Tebriklerrrrrrrr cnm....Hamileyyimm kızlar ınanmıyorumm ama testı cektım yukenmıyor chrome durduruldu dıyor web browserda da baglantı gızlı degıl dıyır yardm edn nerden koycam resmı baska. 4gun oncesne nazAran okdr netkı ve azonce ruyamda yaptıgımı gordum uyandm yaptm şükür busefer ıcımde okdr guzel hisler varkı
Çok teşekkür ederiimmmTebriklerrrrrrrr cnm....
Neden bırakalım ki 1 hafta kala?Kızlar bir şey sormak istiyorum. İlişkiye adet gününe kadar devam ediyor musunuz?? Yoksa 1 hafta kala bırakıyor musunuz??
Gayet güzel cnm...içini ferah tut..katlanarak artsın inşlh...Transfer sonrası 7. Gün 12 çıktı. 9. Gun 31 10 gün 42 kızlar nasıl ilerleme.
Yapabiliyorsanız yapın CNm.ben kendi adıma konuşayım ovulasyona kadar zor değerlendiriyorum.ovulasyon bitiyor ben de bitiyorum:))Kızlar bir şey sormak istiyorum. İlişkiye adet gününe kadar devam ediyor musunuz?? Yoksa 1 hafta kala bırakıyor musunuz??
Gayet iyi CNm.hergün kan vermeyeceksin inşallah:))Transfer sonrası 7. Gün 12 çıktı. 9. Gun 31 10 gün 42 kızlar nasıl ilerleme.
Bi yerde okudum şey demiş doktor. Son 1 hafta kala bırakın. Bana mantıklı gelmedi ama. Bi arkadaşımda her gün yaptığını söyledi ben 1 gün yap 1 gün pas bu bile yordu dedim. Aaaa çok zor tutturman öyle non stop çalışcaksın diyorYapabiliyorsanız yapın CNm.ben kendi adıma konuşayım ovulasyona kadar zor değerlendiriyorum.ovulasyon bitiyor ben de bitiyorum:))
Ben bir makale de okumuştum. İlişkiye 5 - 7 gün fln ara verince sperm sayısı yüksek olsa bile hareketlilik azalıyormuşYapabiliyorsanız yapın CNm.ben kendi adıma konuşayım ovulasyona kadar zor değerlendiriyorum.ovulasyon bitiyor ben de bitiyorum:))
Nedeni bilmiyorum. Bi yerde okudum. Doğruluğu var mı diye sormak istedim.Neden bırakalım ki 1 hafta kala?
Bende tam tersini okumuştum bi yerde. Hangisi doğruysa artıkNedeni bilmiyorum. Bi yerde okudum. Doğruluğu var mı diye sormak istedim.
Yok canım. Eşim makineyi alacakmış eve. :) doktoru aradım 20 üzeri iyi diyoruz. Dedi. Pazartesi tekrar kan testi istedi. Eşim diyor deseydin ben hergün yapıyorumGayet iyi CNm.hergün kan vermeyeceksin inşallah:))
Zor diye birşey Yok olacağı varsa oluyor ilk sayfadan bunun örnek tablolarını görmen mümkün kartanesi ve idolya nın tablolarına bakabilirsin.ki o arkadaşın dediği doğru olsaydı tüm diziler yalan olurdu herkes tek ilişki ile hamile kalıyorBi yerde okudum şey demiş doktor. Son 1 hafta kala bırakın. Bana mantıklı gelmedi ama. Bi arkadaşımda her gün yaptığını söyledi ben 1 gün yap 1 gün pas bu bile yordu dedim. Aaaa çok zor tutturman öyle non stop çalışcaksın diyor
evet böyle birşey var.uzun süre ara verince içerdeki spermlerin olumsuz etkilendiğini ben de duymuştum.ama adet sonrası ilk ilişkiden sonra o spermler dışarı çıkıp yerine yeni taze spermler üretiyor vücutBen bir makale de okumuştum. İlişkiye 5 - 7 gün fln ara verince sperm sayısı yüksek olsa bile hareketlilik azalıyormuş
Kızlar adete 1 hafta kala ilişkiyi kesin diyen görüş , hamilelik oldu ise tedbir için falan olabilir. Bebeğe birşey olmasın diye.Bende tam tersini okumuştum bi yerde. Hangisi doğruysa artık
Sizin okuduğunuz son günü kadsr ilişki olsun mu diyordu?? Bi gün yap bi gün pas şeklinde mi??Bende tam tersini okumuştum bi yerde. Hangisi doğruysa artık
Peki zarar olabilir mi geçrekten??? Neye inacağımızı şaşırdık vallahiKızlar adete 1 hafta kala ilişkiyi kesin diyen görüş , hamilelik oldu ise tedbir için falan olabilir. Bebeğe birşey olmasın diye.
CNm böyle şeylerle kafanı yorma İnan.adete bir hafta kala yapmak istiyorsan tabiki yap ama için rahat etmesi açısından dikkatli ve yavaş yaparsınız olur biterPeki zarar olabilir mi geçrekten??? Neye inacağımızı şaşırdık vallahi
Teşekkürler şu doğru bir bilgimi . En son adetimi 13 Nİsanda oldum. Bundan tam 14 gün önce mi yumurtladım. Adetimin 1 günden 14 gün geriye gidince mi ulaşıyorumCNm böyle şeylerle kafanı yorma İnan.adete bir hafta kala yapmak istiyorsan tabiki yap ama için rahat etmesi açısından dikkatli ve yavaş yaparsınız olur biter
Doğru bilgi ama kesin bilgi değil.bu süre kişiden kişiye değişir.ve 12-18 arasında değişebiliyor.mesela ben genelde ovulasyondan 15 gün sonra adet olurum.14 gün kuralı benim için pek geçerli değil.bir bakarsın başka birisi de ovulasyondan 12 gün sonra adet olur.14 sadece ortalama bir rakamTeşekkürler şu doğru bir bilgimi . En son adetimi 13 Nİsanda oldum. Bundan tam 14 gün önce mi yumurtladım. Adetimin 1 günden 14 gün geriye gidince mi ulaşıyorum
Anladım kuzum çoook teşekkürlerDoğru bilgi ama kesin bilgi değil.bu süre kişiden kişiye değişir.ve 12-18 arasında değişebiliyor.mesela ben genelde ovulasyondan 15 gün sonra adet olurum.14 gün kuralı benim için pek geçerli değil.bir bakarsın başka birisi de ovulasyondan 12 gün sonra adet olur.14 sadece ortalama bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?