Evet nette arama yap heryerde şöyle yazar ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur.evet doğru ama kesin bir kural değil.bu süre birkaç gün uzayadabilir kusaladabilir.bak burda detaylı anlatmış mesela.10-16 gün sürebilir 14 gün ortalama bir rakamdır yazıyorBen dr Banu Çiftçinin yumurtlamayla ilgili videosunu izlemiştim de ondan dedim.
ben yarına kadar bekleyeyim mademEvet ovulasyon olduysa 12-18 gün sonra kanama başlar
Evet nette arama yap heryerde şöyle yazar ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur.evet doğru ama kesin bir kural değil.bu süre birkaç gün uzayadabilir kusaladabilir.bak burda detaylı anlatmış mesela.10-16 gün sürebilir 14 gün ortalama bir rakamdır yazıyorEki Görüntüle 2141755
Sen kaç günde bir adet olduğunu söyle ben senin hangi günler çalışman gerektiğini söyleyeyimO zaman benim 14 gün hesaplaması da çöpe. Canım ben hep düzenli adet olurum bundan önceki ay 1hafta geciktim. Ne zaman ovülasyon olur ne zaman adet olurum hepsi bir birine karıştı. Bunu anlamak istiyorum çabam buna
Hadi gözün aydın CNm :)Veson cuğum çok şükür teşrif etti benimki pat diye gelmeyeyim ayıp olur demiş ÇOK MUTLUYUM YUMURTLADIIMMM!!! Çörekotuyağına devamm
Veson cuğum çok şükür teşrif etti benimki pat diye gelmeyeyim ayıp olur demiş ÇOK MUTLUYUM YUMURTLADIIMMM!!! Çörekotuyağına devamm
evet kızlar banada bi el atın o zaman
sanırım bende 2.cıye yumurtluyorum.bu ay ınanılmaz bi karışıklık var döngümde de atesımde de ,
gecen ay ilaç kullandm bilinçsizce klomen yan etksıı falan da var hormon ılacı sonucta .Ge.en ay geç ölçmeye başladım ama ateşimi ve ben 26 günde bire göre ilşkide bulundum.AMa daha gec ymurtlamışım meğersem.Çünkü geçen ay ateş ölçmeye başladığım gün 36.4 ve sonrasında direk yükseliyor ve yüksek devam ediyor yumurtlama sonrası salgılanan hormonlardan dolayı ve adet günü düşüyor hamıle değilseniz.Şimdi bu ay ben erken yumurtladım bu sefer dedim ve 36.3 ,le 36.6 olan arada yumurtladım dedim cunku sıcaklıgın dustugu gun cok felakat sancım oldu akıntım geldi uzayan dan ve sonra atesım yuksek devam etmedi aksıne bi öyle bi böyle.Ve dün tekrardan sancım basladı uzayan akıntım vardı ve bugun daha siddetlendi sancım ve bugunde uzayan akıntılarımdan geldi kafam karışık bi çareyim
valla öyle böyle değil gerçektende evet sabah ilk alarmımla yataktan çıkmadan ölçüyorum geçen ay da ölçüm yaptım mavi cizgiyi takip ederseniz 36.4 den 36.7 cıkıyor ve yüksek devam ediyor adete kadar hatta birazdaha yakını atayımWayy excelciyiz heAteşi aynı saatte mi ölçüyorsun değerler bana çok inişli çıkışlı geldi
valla öyle böyle değil gerçektende evet sabah ilk alarmımla yataktan çıkmadan ölçüyorum geçen ay da ölçüm yaptım mavi cizgiyi takip ederseniz 36.4 den 36.7 cıkıyor ve yüksek devam ediyor adete kadar hatta birazdaha yakını atayım
Nisan için söylemiştim Mart da iyi görünüyor ama bu ay bayaa inişli çıkışlı olmuş ateş. Çift yumurta olabilir miVeson ?
ya işte bir arkadaş yazmışki ovu.testiyle kontrol ediyormuş yumurtlaamsı olmuş çift koyu çizg akıntı falan ama atesimide ölçüyordum yazmış yumrt sonra yükselmedi ateşim normalde yükselirdi demiş, ve 3 5 gün sonra yine yapmış çift zigiyi tekrar gördüm ateşim düştü diye
sağol :))Hadi gözün aydın CNm :)
sağol canım amin inşAllah hepimiz içinBende kürtaj sonrası adetimi böyle karşılamıştım :)) Gözün aydın canımm bu ay daha güzel olacak herşey
Sabah ölçemedimAteşin hala yükselmedi
Mi? Ateş değerlerini toplu at bir daha bakalım
Sen kaç günde bir adet olduğunu söyle ben senin hangi günler çalışman gerektiğini söyleyeyim
CNm ben bu tablodan birşey anlamadım ateş değerlerini tek tek yazıp yolla belki oşekilde yardımcı olabilirizevet kızlar banada bi el atın o zaman
sanırım bende 2.cıye yumurtluyorum.bu ay ınanılmaz bi karışıklık var döngümde de atesımde de ,
gecen ay ilaç kullandm bilinçsizce klomen yan etksıı falan da var hormon ılacı sonucta .Ge.en ay geç ölçmeye başladım ama ateşimi ve ben 26 günde bire göre ilşkide bulundum.AMa daha gec ymurtlamışım meğersem.Çünkü geçen ay ateş ölçmeye başladığım gün 36.4 ve sonrasında direk yükseliyor ve yüksek devam ediyor yumurtlama sonrası salgılanan hormonlardan dolayı ve adet günü düşüyor hamıle değilseniz.Şimdi bu ay ben erken yumurtladım bu sefer dedim ve 36.3 ,le 36.6 olan arada yumurtladım dedim cunku sıcaklıgın dustugu gun cok felakat sancım oldu akıntım geldi uzayan dan ve sonra atesım yuksek devam etmedi aksıne bi öyle bi böyle.Ve dün tekrardan sancım basladı uzayan akıntım vardı ve bugun daha siddetlendi sancım ve bugunde uzayan akıntılarımdan geldi kafam karışık bi çareyim
Ff olsa daha iyi anlarım sanırım çok karışık geldiNisan için söylemiştim Mart da iyi görünüyor ama bu ay bayaa inişli çıkışlı olmuş ateş. Çift yumurta olabilir miVeson ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?