Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk sayfadaki resimlerin bazıları gözükmüyor neden olabilir? Ben hiçbir müdahalede bulunmadım bir fikri olan var mı?

Bilmiyorum ama sorun var galiba ben 2 gündür uygulamadan giremiyorum kk ya, normal siteden giriyorum.

Veson canın yum mm nerden giriliyordu ayıptır sorması.malum kalan 3-5 yumurtayı hatıra olarak kaydetmek istiyorum da

Khaleesi21

Tebrik ederim çok sevindim.yaşı büyükler hamile kalınca daha bir seviniyorum.dr bana amh 1.01 çıktığı ve yaşım 36 olduğu için tüp dedi.aşılamayı ağzına bile almadı.ay ben ŞOK
Çok teşekkür ederim. Darisi senin ve isteyen herkesin başına. Yaşin genc ama doktorlar 35 sonrasını zaman kaybetmemek için tüp bebeğe yönlendiriyor. Bir an önce anne olmanı dilerim . Ben hepinizin ateşini takip edip dua ediyorum hep. Bu arada Benim Amh 2.5 yada 2.80 civarı. Çikolata kistim var korkuyorum inşallah hamileligim devam eder sağlıkla

Senin amh iyiymiş.çikolata kistinin gebeliğe zararı olmaz diye biliyorum.swn gönlünü ferah tut.kavuşmuşsun bebişine.maş sağlıkla kucağına Alman dileğiyle...

Canım bu arada tüp bebek me kadar mal oluyor yaklaşık?

Son düzenleme:
amin inşallah alırım. Hepimizde alırız. 10.000 tl ilaçlar vs dahil yaklaşık.

Hamileyyimm kızlar ınanmıyorumm ama testı cektım yukenmıyor chrome durduruldu dıyor web browserda da baglantı gızlı degıl dıyır yardm edn nerden koycam resmı baska. 4gun oncesne nazAran okdr netkı ve azonce ruyamda yaptıgımı gordum uyandm yaptm şükür busefer ıcımde okdr guzel hisler varkı

Flaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp

Eklentiler

• CYMERA_20180428_063533.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 70
  • CYMERA_20180428_060711.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…