Amin canım. Rabbim evladı olmayan ve isteyen herkese versin inşallah. Eşimi çok seviyorum. 2 yıl sonra yumurtalarım tükenmiş olucak. Çaresizlik ne kadar zor. Pes etmekte istemiyorum. Eşim ben üzülmiyim diye beni daha çok üzüyor. Olmuyorsa boşver bırak artık uğraşma diyo. Ama anlamıyor ki ilerde istediğinde artık yapma şansımda olmuycak. İlerde de istemem değişmem de diyor ama ben inanmıyorum.Anladım CNm Rabbim nasip etsin inşalşah eşin de baba olur
Veson dün eşimle devlet hastanesine gittik . Eşime semen testi yaptırdım. Adetimin 3 üncü günü olduğu için kan tahlilimide yaptırdım. Bu gün tahlillerimi özel hastanedeki doktora götürdüm. Benim yumurta rezervim az bunu biliyordum ama aşılama yöntemiyle hamile kalmamda sorun yaratmazmış. Ama eşimin sperm sayısı aşılamaya yetmiyormuş. Normalde en az 5 milyon olması gereken sperm sayısı eşimde 200 bin çıktı. Bende aktara gittim çakşır kökü önerdi ondan aldım. Propolis aldım. Evde soğuk sıkma hunnap keçi boynuzu pekmezi var ondanda sabah akşam içiyo. 200 lük e vitamini de içiyo. Fındık ceviz ve meyve çeşitleri aldım. Valla bu ay benim kocam bunları yedikten sonra olimpiyatlara katılsa rekor kırar gibi geliyor bana
Sperm sayısını yükselttikten sonra kendimi aşılıycam. Aşılama için kateteri sipariş ettim. Preseed de alıcam spermle karıştırıp yumurtlama günümden önce rahime göndericem... Yoksa valla hastaneye para yetiştiremiycez. Her aşılamada 600 tl gidiyormuş. 8 de 1 oranında tutma ihtimali varmış. Kocamın spermleri her ay 5 milyon olurmu o bile belli değil ve benim o arada yaşım geçiyor. Yumurtam kalmıycak. Tüp bebek için de 10 bin tl gidiyormuş. Yakınımızda tüp bebek merkezide yok. Ben nasıl başka şehirde otelde kalıpta yumurta takibi yaptırıp yumurta vereyim ki. Para yetmez bunların hiç birisine. Keşke kısa süreliğine zengin olsaydıkda bebeğim olduktan sonra bütün paramı ihtiyacı olanlara dağıtırdım. Ama yok işte. Yani iş başa düştü. Çaba göstericem ve olmazsa bile ilerde vicdan azabı duymam.
Eşinin ilk olduğu için acaba devlet rapor hakkı vermiyor mu?cibi35 sanki sen böyle birşeyden bahsetmemiş miydin?
İzmir medical park hastanesi tüp bebek doktoruna özellikle muaynem sırasında sordum. Hem yaşım 43 olduğu için hemde daha önce çocuğum olduğu için destek olmuyormuş. Kadının hiç çocuğunun olmaması şartıyla yapıyorlar.
chox saqol
CNm ben karın ağrısı giriyorum ama aslında karın ağrısı da cramp da değil.şimdi baktım da ovulasyon ağrısı ovulation pain diye kayıtlı.adet sancısını da menstural pain diye kaydedebiliriz.spesific add kısmından ekleyebilirsinVeson adet öncesi ağrıyı cramp olarak mı giriyoruz?
Tamam ekleyeyim, oldum olacağım sankiCNm ben karın ağrısı giriyorum ama aslında karın ağrısı da cramp da değil.şimdi baktım da ovulasyon ağrısı ovulation pain diye kayıtlı.adet sancısını da menstural pain diye kaydedebiliriz.spesific add kısmından ekleyebilirsin
Belli olmaz ya dur bakalım.hayırlısı inşallah vardır bir süpriz yaTamam ekleyeyim, oldum olacağım sanki
İnşAllahBelli olmaz ya dur bakalım.hayırlısı inşallah vardır bir süpriz ya
Canım ıuı aşılamaKızlar ilk sayfadaki görüntüler hep silinmişti.bugün ilk sayfada düzenleme yaptım.umarım düzgün olmuştur.bu arada ıuı mi aşılama idi ıvı mi? Onu yanlış yazmış olabilirim
Hadi yA ateş düşmeden geldi adet.yarın mı düşüşe geçecek ateş bilemedim.hayırlısı.gerçekten kısa sürdü bu sefer inşallah yavaş yavaş düzene giriyordur.Veson kırmızı kart nerdeyse hiç üzülmedim uzun zamandır ilk defa ilaçsız oluyor inşAllah tamamen sökülürüm
Bilmiyorum öncekilerde düşüyordu hep ilaçla olsa da. Bugünde 36.4 çıktı 2. De 36.5 çıktı değiştireyim mi? Tam sökülmedi henüz, kesinlikle çörekotu yağından, 21 marttan 23 24 mayısa kadar kullandımHadi yA ateş düşmeden geldi adet.yarın mı düşüşe geçecek ateş bilemedim.hayırlısı.gerçekten kısa sürdü bu sefer inşallah yavaş yavaş düzene giriyordur.
Öyleyse devam et çörekotuyağına.ilk çıkan ateşi gir her zaman.Bilmiyorum öncekilerde düşüyordu hep ilaçla olsa da. Bugünde 36.4 çıktı 2. De 36.5 çıktı değiştireyim mi? Tam sökülmedi henüz, kesinlikle çörekotu yağından, 21 marttan 23 24 mayısa kadar kullandım
Aynen edicem, tamam canım. Kırmızı olunca yerleşme olma ihtimali olmuyo de miÖyleyse devam et çörekotuyağına.ilk çıkan ateşi gir her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?