Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size imreniyordum her ay ovulasyon sonrasi heyecanla gun saymaniza... keske benim de her ay olsa sabirla beklerim 14 gun nolucak aylardir bekliyorum zaten diye geciriyordum icimden ama yok beklenmisyormus vallahi gece uyuyamiorum sabah ates kac cikicak diye

Ha birde bugun derece yere dustu ciyaklamaya basladi biraz pilini kurcaladim oyle calisti:)) bence ateste etkisi var Veson en gec 20 sinde olmustur galiba ovulasyon cunku 36 3 e nadiren çıkıyordu atesim.

Dusunce zaten kendisi gelir ovulasyon olmussa icmeme gerek kalmaz ki de mi:) insAllah düşmez tabi
Evet aynen kendisi sökülür.Tabi inşallah bebek gelmesi ümidiyle
aramıza hoşgeldin :))inşallah hormonlar da tablolar da düzene girer
Ha birde bugun derece yere dustu ciyaklamaya basladi biraz pilini kurcaladim oyle calisti:)) bence ateste etkisi var Veson en gec 20 sinde olmustur galiba ovulasyon cunku 36 3 e nadiren çıkıyordu atesim.
20 den önce olmuştur.dediğin gibi 36,3 senin için Yüksek bir değer.en geç 19 da olmuş olabilir diyebiliriz.
Başka derece de varsa evde onla da ölçüp kıyaslama yapabilirsin.aşırı bir fark yoksa hala derece sağlamdır

Hosbuldum insAllah 9 ay daha gelmesin:) baska derece yok canim ya arada dusuruyorum sesi kisiliyor ciyakliyor biraz pilini oynuyorum düzeliyor 5 6 gun daha bekleyip yapayim o zaman testi ay cok heyecanliiii

Peki soruyorum hazır ol.aranızda kendi kendine ev usulü aşılama yapan oldu mu
Allahımm sana geliyorum vizontelede bi replik var ya,şerefsizim benim aklıma gelmişti :))) valla geçen gün benimde aklıma gelmişti al şu kabı bana biraz örnek getir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…