- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Sen yaparsın valla,sana güveniyorum.Kesinlikle mikroskop almam lazım seçer gönderirim ben onları
Bu mesajdan sonra hamile kalırsan 5ml lik enjektör satış patlaması bekliyorumŞu 5 milimlik koca enjektörler var ya aldık onu eşim içine bir güzel numuneyi koyup getirdi.beni yatırdı ayaklar popo tepede yatağın baş kısmına dayadık vajenden içeri tek seferde tazzikle gönderdikal sana ev usülü aşılama o kadar para vermeye ne gerek var hatta eşimin içinde son kalan numuneyi gitmiyor diye habire göndermeye çalışması görülmeye değerdi. çekip çekip enjektöre basıyordu foş gol ettikçe beni gülme tuttu.gülme diye bir de papara yemiştim. eşim bu işi bayağı ciddiye almıştı yani
YOk aşılamam negatif sonuçlandı :))Sen yaparsın valla,sana güveniyorum.
Bu mesajdan sonra hamile kalırsan 5ml lik enjektör satış patlaması bekliyorum
Kesinlikle doğru. O zaman o kişiyi boykot etmiyoruz. Yanlış anlama bende yaşadım benzer şeyler. Takma uzulme. Hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yap bencekendim için yapacağım da işte kendi kendime tek başıma yapamıyorum bebeği.
bir bebeği dünyaya getirmek için iki kişiye ihtiyaç var sonuçta.
biz de biri eksik.
Kesinlikle doğru. O zaman o kişiyi boykot etmiyoruz. Yanlış anlama bende yaşadım benzer şeyler. Takma uzulme. Hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yap bence
bizi yormaktan başka bir ise yaramiyorlar.bosver gel sende arada bizimle kaynat.en son bende isyan bayrağı çekmiştim ama valla bura sayesinde daha iyiyimbebek konusunu açanlara bile ben o sayfayı kapadım diyorum.
bak bir ay olmuş bizim son ilişkimizin üzerine.
adama hadi demesem sanırım bacı-gardaş olarak gideceğiz böyle.
ama yanaşmasa iyi olur çünkü bundan sonra da ben istemiyorum.
boykot var.
Hangi değerleriVeson aradaki yükselişi görmek için girdim bu değerleri
EVET CNm bayağı yükseliş var çatlamış olma ihtimali yüksek.yapman gereken sabırla beklemek.heyecanlanıp uyuyamaman gayet doğal.bana da oluyordu ilk zamanlar ben de uyanmamak için geç yatardım yada tekrar adet olunca ölçüm saatimi öne çekerdim sırf o arada uyanmamak için :)))ne çok umutlan ne de umutsuzluğa kapıl.hadi hayırlısı.sonu bebek olmasa bile uzun zaman sonra yumurtladığını bilmek güzel.inşallah yavaş yavaş düzene giriyordurŞükür:)
Cordelia yeniden ateşin yükselmiş:) hadi inşallah bugünkü test sonuçların güzel artmış olur.sonuç kaç gibi çıkar?
Gunaydin... herkese mutlu güzel bir gün dilerim. Dua edin benim için. Çok umudum yok. Kan verdim. En geç 12 de haber veririm. Zaten yazmazsam olumsuz oldu ve dağıldım demek.
Rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah...umutsuzluğa kapılma..mübarek günler hürmetine inşallah olumlu olsun...Gunaydin... herkese mutlu güzel bir gün dilerim. Dua edin benim için. Çok umudum yok. Kan verdim. En geç 12 de haber veririm. Zaten yazmazsam olumsuz oldu ve dağıldım demek.
Amin inşallah canım...Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Allah hepimizi bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Gunaydin... herkese mutlu güzel bir gün dilerim. Dua edin benim için. Çok umudum yok. Kan verdim. En geç 12 de haber veririm. Zaten yazmazsam olumsuz oldu ve dağıldım demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?