Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebriklerrrrrrrr cnm....

Yapabiliyorsanız yapın CNm.ben kendi adıma konuşayım ovulasyona kadar zor değerlendiriyorum.ovulasyon bitiyor ben de bitiyorum:))
Bi yerde okudum şey demiş doktor. Son 1 hafta kala bırakın. Bana mantıklı gelmedi ama. Bi arkadaşımda her gün yaptığını söyledi ben 1 gün yap 1 gün pas bu bile yordu dedim. Aaaa çok zor tutturman öyle non stop çalışcaksın diyor

Yapabiliyorsanız yapın CNm.ben kendi adıma konuşayım ovulasyona kadar zor değerlendiriyorum.ovulasyon bitiyor ben de bitiyorum:))
Ben bir makale de okumuştum. İlişkiye 5 - 7 gün fln ara verince sperm sayısı yüksek olsa bile hareketlilik azalıyormuş

Zor diye birşey Yok olacağı varsa oluyor ilk sayfadan bunun örnek tablolarını görmen mümkün kartanesi ve idolya nın tablolarına bakabilirsin.ki o arkadaşın dediği doğru olsaydı tüm diziler yalan olurdu herkes tek ilişki ile hamile kalıyorki günlük hayatta da da bu tarz şeylerle karşılaşabiliriz .tecavüze uğrayarak hamile kalanlar bile var maalesef.
İlk sayfada 10 larca hamile kalıp doğurmuş tablolar var.ilişki günlerine bakarak fikir sahibi olabilirsin .adete kadar gün aşırı yapan arkadaşları da gerçekten tebrik ediyorum.
Ben bir makale de okumuştum. İlişkiye 5 - 7 gün fln ara verince sperm sayısı yüksek olsa bile hareketlilik azalıyormuş
evet böyle birşey var.uzun süre ara verince içerdeki spermlerin olumsuz etkilendiğini ben de duymuştum.ama adet sonrası ilk ilişkiden sonra o spermler dışarı çıkıp yerine yeni taze spermler üretiyor vücut

CNm böyle şeylerle kafanı yorma İnan.adete bir hafta kala yapmak istiyorsan tabiki yap ama için rahat etmesi açısından dikkatli ve yavaş yaparsınız olur biter
Teşekkürler şu doğru bir bilgimi . En son adetimi 13 Nİsanda oldum. Bundan tam 14 gün önce mi yumurtladım. Adetimin 1 günden 14 gün geriye gidince mi ulaşıyorum

Teşekkürler şu doğru bir bilgimi . En son adetimi 13 Nİsanda oldum. Bundan tam 14 gün önce mi yumurtladım. Adetimin 1 günden 14 gün geriye gidince mi ulaşıyorum
Doğru bilgi ama kesin bilgi değil.bu süre kişiden kişiye değişir.ve 12-18 arasında değişebiliyor.mesela ben genelde ovulasyondan 15 gün sonra adet olurum.14 gün kuralı benim için pek geçerli değil.bir bakarsın başka birisi de ovulasyondan 12 gün sonra adet olur.14 sadece ortalama bir rakam

Anladım kuzum çoook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…