Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson dün eşimle devlet hastanesine gittik . Eşime semen testi yaptırdım. Adetimin 3 üncü günü olduğu için kan tahlilimide yaptırdım. Bu gün tahlillerimi özel hastanedeki doktora götürdüm. Benim yumurta rezervim az bunu biliyordum ama aşılama yöntemiyle hamile kalmamda sorun yaratmazmış. Ama eşimin sperm sayısı aşılamaya yetmiyormuş. Normalde en az 5 milyon olması gereken sperm sayısı eşimde 200 bin çıktı. Bende aktara gittim çakşır kökü önerdi ondan aldım. Propolis aldım. Evde soğuk sıkma hunnap keçi boynuzu pekmezi var ondanda sabah akşam içiyo. 200 lük e vitamini de içiyo. Fındık ceviz ve meyve çeşitleri aldım. Valla bu ay benim kocam bunları yedikten sonra olimpiyatlara katılsa rekor kırar gibi geliyor bana
Sperm sayısını yükselttikten sonra kendimi aşılıycam. Aşılama için kateteri sipariş ettim. Preseed de alıcam spermle karıştırıp yumurtlama günümden önce rahime göndericem ... Yoksa valla hastaneye para yetiştiremiycez. Her aşılamada 600 tl gidiyormuş. 8 de 1 oranında tutma ihtimali varmış. Kocamın spermleri her ay 5 milyon olurmu o bile belli değil ve benim o arada yaşım geçiyor. Yumurtam kalmıycak. Tüp bebek için de 10 bin tl gidiyormuş. Yakınımızda tüp bebek merkezide yok. Ben nasıl başka şehirde otelde kalıpta yumurta takibi yaptırıp yumurta vereyim ki. Para yetmez bunların hiç birisine. Keşke kısa süreliğine zengin olsaydıkda bebeğim olduktan sonra bütün paramı ihtiyacı olanlara dağıtırdım. Ama yok işte. Yani iş başa düştü. Çaba göstericem ve olmazsa bile ilerde vicdan azabı duymam.
 
Kız sakın ev usulü aşılama yapma .ben yaptım ama önermem yani bu şekilde hamile kaldım diyen 1-2 mesaja denk geldim ama hastanede yapılan aşılama çok farklı orda spermlerde özel bir yöntemle yıkama falan yapılıyor.hem enfeksiyon riski de var.ben yapın diye yazmadım gülün diye yazdım

İlk bebek mi ilk bebek ise raporla devlet hastanesinde uygun fiyatlara aşılama yaptıran arkadaşlar var o yolu bir araştırabilirsin.3 aşılama raporla yapıp sonra tüp bebek raporu bile alabilirsin .inşallah gerek kalmadan bebeğin gelir
 
Ha bir de spermle pressed i karıştırıp aşılama yapacağım yazmışsın .allah için merak ettim neyle karıştıracaksın kaşıkla mı?bu topiktekilerin ruh sağlığı hiç iyiye gitmiyor ben size söyleyeyim
 
Ben sana didim.sen bu ev tipi aşılama meselesine hiç girmeyecektim bacım
 
Ya bir süre takılmadım.ne içtiniz len siz?spermle preseed karıştır falan.kaşıkla mı kepçeyle mi?hangi boyuta geçtiniz ben yokken.katater meselesine hiç girmiycem.şahsen ben daha 2.el ultrason cihazı arama peşindeyim.yumurta takibi yapıcam,ev usulüçok geride kaldım size göre.
 
Hiç sorma yemek tarifi yapar gibi bebek yapmalara kalktık.zeytinyağlar mı dersin ilginç karışımlar mı dersin... haha yumurta takibi de nedir.biz aştık aşılamaya geçtik yakında ev usulü tüp bebek yaparsak şaşırma

biran önce bebekler gelsin yoksa kırmızı araba gelip hepimizi toplayıp götürecek
 
Son düzenleme:
Kızlar bir şey sormak istiyorum. İlişkiye adet gününe kadar devam ediyor musunuz?? Yoksa 1 hafta kala bırakıyor musunuz??
Yok bizimki tam tersi.sadece ovulasyon haftasında takılıyoruz 3-5 Allah ne verdiyse artık.

Neden bırakalım ki 1 hafta kala?
Sen yeni evli misin canım çok merak ettim ya da eşine ne yedirip ne içiriyorsun.topikte genel sorun eşlerin kız gibi naz yapıp mikmikten kaçması da.yakalayabilene madalya takıyoruz burda.


Aaa valla o arkadaşına nonstop öpücüklerimi gönderiyorum. Elcanki olmasın o arkadaş!ya da en azından onun izinden yürüyenler var hala.helal olsun.tablolarda elcanki ye bak anlarsın canım.yapabiliyorsan yap.cinsellikten soğumayacaksan veya bu bir süre sonra göreve dönüşmeyecekse neden olmasın.
 
Kısa protokol mü uzun protokol mü yapacaksınız
 
Flaştan daha silik gb ama baya pembe artms baya 4gunde kızlar glb. uyuyamıyoruz heyecandan busefer içim cok garıpp
Bariz gozukuyor canim insallah saglikla devam eder cok sevindim :) boyle gelecegi varmis belki de hic ummadigin anda :) doktor isini bekletmiyoruz progesteron fln verir belki. :) allah ona uzun omurler versin de dunyaya gelsin saglikla gelsin saglikla devam etsin insallah
 
Çol tesekkur ederm canmm normal.test yaptm smdı onda bile cıktııı ve henuz 3gun var tarıhe goree daha bı sevındık suan yaaa
 

Eklentiler

  • CYMERA_20180429_055525.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 67
Yaa eşlerin kız gibi naz yapıp mikmikten kaçması lafına çok güldüm
 

Canım haklısın ama başka çarede yok artık bizim için. Eşimin ilk ama benim ölen eşimden 3 çocuğum olduğu için devlet destek vermiyor. Aşılama yönteminde de sağlam spermleri yıkayıp ayıkladıklarını biliyorum. Fakat en azından rahimdeki ph da ölmeden o aşamayı atlatmak için çabalıycam. Sperm sayısı düşük olmasaydı denemeyi düşünmezdim.

Allahım sen kimseye aratma. Hepimizi evlatlarımıza kavuştur. Ne zor şeyler.
Remicik öncelikle sana ve tabi hepimize bu dua.
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Ben sana didim.sen bu ev tipi aşılama meselesine hiç girmeyecektim bacım
Yok valla ben başkalarınında evde denediğini bilmiyordum. Dün hastaneden eve dönerken aklıma geldi. Niye olmasın ki dedim. Steril ameliyat eldivenleriyle enfeksiyon kapmadan ve tabi steril aletlerle rahimin içine fazla girmeden yapılabilir. Kendine güvenmeyen yapmasın ama ben kendime güveniyorum.
 
Eşinin ilk olduğu için acaba devlet rapor hakkı vermiyor mu? cibi35 sanki sen böyle birşeyden bahsetmemiş miydin?
 
Eşinin ilk olduğu için acaba devlet rapor hakkı vermiyor mu? cibi35 sanki sen böyle birşeyden bahsetmemiş miydin?
İzmir medical park hastanesi tüp bebek doktoruna özellikle muaynem sırasında sordum. Hem yaşım 43 olduğu için hemde daha önce çocuğum olduğu için destek olmuyormuş. Kadının hiç çocuğunun olmaması şartıyla yapıyorlar.
 
Anladım CNm Rabbim nasip etsin inşalşah eşin de baba olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…