Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım CNm Rabbim nasip etsin inşalşah eşin de baba olur
Amin canım. Rabbim evladı olmayan ve isteyen herkese versin inşallah. Eşimi çok seviyorum. 2 yıl sonra yumurtalarım tükenmiş olucak. Çaresizlik ne kadar zor. Pes etmekte istemiyorum. Eşim ben üzülmiyim diye beni daha çok üzüyor. Olmuyorsa boşver bırak artık uğraşma diyo. Ama anlamıyor ki ilerde istediğinde artık yapma şansımda olmuycak. İlerde de istemem değişmem de diyor ama ben inanmıyorum.

Sabah sabah beni hem güldürdün hem ağlattın Allahım gönlüne göre versin inşallah kuzumm :))

Eşinin ilk olduğu için acaba devlet rapor hakkı vermiyor mu? cibi35 sanki sen böyle birşeyden bahsetmemiş miydin?

Devlette hakkin var canım. Bizim durumumuz aynıydı sanırım eşinin hiç çocuğu olmadığından rapor çıkıyor ama özeli bilmiyorum.

Kızlar ilk sayfadaki görüntüler hep silinmişti.bugün ilk sayfada düzenleme yaptım.umarım düzgün olmuştur.bu arada ıuı mi aşılama idi ıvı mi? Onu yanlış yazmış olabilirim

Tamam ekleyeyim, oldum olacağım sanki

Spesifics kısmı yeşil yeşil oldu ateş çizgisi de yeşillensd keşke

Veson kırmızı kart nerdeyse hiç üzülmedim uzun zamandır ilk defa ilaçsız oluyor inşAllah tamamen sökülürüm

Veson kırmızı kart nerdeyse hiç üzülmedim uzun zamandır ilk defa ilaçsız oluyor inşAllah tamamen sökülürüm
Hadi yA ateş düşmeden geldi adet.yarın mı düşüşe geçecek ateş bilemedim.hayırlısı.gerçekten kısa sürdü bu sefer inşallah yavaş yavaş düzene giriyordur.

Hadi yA ateş düşmeden geldi adet.yarın mı düşüşe geçecek ateş bilemedim.hayırlısı.gerçekten kısa sürdü bu sefer inşallah yavaş yavaş düzene giriyordur.
Bilmiyorum öncekilerde düşüyordu hep ilaçla olsa da. Bugünde 36.4 çıktı 2. De 36.5 çıktı değiştireyim mi? Tam sökülmedi henüz, kesinlikle çörekotu yağından, 21 marttan 23 24 mayısa kadar kullandım

Öyleyse devam et çörekotuyağına.ilk çıkan ateşi gir her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…