Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam. Bu mubarek gunde hepimizin gonlundekiler gercek olsun insallah. Asagidaki degerlerden hicbirsey belli olmaz degil mi bir bakabilir misiniz? 29gunde bir oluyorum sat 8nisan bat 7mayis.
19.gun 36.6
20.gun 36.5
21.gun 36.5
22.gun 36.5
23.gun 36.7
Daha once hic olcmedim. Olcume yeni basladimm (

Daha önce ovulasyondan sonra en fazla kaça yükselmişti

Yok gayet iyi gidiyor ateş yükselene kadar devam

Bence normal herkesin her ay aynı gün adet gelmiyor sonuçta.benim adet periodlarımda aşağı yukarı böyle

Daha önce çatlamış olsa gerek önceki değerlerin olmadığı için hangi gün ovulasyon olmuş bilemeyiz

Daha önce çatlamış olsa gerek önceki değerlerin olmadığı için hangi gün ovulasyon olmuş bilemeyiz
Haberim yoktu cunku bu ates olcumunden ( bende bu ay hic akinti vs olmadi. Catlamadi diye dusunuyodum ben o yuzden. Tesekkur ederimm

Haberim yoktu cunku bu ates olcumunden ( bende bu ay hic akinti vs olmadi. Catlamadi diye dusunuyodum ben o yuzden. Tesekkur ederimm
Sen yine ölçmeye devam et ovulasyon sonrası ateş değerlerin hakkında fikir edinmiş oluruz en azından

Bence çatlamamış çalışmalara devam

ff ile ilgili her türlü kafana takılan şeyi sorabilirsin.ateş değerlerini ff e de gir bize ff tablonu yollarsın onu yorumlamak bizim için daha kolay
yolladım zaten ama görmediniz sanırım.birde gecen ay klomen kullandım atesım oondan yuksekk olabılırmı yada kıst falan yapmış

Eklentiler

• kk.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 26
yolladım zaten ama görmediniz sanırım.birde gecen ay klomen kullandım atesım oondan yuksekk olabılırmı yada kıst falan yapmış
Yok gördüm hatta tablona yorum da yaptım.zaten o yüzden dedim ff ile hertürlü kafana takılan şeyi sorabilirsin diye.

Aslında tabloda 2-3 yerde sıçrama olmuş ama onun dışında çok da dengesiz gelmedi.klomen kullandığın ay dr kontrolünde miydin kaç yumurtan vardı ve çatladığını usg ya da ateş tablonda gördün mü

link paylaşmanız gerekiyor ilk sayfaya eklenmesi için.Ayrıca bilinçsizce klomen kullandım demişsiniz.klomen etkili bir ilaçtır doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerekiyor.klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi veriyor doktorlar.Eğer yumurtan kendiliğinden çatlamamışsa kist oluşması muhtemeldir.Ama kist oluşmuşsa bile folikül kistleri adetle birlikte atılır çoğu zaman.Eğer endişelerin varsa doktora görünmeni tavsiye ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

yok doktor kontrolunde değildim,aslında gecen ay daha ilk deneyımımdi Ve sonradan doktorumun bana direk gormon ılacı verdıgını ogrenınce brdaha o doktora gıtmek ıstemedım haybe ilaç verdi cunku bi problem yoktu gecen ay da 16 gunumde basladım olcmeye tam o gun 36.4 ken 17.gün 36.7 oldu ve adete kadar yuksek seyretti

Bilinçsizden kastım, geçen ay ilk denememizdi ve doktor dırek bisuru ilaç yazdı anlamadan ustune basarak yalnız daha ilk denememiz yinede ilaç kullanmalımıyım dıye vitamın bunlar zaten bır zararı olmaz kullan dedi ve bende güvendim kullandım.biliyorsunuzkı klomen 5 gunde biten bir ilaç zaten ve sonrasında burada klomenle ilgili seyleri okuyunca cok sınırlendım kendıme bilinçsizce doktora guvenıp başladım ilaca diye.Gitsem kimbilir bide iğnede yapardı.herhangi bir sorunum yokmus testlerimde bunu soyledı kendısı.Normalde doktorlar en az 6 ay hiçbir takvıye yapmadan doğal yllarla olsun dıye hıc bısey vermıyor : ve başka bir doktora randevu aldım umarım kotu bırsey cıkmaz

Ya öyle mi oluyor canım Dün gece yine yaptım aradan 18 saat geçmişti ıkıli resımde üstteki dün sabah alttakı dun gece

Oyle degil miydi bu normal testlerin duyarliligi 40ti diye hatirliyorum. Hani pembe olduguna gore 40tam fazla simdiden degerin.

Testlere bi hile fln yapmiyorsun dimi ;p valla biz de eminiz butun testlerde pozitif cikmisti. Zaten gecen sefer bhcgde de gorduk. Insallah hemen yuklenir sisteme. Neler soyledi peki doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…