- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Cok tesekkur ederımmm Allahım herkese nasıp etsın tum ısteynlere sana daaHadi hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin❤❤
CNM benim bu çok güzel bir haber.sakın aklına kötü şeyler getirme.bu sefer herşey güzel olacak.biliyorum ateş ölçmedin ama diğer aklında kalan tüm bilgileri tablona girer misin? Adet tarihin korunmasız ilişki günün varsa akıntı bilgin test yaptığın günler falan hadi tebrik ederimFlaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Canımmm Allahım razı olsun sna da tekrar tattrsım bu duyguyu tezzamanda. Uykudan kafamı kaldıramayan ben sımdı uyuyamıyorum. Evın heryernde dolasıyorum ne yapıcagımı şaşrdım ama sakin olmalıyım. Gırıcem gun ıcınde prog.ı kaldrmıştım canım yukleyım eşim ıse gıtsın gırerım bıde ben ucgun once ıkıkez atesıme baktım onu da grerım canm .CNM benim bu çok güzel bir haber.sakın aklına kötü şeyler getirme.bu sefer herşey güzel olacak.biliyorum ateş ölçmedin ama diğer aklında kalan tüm bilgileri tablona girer misin? Adet tarihin korunmasız ilişki günün varsa akıntı bilgin test yaptığın günler falan hadi tebrik ederim
Hadi merakla kan sonucunu bekliyoruz son adet tarihi kaçtıCanımmm Allahım razı olsun sna da tekrar tattrsım bu duyguyu tezzamanda. Uykudan kafamı kaldıramayan ben sımdı uyuyamıyorum. Evın heryernde dolasıyorum ne yapıcagımı şaşrdım ama sakin olmalıyım. Gırıcem gun ıcınde prog.ı kaldrmıştım canım yukleyım eşim ıse gıtsın gırerım bıde ben ucgun once ıkıkez atesıme baktım onu da grerım canm .
Amin, Sağlıkla tamamlarsınız inşAllah bu süreciCok tesekkur ederımmm Allahım herkese nasıp etsın tum ısteynlere sana daabusefer kaybetmek istemıyorum bebegımı hemen gereklı ılaclar vs dr.a gıdıcem bugun nasipse
Canım kanama oldugu gun 2nısandı adetle atmtım heralde dmıHadi merakla kan sonucunu bekliyoruz son adet tarihi kaçtı
Evet kanamanın olduğu tarihi adet kanaması olarak gireceksinCanım kanama oldugu gun 2nısandı adetle atmtım heralde dmı
Tamam canm bak 23nısandakıyle beraber cektım o sararmıs ama bellı oluyor ınce cızgı ve yumurtlamayı şöyle anladım 18nisandıye tahmn edyrm 19nisan sabahı gogus uclarma dokunamadım dedım ben gece falan yumurtladım glb oyuzden o gunu de saydım dpo 6yazdm dpo 5 de olablrEvet kanamanın olduğu tarihi adet kanaması olarak gireceksin
Maşallah. Allah sana ve eşine bağışlasın. Tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Flaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Teşekkür ederimmm karanlık sonrası bir ışık oldu bana gerçekten Allahımın mucızeleri bitmez hıcbızaman ınancı yıtırmemek lazımmısMaşallah. Allah sana ve eşine bağışlasın. Tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Amin inşallah yaaa Alalh razıolsunAmin, Sağlıkla tamamlarsınız inşAllah bu süreci
Kız sabah sabah güldüm dişini fırçalayıp niye ateşini ölçersin kiGünaydın:) ilişki için saat kurup 6.30 da kalktım resmen:))
16. Gün ateşim 36,3 çıktı ( 6 gibi gözümü açar açmaz ölçtüm) normalde 7.00 de ölçüyorum.
Dişimi falan fırçaladım 07.00 da 36.1 - 35.9 çıktı. Bunun anlamı ne??
4 gündür 36,4 dü bugünde 36,3 çıktı. Karışık yazdım ama sabahın nuru :)) bu saat olunca
Kuzumm ilk defa yapıyorum ya heyecanlıyım Hatta ilişki sonrası yine ölçtüm. 36.1 :))Kız sabah sabah güldüm dişini fırçalayıp niye ateşini ölçersin kigit bir de dondurma ye öyle ölç kaç çıkacak bakalım o zaman anlamı ne anlarız
Ateşlerini düzenli ölçmelisin 20 dakikadan fazla fark tabloyu etkiler ve kafamızı karıştırır.keşke ff yüklesen tabloyu net bir şekilde görürüz.kesin çatladı demek için biraz daha yükselmesi gerek.ama saat farklarından dolayı böyle oluyor da olabilir.sen bugünü değerlendireceksin zAten yarınki ateşi görelim bir de.
Hamileyyimm kızlar ınanmıyorumm ama testı cektım yukenmıyor chrome durduruldu dıyor web browserda da baglantı gızlı degıl dıyır yardm edn nerden koycam resmı baska. 4gun oncesne nazAran okdr netkı ve azonce ruyamda yaptıgımı gordum uyandm yaptm şükür busefer ıcımde okdr guzel hisler varkı
Ayyyy bende tebrik ederimm:)) inşallah bizlerde haver veririz buradann:)) ben kesin şey derimTebrik ederimm canimmrabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah kan sonucunu bekliyoruz :)
Ateşin sönmüş o yüzden ilişki den sonra ateşin düşmüşKuzumm ilk defa yapıyorum ya heyecanlıyım Hatta ilişki sonrası yine ölçtüm. 36.1 :))
Ama sabah kalkınca 36,3 . Kesin bilgi.
Yaa sabahları 07.30 civarı kesin ölçmüş oluyordum. Bu ay yakalayamazsam önümüzdeki ay 08.00 da ölçsem daha makul saat uyar mıı:)))
Canımmm darısı başına başınıza inşallahhh ben de cok merak edıyorum yaaa testere dişli aslanpencesi şiddetle tavsiye diyorummTebrik ederimm canimmrabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah kan sonucunu bekliyoruz :)
Günaydın:) ilişki için saat kurup 6.30 da kalktım resmen:))
16. Gün ateşim 36,3 çıktı ( 6 gibi gözümü açar açmaz ölçtüm) normalde 7.00 de ölçüyorum.
Dişimi falan fırçaladım 07.00 da 36.1 - 35.9 çıktı. Bunun anlamı ne??
4 gündür 36,4 dü bugünde 36,3 çıktı. Karışık yazdım ama sabahın nuru :)) bu saat olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?