İlk sayfadan yardım alabilirsin CNm mail adresi falan istiyor biz yapamayızya FF de çok karışık geldi , kendi programlarımdan da tutuyorum telefonda siz oluşturabiliyorsanız oluşturun :)
Daha önce ovulasyondan sonra en fazla kaça yükselmişti1.gün 36,4
2.gün 36,7
3.gün 36,4
4.gün 36,4
5.gün 36,7
6.gün 36,4
7.gün 36,4***
8.gün 36,4***
9.gün 36,4
10.gün 36,5***
11.gün 36,3
12.gün 36,6***
13.gün 36,3***
14.gün 36,4
15.gün 36,1***
16.gün 36.4***
17.gün 36,4
18.gün 36,1***
19.gün 36,4
buyrun kızlar daha önce gördünüzmü böyle birşey
Veson
@cibi35
Yok gayet iyi gidiyor ateş yükselene kadar devamKızlarr sanırım bende 32 günde 1 adet oluyorum son üç tarihim şu
13 NİSAN
11 MART
8 ŞUBAT
İlk 2 gün yoğun kanama, 2 gün orta halli gelir son 1 günde leke leke gelir adetim biter
Bu ay 8-10-12-14-16-17 bu günler çalıştım bugün 18. Günüm bugün pas geçip salı sabah çalışcam. Gün filan kaçırmıyorum dimi???
Aynen CNm bol şanslarBaşladık zaten gün aşırı ilişkiye. O zaman 28.güne kadar devam edelim. Çok teşekkürler canım
9 ila 23 arası günaşırıEn erken adetim başlayınca 28. Gün en geç 34. Gün gelir .
36,9 u gördüm bi gün onun harıcınde 36,7 ve 36,8Daha önce ovulasyondan sonra en fazla kaça yükselmişti
yok hallettim zaten daha once telefondan denemştim pc den daha kolaymısİlk sayfadan yardım alabilirsin CNm mail adresi falan istiyor biz yapamayız
Henüz ovulasyon olmamış gibi çalışmaları bırakma
Bence normal herkesin her ay aynı gün adet gelmiyor sonuçta.benim adet periodlarımda aşağı yukarı böyle
Daha önce çatlamış olsa gerek önceki değerlerin olmadığı için hangi gün ovulasyon olmuş bilemeyizKizlar selam. Bu mubarek gunde hepimizin gonlundekiler gercek olsun insallah. Asagidaki degerlerden hicbirsey belli olmaz degil mi bir bakabilir misiniz? 29gunde bir oluyorum sat 8nisan bat 7mayis.
19.gun 36.6
20.gun 36.5
21.gun 36.5
22.gun 36.5
23.gun 36.7
Daha once hic olcmedim. Olcume yeni basladimm(
Haberim yoktu cunku bu ates olcumundenDaha önce çatlamış olsa gerek önceki değerlerin olmadığı için hangi gün ovulasyon olmuş bilemeyiz
Bence çatlamamış çalışmalara devam36,9 u gördüm bi gün onun harıcınde 36,7 ve 36,8
ff ile ilgili her türlü kafana takılan şeyi sorabilirsin.ateş değerlerini ff e de gir bize ff tablonu yollarsın onu yorumlamak bizim için daha kolayyok hallettim zaten daha once telefondan denemştim pc den daha kolaymıs
Sen yine ölçmeye devam et ovulasyon sonrası ateş değerlerin hakkında fikir edinmiş oluruz en azındanHaberim yoktu cunku bu ates olcumunden( bende bu ay hic akinti vs olmadi. Catlamadi diye dusunuyodum ben o yuzden. Tesekkur ederimm
yolladım zaten ama görmediniz sanırım.birde gecen ay klomen kullandım atesım oondan yuksekk olabılırmı yada kıst falan yapmışBence çatlamamış çalışmalara devam
ff ile ilgili her türlü kafana takılan şeyi sorabilirsin.ateş değerlerini ff e de gir bize ff tablonu yollarsın onu yorumlamak bizim için daha kolay
Yok gördüm hatta tablona yorum da yaptım.zaten o yüzden dedim ff ile hertürlü kafana takılan şeyi sorabilirsin diye.yolladım zaten ama görmediniz sanırım.birde gecen ay klomen kullandım atesım oondan yuksekk olabılırmı yada kıst falan yapmış
yolladım zaten ama görmediniz sanırım.birde gecen ay klomen kullandım atesım oondan yuksekk olabılırmı yada kıst falan yapmış
yok doktor kontrolunde değildim,aslında gecen ay daha ilk deneyımımdi Ve sonradan doktorumun bana direk gormon ılacı verdıgını ogrenınce brdaha o doktora gıtmek ıstemedım haybe ilaç verdi cunku bi problem yoktu gecen ay da 16 gunumde basladım olcmeye tam o gun 36.4 ken 17.gün 36.7 oldu ve adete kadar yuksek seyrettiYok gördüm hatta tablona yorum da yaptım.zaten o yüzden dedim ff ile hertürlü kafana takılan şeyi sorabilirsin diye.
Aslında tabloda 2-3 yerde sıçrama olmuş ama onun dışında çok da dengesiz gelmedi.klomen kullandığın ay dr kontrolünde miydin kaç yumurtan vardı ve çatladığını usg ya da ateş tablonda gördün mü
Bilinçsizden kastım, geçen ay ilk denememizdi ve doktor dırek bisuru ilaç yazdı anlamadan ustune basarak yalnız daha ilk denememiz yinede ilaç kullanmalımıyım dıye vitamın bunlar zaten bır zararı olmaz kullan dedi ve bende güvendim kullandım.biliyorsunuzkı klomen 5 gunde biten bir ilaç zaten ve sonrasında burada klomenle ilgili seyleri okuyunca cok sınırlendım kendıme bilinçsizce doktora guvenıp başladım ilaca diye.Gitsem kimbilir bide iğnede yapardı.herhangi bir sorunum yokmus testlerimde bunu soyledı kendısı.Normalde doktorlar en az 6 ay hiçbir takvıye yapmadan doğal yllarla olsun dıye hıc bısey vermıyor : ve başka bir doktora randevu aldım umarım kotu bırsey cıkmazlink paylaşmanız gerekiyor ilk sayfaya eklenmesi için.Ayrıca bilinçsizce klomen kullandım demişsiniz.klomen etkili bir ilaçtır doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerekiyor.klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi veriyor doktorlar.Eğer yumurtan kendiliğinden çatlamamışsa kist oluşması muhtemeldir.Ama kist oluşmuşsa bile folikül kistleri adetle birlikte atılır çoğu zaman.Eğer endişelerin varsa doktora görünmeni tavsiye ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ya öyle mi oluyor canım Dün gece yine yaptım aradan 18 saat geçmişti ıkıli resımde üstteki dün sabah alttakı dun gece
Kızlarr kan verdım saat onda baya bekledm dr uzun uzun konustu ve ben testlerımde cıkıyor dedm emınsın yanı dedı yanı yanls degılse test emınım dedım benden hamilelerin yaptırdığı testleri de istedi 3 tüp kan aldılar. Gebelik varsa zaten bakılacak bunlara dedi HCG ile beraber diğer testleri de yaptı ınsallah hemen yuklenır sısteme Yarın işçi Bayramı diye yokuz dedi Çarşamba bakarım sonuçlara dedı sisteme girermiş ama geç de olsa bakacağım Yarına kadar İnşallah yüklenir genelde 5 gibi yüklüyorlar ama bazen geceye kalabılıyormuşVeson B Balcorek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?