Eline sağlık cnm.çizgiyi 16 ya çektirebilir misin? O gün ovulasyondan olmuş ateşe göre.https://fertilityfriend.com/home/6dd5c1/Veson birkaç bir şey girdim Bir de teste göre seçtim yani tahmini yumurtlamamı seçtim dpo çizgisi görünsün diye
Ben de sabah tablona baktım açıkcası pm bekliyordum demekki dişin azizlisine uğramışsınız:) çok geçmiş olsun CNm bugünü kaçırma sakınFreshmommy canım cooook tebrik ederim.insallah bu sefer bebeğin sağlıkla sonuna kadar seninle kalacak
Veson yaa sabah sabah güldürdün beni :)) git bide dondurma ye ölç ateş olayında psikopata bağladık valla napalım :) bende dünüde değerlendircektim yemek yerken dolgulu dişim kırıldı.gece gece dişçiye gittik diş çektirdik.ağrıdan ilişkide olmadı.o halde bile eşime,lan sevişmede yalan oldu diyorum.tövbe yarabbim tövbe diş çektirmiş derdine bak diyo
Hepsi[/QUOTE]Hepsi seni kafanı karıştırmak içinVeson E="Veson, post: 55832570, member: 665341"]Kız sabah sabah güldüm dişini fırçalayıp niye ateşini ölçersin ki git bir de dondurma ye öyle ölç üzerine de bir de sıcak çay iç öyle ölç kaç çıkacak bakalım o zaman anlamı ne anlarız
Ateşlerini düzenli ölçmelisin 20 dakikadan fazla fark tabloyu etkiler ve kafamızı karıştırır.keşke ff yüklesen tabloyu net bir şekilde görürüz.kesin çatladı demek için biraz daha yükselmesi gerek.ama saat farklarından dolayı böyle oluyor da olabilir.sen bugünü değerlendireceksin zAten yarınki ateşi görelim bir de.
sağol canım.aynen öyle oldu.yoksa dün kaçmayacaktı.artık bugünü değerlendirir beklemeye koyuluruz.hayırlısı olsunBen de sabah tablona baktım açıkcası pm bekliyordum demekki dişin azizlisine uğramışsınız:) çok geçmiş olsun CNm bugünü kaçırma sakın
Canım çok sevindimmmm. Gözün aydınFlaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Gerçekten hislerim Allah'ın izniyle güzel olacak diyor ksik olmayın canım İyi ki varsınız o kadar güzel şeyler duyuyorum ki sabahtan beri o kadar güzel moral oldu ki bana Darısı tez zamanda başınıza Bu tablo ile karşılaşırsın dilerim bir an önce canımmCanım çok sevindimmmm. Gözün aydın. Rabbim bu sefer bebişini sana ve eşine bağışlasın. Güzel şeyler düşün. Bu sefer ALlahın izniyle herşey çok güzel olacak inşallah
Flaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Heyecandan uyuyamadığın günler yerini umarım sağlıkla gelen bebeğinin tatlı sesiyle ağlamasına uyanıp uyuyamadığın günlere bırakırFlaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Canımmm Amin İnşallah darısı başınacanım tebrik ederim..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canımmm tesekkur ederım darısı başınaaaa inşallahh hemencıkFreshmommy canım cooook tebrik ederim.insallah bu sefer bebeğin sağlıkla sonuna kadar seninle kalacak
Veson yaa sabah sabah güldürdün beni :)) git bide dondurma ye ölç ateş olayında psikopata bağladık valla napalım :) bende dünüde değerlendircektim yemek yerken dolgulu dişim kırıldı.gece gece dişçiye gittik diş çektirdik.ağrıdan ilişkide olmadı.o halde bile eşime,lan sevişmede yalan oldu diyorum.tövbe yarabbim tövbe diş çektirmiş derdine bak diyo
Evett yaaa ınsallah böyle mınık seslerle uyancagmız gunler de gelırHeyecandan uyuyamadığın günler yerini umarım sağlıkla gelen bebeğinin tatlı sesiyle ağlamasına uyanıp uyuyamadığın günlere bırakır
ayağını sürde bizde gelelim arkandanCanımmm tesekkur ederım darısı başınaaaa inşallahh hemencık
Sürdüm sürdümayağını sürde bizde gelelim arkandanamin kuzum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?