Yumurtlamadan önceki gün hamile kalma olasılığı en yüksektir.ateş düşük gidiyor emin olana kadar günaşıtıya devamSabah ölçemedim( yarın ölçüm yapıcam zaten sanırım çok beceremedim bu ay dün ölçtüğümde 36,2 idi
Bu sabah ölçmedim dün gece yatarken ölçtüğümdede 36.2 çıkmıştı.
Yaa peapp programına göre yumurtlama gününden önce. Yumurtlama günü pas. Yumurtalama sonrası sabah şeklinde denedim. Umarım tutar
Artış biraz sıkıntılı aynı laboratuvar mı10. Gün 42 idi 12. Gün 53 çıktı.
Evet. Zaten ben de olumlu hissetmiyordum. Demek böyle olacakmış.Artış biraz sıkıntılı aynı laboratuvar mı
Yok yelpazeyi geniş tutmak gerek kaçırmamak için.en erken 28 günde en geç 36 gün şeklinde hesap edilecek o zaman 9 ila 24.günler arası gün aşırı kaçırmamak adınaOrtalama 32 gün 32-14=18 yani 15.gün ile 21. günler arası iş başı canım14 ortalama bir gün 3 gün önce ve 3 gün sonrası da bereketli günler diye geçer.
Evet. Zaten ben de olumlu hissetmiyordum. Demek böyle olacakmış.
Yok yelpazeyi geniş tutmak gerek kaçırmamak için.en erken 28 günde en geç 36 gün şeklinde hesap edilecek o zaman 9 ila 24.günler arası gün aşırı kaçırmamak adına
ya FF de çok karışık geldi , kendi programlarımdan da tutuyorum telefonda siz oluşturabiliyorsanız oluşturun :)Aynen canım çift yumurtlama yaşamış olabilirsin. Devam et bakalım birde ff yükle uğraşma böyle biz de daha iyi anlayabiliriz
1.gün 36,4
2.gün 36,7
3.gün 36,4
4.gün 36,4
5.gün 36,7
6.gün 36,4
7.gün 36,4***
8.gün 36,4***
9.gün 36,4
10.gün 36,5***
11.gün 36,3
12.gün 36,6***
13.gün 36,3***
14.gün 36,4
15.gün 36,1***
16.gün 36.4***
17.gün 36,4
18.gün 36,1***
19.gün 36,4
buyrun kızlar daha önce gördünüzmü böyle birşey
Veson
cibi35
ya FF de çok karışık geldi , kendi programlarımdan da tutuyorum telefonda siz oluşturabiliyorsanız oluşturun :)
bana da hiç normal gelmedi,o ay klomen kullandım normalde tahmınımden 4 gün geç oldum ama ateş ölçmeye başladğım tarihteki iniş ve çıkışa bakılırsa tam 14 gün sonra oldum.Vee adetim ilk iki gün nerdeyse siyaha cok yakın bi şekilde ve cok cok fazla yogun oldu sonrasında rengi normal berrak parlak kıpkırmızıya döndüBana özellikle regldeki 36,7 ler normal gelmedi.
Ortalama 32 gün 32-14=18 yani 15.gün ile 21. günler arası iş başı canım14 ortalama bir gün 3 gün önce ve 3 gün sonrası da bereketli günler diye geçer.
Yok yelpazeyi geniş tutmak gerek kaçırmamak için.en erken 28 günde en geç 36 gün şeklinde hesap edilecek o zaman 9 ila 24.günler arası gün aşırı kaçırmamak adına
Dr gördü müEvet. Zaten ben de olumlu hissetmiyordum. Demek böyle olacakmış.
En erken adetim başlayınca 28. Gün en geç 34. Gün gelir .Kızlarr sanırım bende 32 günde 1 adet oluyorum son üç tarihim şu
13 NİSAN
11 MART
8 ŞUBAT
İlk 2 gün yoğun kanama, 2 gün orta halli gelir son 1 günde leke leke gelir adetim biter
Bu ay 8-10-12-14-16-17 bu günler çalıştım bugün 18. Günüm bugün pas geçip salı sabah çalışcam. Gün filan kaçırmıyorum dimi???
Veson, cibi35 Dr daha görmedi. Ama biz ne diyeceğini biliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederim.Dr gördü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?