Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen bir kaç sabah 6-7 de kalk bi daha uyuma bakalım oturabiliyor musun o kadar :)))

Gordun mu bak cay bile kendini icirtmemis :) oh iki testle garantili olur. Insallah pozitifse de saglikla devam eder insallahh. bu kez erkenden doktora gidiyorsun bak beklemek yok.

Evet bugün pas geç cumartesiyi değerlendir Pazar günkü ateşe göre tekrar konuşuruz

Son düzenleme:
Gordun mu bak cay bile kendini icirtmemis :) oh iki testle garantili olur. Insallah pozitifse de saglikla devam eder insallahh. bu kez erkenden doktora gidiyorsun bak beklemek yok.
Eveet canm ınsallah bakalm ama gecen aydan kendımı guzel bir alıstırdım artık herseye sarsmaz yanı beni

Peki adet bittiği günden beri 1 gün yapıyorum 1 gün pas. Yine aynı devam edeyim dimi.
Arkadaşım yumurtlama öncesi gece . Yumurtlama günü boş yumurtlama sonrası gün sabah yaptı. Hamile kaldı.
CNm ilk sayfada hamile kalma oranları yazıyor bir incele istersen .ayrıca değişik ilişki günleri ile hamile kalan arkadaşlar var.benim tüm gebeliklerim günaşırı ile oldu.ama ardarda ilişki ile hamile kalanlar da var.bol şans

Kız hiç kilo veremedin mi az az vermeye başladıysan düzene giriyordur yavaş yavaş diye düşündüm

Kız hiç kilo veremedin mi az az vermeye başladıysan düzene giriyordur yavaş yavaş diye düşündüm
5 kilo verdim, bi 5 6 daha vermem lazım.yumurtlama olduysa eger çörekotu yağı içiyordum onun etkisi diye düşünüyorum.

Veson, post: 55824686, member: 665341"]Evet olabilir çörekotu çok etkili bu konuda.[/QUOTE]
Daha önce 2 3 kez bal tarçın ç otu kürü yaptım ama etki etmedi bana yağı daha etkili sanırım yalnız 1 ay kullandım 21i gibi olduysa yumurtlama. sonrası da 3 5 gün kullanmış oldum ateş yüksek olunca bıraktım hemen

Ayyy teşekkürler cumartesi sabah ya da akşam olmasının bir önemi var mıı????

Kızlar ilk sayfadaki resimlerin bazıları gözükmüyor neden olabilir? Ben hiçbir müdahalede bulunmadım bir fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…