Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon gününü şaşırmış olabilirsin 25 gün normal değil.18 güne falan uzayabilir ama 25 gün çok fazla

Yok canım maalesef, yerleşme olması imkansız değil mi, ates düştü 36.3 karın ağrısı, kırmızıya yakın pembemsi kanama adet bence hatta eminim söktürücü mü içsem,
Hep böyle lekelenme ile mi başlıyor hemen sökül müyor mu? 1-2 gün daha bekle baktın sökülmüyor içersin.ilaçla değil de doğal yolla başlaması sanki daha akla yatkın geliyor

Hep böyle lekelenme ile mi başlıyor hemen sökül müyor mu? 1-2 gün daha bekle baktın sökülmüyor içersin.ilaçla değil de doğal yolla başlaması sanki daha akla yatkın geliyor
Evet hep lekeyle başlıyor kendi gelirse ama söküleceğinde 1 kaç gün sürmez, civan perçemi var onu mu içsem?

Aynısını bende düşündüm ve o sebeple ileri hareketli spermlere şans vermek için tüplere yakın yere bırakmıycam. Rahim ağzının girişine bıraktığım zaman tüplere ulaşanlar ileri hareketli sağlam spermler olacaktır.

Ovulasyon gününü şaşırmış olabilirsin 25 gün normal değil.18 güne falan uzayabilir ama 25 gün çok fazla
Belki 2 keremi yumurtladım acaba ondan mı oldu bilemiyorum. 2 ay önce klomen tedavisi görmüştüm. Klomenin de 6 ay etkisi olduğunu duydum. Kafam karışık o sebeple.

Sen anlattıkça benim dizlerimin bağı çözülüyor resmen İnşallah kazasız belasız halledersin canım yaa

Adet olduğundan eminsen iç cnm
Ateş düştü, karın ağrısı 3 4 gündür var, leke de kırmızıya yakın peki şundan emin miyiz yumurtlama dan sonra hep normal kanama mı olur?

Ovülasyonun o gün olduğunu nasıl anladınız?

Kızlarr kan verdım saat onda baya bekledm dr uzun uzun konustu ve ben testlerımde cıkıyor dedm emınsın yanı dedı yanı yanls degılse test emınım dedım benden hamilelerin yaptırdığı testleri de istedi 3 tüp kan aldılar. Gebelik varsa zaten bakılacak bunlara dedi HCG ile beraber diğer testleri de yaptı ınsallah hemen yuklenır sısteme Yarın işçi Bayramı diye yokuz dedi Çarşamba bakarım sonuçlara dedı sisteme girermiş ama geç de olsa bakacağım Yarına kadar İnşallah yüklenir genelde 5 gibi yüklüyorlar ama bazen geceye kalabılıyormuş Veson B Balcorek

Bu kesin bşr kural değil 14 sadece ortalama bir rakam.kimisi ovulasyondan 12 gün sonra kimisi 17 gün sonra adet olabilir bu gayet doğal.

Ben dr Banu Çiftçinin yumurtlamayla ilgili videosunu izlemiştim de ondan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…