Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

doktor kendisi verdi klomeni ve takip için geri çağırmadı çok ilginç gerçekten...başka doktora randevu alman iyi olmuş.
neden ilk denemede doktora gitme gereği duydunuz.ilk 6 ay - 1 yıl arası kendi haline bırakıyor çünkü doktorlar.

Hahhaa:) bısey demedı oyle genel bılgı verdı bana emınsen dger testlerı de yapalım dedı işte hahaha:) delırmek uzereym sabrm.kalmadı bıyokımya hemogram ve elısa testı yuklendı aşama aşama. sureklı ındır yapyorum sonucu ve bakıyrm yne aynı ellerm tıtryo heyecandan sureklı wcye gıdıyrm ztn cok gıdıodum

Ay en kolayı hcg zaten bunlar adamı çatlatır valla

Gelir bhcg de. Benim de oyle olmustu ay en son bhcg gelmisti sabahin 7sinde delirmistim :) ama yuklencek o da illa az kaldi. Hemen bize de haber ver. Aa hemogram nasil atsana biseye bakcam?

Gelir bhcg de. Benim de oyle olmustu ay en son bhcg gelmisti sabahin 7sinde delirmistim :) ama yuklencek o da illa az kaldi. Hemen bize de haber ver. Aa hemogram nasil atsana biseye bakcam?
Bana normal geldılerr referans aralıgı hep

Eklentiler

• 20180430_172510.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 81
Geçeni ay 16 da çatlamış demekki.bu ay belki geç çatlayacaktır.sen çalışmalara ve ateş ölçümüne devam et.o nasıl dr Muş ilaç vermiş takip yapmamış çok ilginç değiştirmekle iyi yapmışsın

Ben de son gebelikte test pozitif kanamam başladı dr a gittik usg baktı sen hamile değilsin dedi.ben ovulasyon takibi yapıyorum ne zaöan yumurtladığımı biliyorum evde idrar testi yaptım pozitif çıktı.hamileyim diyorum.yok o testler yanlış sonuç verir dedi.resmen beni cahil yerine soktu.kan verdim sonucunu gidip gözüne sokasım gelmişti .

Aynen ınsan snir oluyor cnku bı testın yanlıs pzotf verme ıhtımalı yok dencek kadar azmıs canım. Bıdaha gıt hamıleyken gotur gorsunnn

Kızllarrrrrrrrrrrrr allahım ucuyorum suan daha adete 2var ustelık degerım cok ıyı degl

Eklentiler

• CYMERA_20180430_191338.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…