnesi nasılsın bacım depresyondan çıktın mı?
Belki de en iyisini yaptın:))yok canım benim yooookkkkkkk.
öfkem baki.
ama vazgeçmekte kararlıyım.
dereceyi de testleri de fırlatıp attım.
Belki de en iyisini yaptın:))
Bebeklerimizi boykot edemeyiz. Kocanı boşver. Onlar göreve dönüyor diye daha farklı psikolojiye giriyor. Kendin için yap bebeği.bebek konusunu açanlara bile ben o sayfayı kapadım diyorum.
bak bir ay olmuş bizim son ilişkimizin üzerine.
adama hadi demesem sanırım bacı-gardaş olarak gideceğiz böyle.
ama yanaşmasa iyi olur çünkü bundan sonra da ben istemiyorum.
boykot var.
Bebeklerimizi boykot edemeyiz. Kocanı boşver. Onlar göreve dönüyor diye daha farklı psikolojiye giriyor. Kendin için yap bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?