- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindımKızlar 31.04 çıktı iki gün önce 12.31 di galiba
Ben bir de 2 2 buçukta yatıyorum yok yine uyuyamıyorum:) pcos da öyle kendiliğinden düzene girmek yok canım ya maalesef. Ciddi bir kilo verirsem ancak o zaman. Her ne kadar kendimi dizginlemeye calışsam da olmuyor umutlandım bayağı
O zaman uyurum heralde ama gündüzden dayanamayıp uyuyorum ki:))Sen bir kaç sabah 6-7 de kalk bi daha uyuma bakalım oturabiliyor musun o kadar :)))
Gordun mu bak cay bile kendini icirtmemis :) oh iki testle garantili olur. Insallah pozitifse de saglikla devam eder insallahh. bu kez erkenden doktora gidiyorsun bak beklemek yok.Hahahaha alemsin kız aynen erken test var elımde işte. normal test de alacagım ıkısını yapacagm:) caya devam etmıyorm hatta test yaptıgım gun yapmadan once ıkıkez unttm cayı cok kaynadı dıye döktüm dedim.bunda bi iş var :)
Canım gözün aydın. Kızlar 31.04 çıktı iki gün önce 12.31 di galiba
Çizgiyi düne çekecek gibi ama SEn bugünü De değerlendir.Ben ne yapayım36,2 nin üstünü göremedim daha yaa
Cnmmmm çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahKızlar 31.04 çıktı iki gün önce 12.31 di galiba
Evet bugün pas geç cumartesiyi değerlendir Pazar günkü ateşe göre tekrar konuşuruzPeki ilişki olayı?? Dün oldu. Bugün pas. Cumartesi de sabah yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım böyle hamile kalmış.
Cuma adet olmuş. Bu cumadan sonraki 2. Cuma günü en yüksek günüymüş. Perşembe gece 00.00 dan sonra ve cumartesi sabah 12.00 den önce yapmışşar şu an hamile. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Eveet canm ınsallah bakalm ama gecen aydan kendımı guzel bir alıstırdım artık herseye sarsmaz yanı beniGordun mu bak cay bile kendini icirtmemis :) oh iki testle garantili olur. Insallah pozitifse de saglikla devam eder insallahh. bu kez erkenden doktora gidiyorsun bak beklemek yok.
CNm ilk sayfada hamile kalma oranları yazıyor bir incele istersen .ayrıca değişik ilişki günleri ile hamile kalan arkadaşlar var.benim tüm gebeliklerim günaşırı ile oldu.ama ardarda ilişki ile hamile kalanlar da var.bol şansPeki adet bittiği günden beri 1 gün yapıyorum 1 gün pas. Yine aynı devam edeyim dimi.
Arkadaşım yumurtlama öncesi gece . Yumurtlama günü boş yumurtlama sonrası gün sabah yaptı. Hamile kaldı.
Kız hiç kilo veremedin mi az az vermeye başladıysan düzene giriyordur yavaş yavaş diye düşündümBen bir de 2 2 buçukta yatıyorum yok yine uyuyamıyorum:) pcos da öyle kendiliğinden düzene girmek yok canım ya maalesef. Ciddi bir kilo verirsem ancak o zaman. Her ne kadar kendimi dizginlemeye calışsam da olmuyor umutlandım bayağı
5 kilo verdim, bi 5 6 daha vermem lazım.yumurtlama olduysa eger çörekotu yağı içiyordum onun etkisi diye düşünüyorum.Kız hiç kilo veremedin mi az az vermeye başladıysan düzene giriyordur yavaş yavaş diye düşündüm
Evet olabilir çörekotu çok etkili bu konuda.5 kilo verdim, bi 5 6 daha vermem lazım.yumurtlama olduysa eger çörekotu yağı içiyordum onun etkisi diye düşünüyorum.
Ayyy teşekkürler cumartesi sabah ya da akşam olmasının bir önemi var mıı????CNm ilk sayfada hamile kalma oranları yazıyor bir incele istersen .ayrıca değişik ilişki günleri ile hamile kalan arkadaşlar var.benim tüm gebeliklerim günaşırı ile oldu.ama ardarda ilişki ile hamile kalanlar da var.bol şans
Ayyy teşekkürler cumartesi sabah ya da akşam olmasının bir önemi var mıı????
Spermlerde sıkıntı yoksa sık olmasında sıkıntı Yok.36 saat ara ile ilişki olabilirAyyy teşekkürler cumartesi sabah ya da akşam olmasının bir önemi var mıı????
Çizgiyi düne çekecek gibi ama SEn bugünü De değerlendir.
:))) opk dan çok uzakta o yüzden kesikli çekiyordur mutlakaNeler ettim yine de düne çekiyor ama bence yanlışkesik çizgi bide kesin yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?