Oo demekki 40i gecmis simdiden bhcg :)Çol tesekkur ederm canmm normal.test yaptm smdı onda bile cıktııı ve henuz 3gun var tarıhe goree daha bı sevındık suan yaaa
Ben de progestan kullanmistim sokturucu onsuz adet oldugum ay veya bi sonraki ay hamile kaldim. Bir suru de yazan var sokturucuden sonra hamile kalanlar diye topic de vardi heralde ya da oyle bisey. Insallah bu kendi kendine adet olusun onu getirir. Ve hatta ben adet oldum ertesi gun fln dustu atesim eminim. Tablomda vardi da bi sacmalik oldu eski aylari gostermiyordu.Veson kırmızı kart nerdeyse hiç üzülmedim uzun zamandır ilk defa ilaçsız oluyor inşAllah tamamen sökülürüm
Olmaz bence sakince yapmakta fayda var sadece :) biz devam etmistik ogrenene kadar tablomda da var. :)Peki zarar olabilir mi geçrekten??? Neye inacağımızı şaşırdık vallahi
amin insAllah bebisten önceki son adet olur:))Ben de progestan kullanmistim sokturucu onsuz adet oldugum ay veya bi sonraki ay hamile kaldim. Bir suru de yazan var sokturucuden sonra hamile kalanlar diye topic de vardi heralde ya da oyle bisey. Insallah bu kendi kendine adet olusun onu getirir. Ve hatta ben adet oldum ertesi gun fln dustu atesim eminim. Tablomda vardi da bi sacmalik oldu eski aylari gostermiyordu.
Aaaaaa ya ben en son 13 nisanda regl oldum ovülasyon 30 nisan görünüyor.Olmaz bence sakince yapmakta fayda var sadece :) biz devam etmistik ogrenene kadar tablomda da var. :)
Diger konuya gelince de adet bittikten sonraki gun iliskiye giren tek iliskiyle hamile olan birini taniyorum. Hatta bir de sey okumustum kadinin biri artik acaba adet sirasinda mi gelisiyor yumurtam diye adetken iliskiye gormis ne kadar dogru bilmiyorum hamile kalmisti bu forumda gormustum.
Judy_K can burda hamilelerin numunesi var 1ci sehifede gir bax istirsen
Ateşin hala yükselmediAaaaaa ya ben en son 13 nisanda regl oldum ovülasyon 30 nisan görünüyor.
Bugün yaptık. Yarın pas salı sabah düşünüyorum. Mantıklı mı tabloları inceliycrmö kuzum
CNm anladığın noktaları sorabilirsin.yardımcı olmaya çalışırızBaxdıme can ama heçne anlamadım
CNm anladığın noktaları sorabilirsin.yardımcı olmaya çalışırız
Ya öyle mi oluyor canım Dün gece yine yaptım aradan 18 saat geçmişti ıkıli resımde üstteki dün sabah alttakı dun geceOo demekki 40i gecmis simdiden bhcg :)
http://www.fertilityfriend.com/home/4fffe7 Burda üstteki tablo hamile kaldığı tablo alttaki de bir önceki ayın tablosuİlgin için teşekkürler canım. Anlamadığım kısım şu. Grafiklerde şemayı ortadan 4yere bölen kırmızı şema nedir? Mesela bir hamilenin grafiğindeki detayları bana anlatabilir misin canım? Ne zaman yumurtasının çatladığını ve hamile olduğunu kaçıncı günde ateşten öğrendiğini?
Telefonla biraz zor oldu ama deydi :))Veson canım giriş sayfasını çok güzel düzenlemişsin.yok yok.ellerine sağlık,çok açıklayıcı ve detaylı olmuş.
CNm artık kan verme zamanıYa öyle mi oluyor canım Dün gece yine yaptım aradan 18 saat geçmişti ıkıli resımde üstteki dün sabah alttakı dun gece
Bugün veriyorum canımCNm artık kan verme zamanı
http://www.fertilityfriend.com/home/4fffe7 Burda üstteki tablo hamile kaldığı tablo alttaki de bir önceki ayın tablosuEki Görüntüle 2141658
Yatay ve dikey kırmızı çizginin birleştiği nokta ovulasyonun olduğu gün.pm am ilişki günleri opk yazan şeritteki + ovulasyon testinin pozitif olduğu gün test yazan şeritteki B+ lar ise gebelik için kan verdiği günler.17.gün yumurtlamış 30. Gün hamile olduğunu öğrenmiş
Ateşten hamile olduğunuzu anlamak biraz güç biz ovulasyon gününü anlamak için ateş ölçüyoruz .adet günü gelmesine rağmen ateş hala yüksek ise gebe olma olasılığım yüksektir
Aşağıdaki tabloda ise ateş düşmüş ve regl gelmişEki Görüntüle 2141659
Sabah sabah beni hem güldürdün hem ağlattın Allahım gönlüne göre versin inşallah kuzumm :))
Sağol canım benim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bende yazarken hem ağladım hemde de kendime güldüm. Zaten sinir sistemim o kadar karışmış ki herşeye duygulanıyorum hemen ağlıyorum. Hepsi çaresizliğimden. Keşke dediğin gibi bana da uysaydı tüp bebek şartları ama yaş ve önceki ölen eşimden olan çocuklarımdan dolayı uymuyor. Nettende şimdi baktım şartlar şunlarmış;Devlette hakkin var canım. Bizim durumumuz aynıydı sanırım eşinin hiç çocuğu olmadığından rapor çıkıyor ama özeli bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?