Ovulasyon gününü şaşırmış olabilirsin 25 gün normal değil.18 güne falan uzayabilir ama 25 gün çok fazlaBenim çok karışık. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmuyorum. Özellikle son 1 yıldır adet düzensizliğim var. Tabi yaşım ilerlediği için oluyor bu düzensizlik. Yumurtladığımı düşündüğüm günden 25 gün sonra adet oldum. 37 gün sürdü adet aralığım. Yani bende anlamıyorum neden 14 gün sonra adet olmadım.
Sanki yükselmişBaktım bu ay çok stressiz geciyor,kendimi biraz sterese sokayım diye bugün ates ölçtümbağımlılık yaptı çünkü.dereceyle buluşmamız cok heyecanli oldu rüyama girdi :)))
SEN Yİne bugün De çalış demeye çekiniyorumhe yaa insan merak ediyor ama :)) mesela bugun atesimi bu kadar dusuk beklemiyordum acaba yumurtam catlamadi mibuyur bak stres oldum
Benimki de çok uzun sürüyor.Şekil 1-A : Ben :)) 16 gün.. fazlası olur eksiği olmaz :))
sanmam bugün eşim yanaşmaz.ama bi şansımı denerim.çünkü son ilişkide yanaştı sıkıntı yapmadi ama zor olduSEN Yİne bugün De çalış demeye çekiniyorumumarım eşin yaklaşır
aminn canım insallahAynen öyle şekerÖlç bakalım sonumuz hayr olsun inşallah :)
Yok canım maalesef, yerleşme olması imkansız değil mi, ates düştü 36.3 karın ağrısı, kırmızıya yakın pembemsi kanama adet bence hatta eminim söktürücü mü içsem,Dil-i bitab CNm iyice söküldü mü kanama
Hep böyle lekelenme ile mi başlıyor hemen sökül müyor mu? 1-2 gün daha bekle baktın sökülmüyor içersin.ilaçla değil de doğal yolla başlaması sanki daha akla yatkın geliyorYok canım maalesef, yerleşme olması imkansız değil mi, ates düştü 36.3 karın ağrısı, kırmızıya yakın pembemsi kanama adet bence hatta eminim söktürücü mü içsem,
Evet hep lekeyle başlıyor kendi gelirse ama söküleceğinde 1 kaç gün sürmez, civan perçemi var onu mu içsem?Hep böyle lekelenme ile mi başlıyor hemen sökül müyor mu? 1-2 gün daha bekle baktın sökülmüyor içersin.ilaçla değil de doğal yolla başlaması sanki daha akla yatkın geliyor
Aynısını bende düşündüm ve o sebeple ileri hareketli spermlere şans vermek için tüplere yakın yere bırakmıycam. Rahim ağzının girişine bıraktığım zaman tüplere ulaşanlar ileri hareketli sağlam spermler olacaktır.Ben preesed için bile 1 sene düşündüm, sağlıksız spermleri de taşıması ihtimali var diye.. Aşılamada sperm yıkama yapılıyor ayrıştırılma işlemi vs. oluyor diye biliyorum.
Dışarıdan aşılama maliyeti çok mu yüksek olur yapmasan mı kendi kendine..
Belki 2 keremi yumurtladım acaba ondan mı oldu bilemiyorum. 2 ay önce klomen tedavisi görmüştüm. Klomenin de 6 ay etkisi olduğunu duydum. Kafam karışık o sebeple.Ovulasyon gününü şaşırmış olabilirsin 25 gün normal değil.18 güne falan uzayabilir ama 25 gün çok fazla
Aynısını bende düşündüm ve o sebeple ileri hareketli spermlere şans vermek için tüplere yakın yere bırakmıycam. Rahim ağzının girişine bıraktığım zaman tüplere ulaşanlar ileri hareketli sağlam spermler olacaktır.
İnşallah canım sağol. Allah yardımcımız olsunSen anlattıkça benim dizlerimin bağı çözülüyor resmenİnşallah kazasız belasız halledersin canım yaa
Adet olduğundan eminsen iç cnmYok canım maalesef, yerleşme olması imkansız değil mi, ates düştü 36.3 karın ağrısı, kırmızıya yakın pembemsi kanama adet bence hatta eminim söktürücü mü içsem,
Ateş düştü, karın ağrısı 3 4 gündür var, leke de kırmızıya yakın peki şundan emin miyiz yumurtlama dan sonra hep normal kanama mı olur?Adet olduğundan eminsen iç cnm
Benim çok karışık. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmuyorum. Özellikle son 1 yıldır adet düzensizliğim var. Tabi yaşım ilerlediği için oluyor bu düzensizlik. Yumurtladığımı düşündüğüm günden 25 gün sonra adet oldum. 37 gün sürdü adet aralığım. Yani bende anlamıyorum neden 14 gün sonra adet olmadım.
Bu kesin bşr kural değil 14 sadece ortalama bir rakam.kimisi ovulasyondan 12 gün sonra kimisi 17 gün sonra adet olabilir bu gayet doğal.
Evet ovulasyon olduysa 12-18 gün sonra kanama başlarAteş düştü, karın ağrısı 3 4 gündür var, leke de kırmızıya yakın peki şundan emin miyiz yumurtlama dan sonra hep normal kanama mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?