Benim çok karışık. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmuyorum. Özellikle son 1 yıldır adet düzensizliğim var. Tabi yaşım ilerlediği için oluyor bu düzensizlik. Yumurtladığımı düşündüğüm günden 25 gün sonra adet oldum. 37 gün sürdü adet aralığım. Yani bende anlamıyorum neden 14 gün sonra adet olmadım.Anladım canım. Bi sorum olacaktı. Doktorlar hep der ovulasyon günü bir sonraki adet tarihine 14gün kala gerçekleşiyor diye. Öyle olunca aşağıdaki tabloda 21de ovülasyon olmasu gerekmiyor mu?
Dualarım seninle canım. Ama lütfen üzülme. Üzüldükçe herşey daha kötüye gidiyor. Derin nefes al ve her şey iyi olucak diye düşün. Allah çok istersek vericektir. Çünkü çok çabalıyoruz. Oturup beklemiyoruz.Kızlar ben de bugün kan vereceğim. Sabah sabah agladim. Ateşim önce 36.6 çıktı ikinci olcumde 36.5 arka arkaya ölçtum. Ne olur dua edin
İnşallah güzel haberler veririm .Dualarım seninle canım. Ama lütfen üzülme. Üzüldükçe herşey daha kötüye gidiyor. Derin nefes al ve her şey iyi olucak diye düşün. Allah çok istersek vericektir. Çünkü çok çabalıyoruz. Oturup beklemiyoruz.
Sağol canım benim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bende yazarken hem ağladım hemde de kendime güldüm. Zaten sinir sistemim o kadar karışmış ki herşeye duygulanıyorum hemen ağlıyorum. Hepsi çaresizliğimden. Keşke dediğin gibi bana da uysaydı tüp bebek şartları ama yaş ve önceki ölen eşimden olan çocuklarımdan dolayı uymuyor. Nettende şimdi baktım şartlar şunlarmış;
SİGORTALILIK ŞARTLARI
*En az 3 yıldan beridir resmi evli olmak,
*Kadının 23 yaşından büyük, 40 yaşından gün almamış olması,
*Kadın ya da erkeğin 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
*SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'na giriş yapılan 5 yıllık sigortalılık sürecinde 900 gün prim olması,
*Son 90 gün aktif çalışıyor olmak,
*Tüp bebek yaptıracak kadın yukarıdaki sigorta (5 yıl ve 900 gün) şartlarını taşımıyor ise işinden ayrılıp, eş statüsü ile eşinin üzerine sağlıkta aktive olmalıdır.
İnşallah güzel haberler veririm .
Sipariş verdiğim dükkan çarşamba günü beni arıycak. Eğer getirtmişse gidip alıcam.Yaş kriterinde haklısın canım aşılama için 39 tüp için 40 yaş sınırı var. Benim aşılama diyen dr.um eşimin ilk evliliği ve daha önce çocuğu olmadığı için rapor çıkarıldığını söylemişti. Başka bir dr. da bu koşullarda ilaç ve sperm yıkamanın sgk tarafından karşılanmadığını bunları dışarıdan yaptıracağımızı sadece operasyonun ücretsiz olduğunu söyledi. Biz istemediğimiz için derin araştırmaya girmedik açıkçası.
Birde şu katater nasıl bişey merak ettim gelince bize de foto at :)
Sipariş verdiğim dükkan çarşamba günü beni arıycak. Eğer getirtmişse gidip alıcam.
Tamam canım resmini detaylı olarak çekip paylaşırım. Ama bilmeyenlerin yapmasınıda istemiyorum. Beni örnek alıpda kimsenin enfeksiyon kapmasını istemem. Çünkü rahim ağzı hassas ve miktop girerse de çok tehlikeli olabilir. Vajinadaki asit rahime mikrop girmesini engelliyor. Eşimin sperm sayısı düşük olduğu için olan spermlerinide vajinamdaki asitle yok etmemek adına ben kateteri kullanıcam. Yoksa valla denemezdim. Sonuçta riskli.
Ben şimdi anlamadım sen rahim ağzından içeri direkt rahme mi enjekte edeceksin? Peki nasıl göreceksinBen preesed gibi göndereceksin diye düşünmüştüm ama değil sanırım
Eğer başarılı olursam süper olucak. Ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümüde tespit ettikten sonra şanşımı deniycem. Her ay yapıcam bu yöntemi. Mutlaka birisinden birisi tutucak inşallah. Önceki yazıma son bir resim daha ekledim bakarsın canım.Tüylerim diken diken oldu kuzuuBen cesaret edemem kesinlikle..
Eğer başarılı olursam süper olucak. Ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümüde tespit ettikten sonra şanşımı deniycem. Her ay yapıcam bu yöntemi. Mutlaka birisinden birisi tutucak inşallah. Önceki yazıma son bir resim daha ekledim bakarsın canım.
Baktım bu ay çok stressiz geciyor,kendimi biraz sterese sokayım diye bugün ates ölçtümbağımlılık yaptı çünkü.dereceyle buluşmamız cok heyecanli oldu rüyama girdi :)))
he yaa insan merak ediyor ama :)) mesela bugun atesimi bu kadar dusuk beklemiyordum acaba yumurtam catlamadi miBulaştın güzelim bir defa kurtuluşun yok
he yaa insan merak ediyor ama :)) mesela bugun atesimi bu kadar dusuk beklemiyordum acaba yumurtam catlamadi mibuyur bak stres oldum
stres yapsamda yapmasamda sonuc neyse degistiremiycem demiAferin sanaGeçen ay ki tablona göre luteal faz ateşine benziyor kuzum strese mahal yok bence
Bu kesin bşr kural değil 14 sadece ortalama bir rakam.kimisi ovulasyondan 12 gün sonra kimisi 17 gün sonra adet olabilir bu gayet doğal.Anladım canım. Bi sorum olacaktı. Doktorlar hep der ovulasyon günü bir sonraki adet tarihine 14gün kala gerçekleşiyor diye. Öyle olunca aşağıdaki tabloda 21de ovülasyon olmasu gerekmiyor mu?
stres yapsamda yapmasamda sonuc neyse degistiremiycem demisonu hayır olsun.adete kadar ölçeyim bakalım
Bu kesin bşr kural değil 14 sadece ortalama bir rakam.kimisi ovulasyondan 12 gün sonra kimisi 17 gün sonra adet olabilir bu gayet doğal.
Stres Yok ateşde iniş çıkışlar olabilir.inşaşlah güzel sonuçlar alırsınKızlar ben de bugün kan vereceğim. Sabah sabah agladim. Ateşim önce 36.6 çıktı ikinci olcumde 36.5 arka arkaya ölçtum. Ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?