Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 36,2 civarında seyrediyordu ateşim. Sabah 7.30 civarı ölçtüm 36,4 dü. İzin günümde uyuyakalmışım. 12.00 de bir daha ölçtüm 36,8 çıktı adetimin 14. Günü. Çatlamış mı?? Dün ilişki oldu.

2 gün daha yüksek devam etmeli. Çatlamış olması muhtemel bildiğim kadarı ile.

2 güm daha ölç yükseklik devam edecek mi kontrol edelim
Peki ilişki olayı?? Dün oldu. Bugün pas. Cumartesi de sabah yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım böyle hamile kalmış.

Cuma adet olmuş. Bu cumadan sonraki 2. Cuma günü en yüksek günüymüş. Perşembe gece 00.00 dan sonra ve cumartesi sabah 12.00 den önce yapmışşar şu an hamile. Ne kadar doğru bilemiyorum.

2 gün daha yüksek devam etmeli. Çatlamış olması muhtemel bildiğim kadarı ile.
Peki adet bittiği günden beri 1 gün yapıyorum 1 gün pas. Yine aynı devam edeyim dimi.
Arkadaşım yumurtlama öncesi gece . Yumurtlama günü boş yumurtlama sonrası gün sabah yaptı. Hamile kaldı.

Bu konuda veson daha iyi yardımcı olur. İnşallah en kisa sürede muradına erersin.

Freshmommy canim yaptin mi bu gun test?
Hayır canım yapmadım cok gec uyumustum misafırler vardı yorgunluktan ılk ıdrarla unuttum yarın sabah inşallah. Yine minik sızılar giriyor. Ben testere dişli aslan pençesi çayına baslamıstım hormonlarımı dengelesın dıye duzenım bozulmasın düşükten sonra dıye 15gün içtim. Zaten kanamam 7gun surdu hemen akıntım.başlamıstı yumurtlama cok erken de olmus olabılır yarın bakacagım işte biyandan pişmanım o gece için ve testte baktığım için. :)

Caya devam etme nolur nolmaz. Evet erken yumurtlamis da olabilirsin. Yarin sabah unutma bak iseme :) hadi hayirlisi bekleyelim

Caya devam etme nolur nolmaz. Evet erken yumurtlamis da olabilirsin. Yarin sabah unutma bak iseme :) hadi hayirlisi bekleyelim
Hahahaha alemsin kız aynen erken test var elımde işte. normal test de alacagım ıkısını yapacagm:) caya devam etmıyorm hatta test yaptıgım gun yapmadan once ıkıkez unttm cayı cok kaynadı dıye döktüm dedim.bunda bi iş var :)

Ben bir de 2 2 buçukta yatıyorum yok yine uyuyamıyorum:) pcos da öyle kendiliğinden düzene girmek yok canım ya maalesef. Ciddi bir kilo verirsem ancak o zaman. Her ne kadar kendimi dizginlemeye calışsam da olmuyor umutlandım bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…