- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Belli oluyor
aminnnn canım aminnAllah gülmekten ayırmasın hiç birimizi
:))) merakla bekliyorum vallahiBen daha başka yöntemler de verirdim de neyse kalsın bu günlük bu kadar gülme yeter size
hep stres sıkıntıya biz giriyoruz.birazda gülelim demiAyyyy kızlar çok alemsiniz ya seviyorum buradaki muhabbetti:))
Bak çok hafif oldu zeytinyağlı:)))) delisinizzz yaaa:))
Rabbim neşenizi bozmasın :)) çok güldüm.
Ayy bende varya şey demiştim şimdi ateş ölçme vs iyice stres olurum. Hiç bulaşmayım. Şu an bildiğinn sırıtarakk okuyorum :)))hep stres sıkıntıya biz giriyoruz.birazda gülelim demiiyi var bu topik
bulaş bulas iyi oluyorAyy bende varya şey demiştim şimdi ateş ölçme vs iyice stres olurum. Hiç bulaşmayım. Şu an bildiğinn sırıtarakk okuyorum :)))
Evet aynen kendisi sökülür.Tabi inşallah bebek gelmesi ümidiyleDusunce zaten kendisi gelir ovulasyon olmussa icmeme gerek kalmaz ki de mi:) insAllah düşmez tabi
aramıza hoşgeldin :))inşallah hormonlar da tablolar da düzene girerSize imreniyordum her ay ovulasyon sonrasi heyecanla gun saymaniza... keske benim de her ay olsa sabirla beklerim 14 gun nolucak aylardir bekliyorum zaten diye geciriyordum icimden ama yok beklenmisyormusvallahi gece uyuyamiorum sabah ates kac cikicak diye
20 den önce olmuştur.dediğin gibi 36,3 senin için Yüksek bir değer.en geç 19 da olmuş olabilir diyebiliriz.Ha birde bugun derece yere dustu ciyaklamaya basladi biraz pilini kurcaladim oyle calisti:)) bence ateste etkisi varVeson en gec 20 sinde olmustur galiba ovulasyon cunku 36 3 e nadiren çıkıyordu atesim.
Peki soruyorum hazır ol.aranızda kendi kendine ev usulü aşılama yapan oldu mu:))) merakla bekliyorum vallahisen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün insallah
Hosbuldum insAllah 9 ay daha gelmesin:) baska derece yok canim ya arada dusuruyorum sesi kisiliyor ciyakliyor biraz pilini oynuyorum düzeliyorEvet aynen kendisi sökülür.Tabi inşallah bebek gelmesi ümidiyle
aramıza hoşgeldin :))inşallah hormonlar da tablolar da düzene girer
20 den önce olmuştur.dediğin gibi 36,3 senin için Yüksek bir değer.en geç 19 da olmuş olabilir diyebiliriz.
Başka derece de varsa evde onla da ölçüp kıyaslama yapabilirsin.aşırı bir fark yoksa hala derece sağlamdır
Benim derece yere düşünce içim cızz ediyorHosbuldum insAllah 9 ay daha gelmesin:) baska derece yok canim ya arada dusuruyorum sesi kisiliyor ciyakliyor biraz pilini oynuyorum düzeliyor5 6 gun daha bekleyip yapayim o zaman testi ay cok heyecanliiii
Allahımm sana geliyorumPeki soruyorum hazır ol.aranızda kendi kendine ev usulü aşılama yapan oldu mu
Peki soruyorum hazır ol.aranızda kendi kendine ev usulü aşılama yapan oldu mu
Haaha benimdeBenim derece yere düşünce içim cızz ediyorçocuğum düşmüş gibi oluyorum
Peki soruyorum hazır ol.aranızda kendi kendine ev usulü aşılama yapan oldu mu
Enjekterle yapıyorlar ya onu diyor sanirim:)nasılll
Aa oyle deme hamile kalanlar var o yöntemle :))Bunu da yaparsam beni kırmızı arabayla aldırıp bakırköy'e yatışımı yaptırır artıkDur bakiim oranın infertilite bölümü varsa itiraz etmiyim
E
Enjekterle yapıyorlar ya onu diyor sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?