Bilinçsizden kastım, geçen ay ilk denememizdi ve doktor dırek bisuru ilaç yazdı anlamadan ustune basarak yalnız daha ilk denememiz yinede ilaç kullanmalımıyım dıye vitamın bunlar zaten bır zararı olmaz kullan dedi ve bende güvendim kullandım.biliyorsunuzkı klomen 5 gunde biten bir ilaç zaten ve sonrasında burada klomenle ilgili seyleri okuyunca cok sınırlendım kendıme bilinçsizce doktora guvenıp başladım ilaca diye.Gitsem kimbilir bide iğnede yapardı.herhangi bir sorunum yokmus testlerimde bunu soyledı kendısı.Normalde doktorlar en az 6 ay hiçbir takvıye yapmadan doğal yllarla olsun dıye hıc bısey vermıyor : ve başka bir doktora randevu aldım umarım kotu bırsey cıkmaz
amin insAllah bebisten önceki son adet olur:))
Gayet mantikli benceAaaaaa ya ben en son 13 nisanda regl oldum ovülasyon 30 nisan görünüyor.
Bugün yaptık. Yarın pas salı sabah düşünüyorum. Mantıklı mı tabloları inceliycrmö kuzum
Hahhaa:) bısey demedı oyle genel bılgı verdı bana emınsen dger testlerı de yapalım dedı işte hahaha:) delırmek uzereym sabrm.kalmadı bıyokımya hemogram ve elısa testı yuklendı aşama aşama. sureklı ındır yapyorum sonucu ve bakıyrm yne aynı ellerm tıtryo heyecandan sureklı wcye gıdıyrm ztn cok gıdıodumOyle degil miydi bu normal testlerin duyarliligi 40ti diye hatirliyorum. Hani pembe olduguna gore 40tam fazla simdiden degerin.
Testlere bi hile fln yapmiyorsun dimi ;p valla biz de eminiz butun testlerde pozitif cikmisti. Zaten gecen sefer bhcgde de gorduk. Insallah hemen yuklenir sisteme. Neler soyledi peki doktor?
Hahhaa:) bısey demedı oyle genel bılgı verdı bana emınsen dger testlerı de yapalım dedı işte hahaha:) delırmek uzereym sabrm.kalmadı bıyokımya hemogram ve elısa testı yuklendı aşama aşama. sureklı ındır yapyorum sonucu ve bakıyrm yne aynı ellerm tıtryo heyecandan sureklı wcye gıdıyrm ztn cok gıdıodum
Yahu insan düşünür Bu kadın merak eder diyeAy en kolayı hcg zaten bunlar adamı çatlatır valla
Gelir bhcg de. Benim de oyle olmustu ay en son bhcg gelmisti sabahin 7sinde delirmistim :) ama yuklencek o da illa az kaldi. Hemen bize de haber ver. Aa hemogram nasil atsana biseye bakcam?Hahhaa:) bısey demedı oyle genel bılgı verdı bana emınsen dger testlerı de yapalım dedı işte hahaha:) delırmek uzereym sabrm.kalmadı bıyokımya hemogram ve elısa testı yuklendı aşama aşama. sureklı ındır yapyorum sonucu ve bakıyrm yne aynı ellerm tıtryo heyecandan sureklı wcye gıdıyrm ztn cok gıdıodum
Yahu insan düşünür Bu kadın merak eder diyesinir oluyorum Günaha gireceğim mübarek günde
Bana normal geldılerr referans aralıgı hepGelir bhcg de. Benim de oyle olmustu ay en son bhcg gelmisti sabahin 7sinde delirmistim :) ama yuklencek o da illa az kaldi. Hemen bize de haber ver. Aa hemogram nasil atsana biseye bakcam?
Ay evettt diger konuda da hep soruyorlar ben 9dogurdum bıle sımdıden oyalanmaya calısıyrm ama bıyere kadr sabır da:)dimi ama o kadınla beraber kaç kişi daha bekliyor burdadüşüncesiz bunlar
Geçeni ay 16 da çatlamış demekki.bu ay belki geç çatlayacaktır.sen çalışmalara ve ateş ölçümüne devam et.o nasıl dr Muş ilaç vermiş takip yapmamış çok ilginç değiştirmekle iyi yapmışsınyok doktor kontrolunde değildim,aslında gecen ay daha ilk deneyımımdi Ve sonradan doktorumun bana direk gormon ılacı verdıgını ogrenınce brdaha o doktora gıtmek ıstemedım haybe ilaç verdi cunku bi problem yoktu gecen ay da 16 gunumde basladım olcmeye tam o gun 36.4 ken 17.gün 36.7 oldu ve adete kadar yuksek seyretti
Bilinçsizden kastım, geçen ay ilk denememizdi ve doktor dırek bisuru ilaç yazdı anlamadan ustune basarak yalnız daha ilk denememiz yinede ilaç kullanmalımıyım dıye vitamın bunlar zaten bır zararı olmaz kullan dedi ve bende güvendim kullandım.biliyorsunuzkı klomen 5 gunde biten bir ilaç zaten ve sonrasında burada klomenle ilgili seyleri okuyunca cok sınırlendım kendıme bilinçsizce doktora guvenıp başladım ilaca diye.Gitsem kimbilir bide iğnede yapardı.herhangi bir sorunum yokmus testlerimde bunu soyledı kendısı.Normalde doktorlar en az 6 ay hiçbir takvıye yapmadan doğal yllarla olsun dıye hıc bısey vermıyor : ve başka bir doktora randevu aldım umarım kotu bırsey cıkmaz
Ben de son gebelikte test pozitif kanamam başladı dr a gittik usg baktı sen hamile değilsin dedi.ben ovulasyon takibi yapıyorum ne zaöan yumurtladığımı biliyorum evde idrar testi yaptım pozitif çıktı.hamileyim diyorum.yok o testler yanlış sonuç verir dedi.resmen beni cahil yerine soktu.kan verdim sonucunu gidip gözüne sokasım gelmişti .Hahhaa:) bısey demedı oyle genel bılgı verdı bana emınsen dger testlerı de yapalım dedı işte hahaha:) delırmek uzereym sabrm.kalmadı bıyokımya hemogram ve elısa testı yuklendı aşama aşama. sureklı ındır yapyorum sonucu ve bakıyrm yne aynı ellerm tıtryo heyecandan sureklı wcye gıdıyrm ztn cok gıdıodum
Aynen ınsan snir oluyor cnku bı testın yanlıs pzotf verme ıhtımalı yok dencek kadar azmıs canım. Bıdaha gıt hamıleyken gotur gorsunnnBen de son gebelikte test pozitif kanamam başladı dr a gittik usg baktı sen hamile değilsin dedi.ben ovulasyon takibi yapıyorum ne zaöan yumurtladığımı biliyorum evde idrar testi yaptım pozitif çıktı.hamileyim diyorum.yok o testler yanlış sonuç verir dedi.resmen beni cahil yerine soktu.kan verdim sonucunu gidip gözüne sokasım gelmişti .
YOK benim dr değildi zAten acil gitmiştik.o dr ile işim olmaz artık:)Aynen ınsan snir oluyor cnku bı testın yanlıs pzotf verme ıhtımalı yok dencek kadar azmıs canım. Bıdaha gıt hamıleyken gotur gorsunnn
Maşallah kat kat artsın inşallah darısı bizlere olsun:)))Kızllarrrrrrrrrrrrr allahım ucuyorum suan daha adete 2var ustelık degerım cok ıyı degll mıEki Görüntüle 2141854 @nehirimm1727 @dlkkydlntpl @mi-nick @zbt2121 @Miniko5858 @Mirketcik @mavimilena_ @hatice ayek @Sllh @Asel09 @Sezerbusra21
a ben yanlıs yere etıketlemısım kbakma canm ya sıze de smdı yazcaktm :)Maşallah kat kat artsın inşallah darısı bizlere olsun:)))
Evet farkettim :)A
a ben yanlıs yere etıketlemısım kbakma canm ya sıze de smdı yazcaktm :)
canimm tebrik ederim.bu sefer bebişin seni birakmayacak.sıkı sıkı tutun birbiriniziKızllarrrrrrrrrrrrr allahım ucuyorum suan daha adete 2var ustelık degerım cok ıyı degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?