Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben preesed kullanıyorum canım spermlere zarar vermediği için. Çok taze bir bilgi daha vereyim zeytinyağı da kullanılıyormuş
Kuzum o preesed ile ilgili yok kalitesiz sperm de gidiyormuş Allah korusun yok düşük oluyor vs diyorlar. Sanırım enjektör gibi bir şeyle direkt içine yapmıyorsun az az sürüyorsun. Bi zararı var m gerçi eminim çok araştırmışsındır.

Zeytinyağı vs çok doğru değil diye biliyordum ama sperm için zararlı ya da vajinal ortamı bozuyor diye. Ay bilemedim

Asidik birşey olmaması gerekiyor zeytinyağı da bana mantıklı geldi bu açıdan. Hamile kalan da var.
Preesed için de çok düşündüm sonunda kullanmaya karar verdim. Ben 2ml enjekte ediyorum ama sadece ıslaklık için surulerekde kullanılır.

Pressed i ben uzun yıllar dediklerinden ötürü kıllanmaya çekindim ve kullanmadım.ama baktım kullanmadığım halde kayıplar var.ve kullanmaya başladım.hatta geçen aylarda aşılama sırasında bu tarz jellerin kullanıldığını hatta pressed i aşılamada tercih eden dr lar olduğunu duydum.

Zeytinyağı ile hamile kalanlar var biri de benim :)) ama içeri göndermiyorsun ilişki öncesi zeytinyağlı suya oturdum ben

Allah Allah

Veson canim tabloma bir bakar misin? 4 5 gundur basladim ates ölçmeye 36 3 ciktigi gun unutup lavaboya gittim hemn geri donup ölçtüm etkilemis midir bugunku 36.4 de uykum cok bölündü hatta atesimi 6 da olcuyorum son 1 saat neredeyse uyumadim.

Atesim olcmeye basladigimdan beri ilk defa boyle yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…