Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay degerım cok ıyı degıl mı yazacaktm:) cok tesekkur ederım darısı basınıza canlarım busefer guzel seyler hıssedıyırum ben Allahm dualarmızı kabul etsn buguzel gecede Veson hilallll yukledım canmm B Balcorek

Değerin gayet güzel CNm inşallah kat kat artsın çok sevindim yeniden tebrikler

Arkadaslar mubarek gecede hepınız ıcın dua edıyorum cok,uzgunum boyle deger fln koydum ya yanls anlamayın benı sakın lutfen hep dua edyrm sıze de

Ben kendi adıma yazayım burda biri gebelik haberini yazsın kendim hamile kalmış kadar mutlu oluyorum:)))
Ben de öylee tabıkı kötu nıyetlı vs dye demek ıstemdm yanls anlasılmasn sen burda hoca gbsın valla neguzel destek oluyorsun herkese canm

Ben de biraz depresyona girdim sanirim. Biliyorum bunu dersem burdakilere haksizlik etmis olurum. Cocugumu istemiyorum diye bisey yok ama suan mutlu da degilim. Tam kusmalar gevti diyprum geri geliyor cok yipratti beni. Esim her seye yardim ediyor saolsun ama ben hep kendine yeten kendi isini halleden birisi oldum kimseye muhtac olmayi sevmedim. Ama simdi yapamadigim islerim var esimden ya da annemden istemek fln artik yipratti beni. Hepsi severek yardim ediyor ama bilmiyorum kendi isimi kendim halledebilmek istiyorum. Bir de bende obsesif kompulsif bozuklugu var. Daginiklik duzensizlik beni mahvetti. Bu resmen hastalik gibi ben ne zaman iyilescem. Her sey cok kotu kokuyor koltuklar bardaklar yumusatici bile.

Arkadaslar mubarek gecede hepınız ıcın dua edıyorum cok,uzgunum boyle deger fln koydum ya yanls anlamayın benı sakın lutfen hep dua edyrm sıze de
hic boyle şeyler dusunme canım.bizler burda hamile haberleri aldikca kendimiz icinde bir umut oluyor ne guzel bizimle paylasiyorsun kimse bunda art niyet aramaz icin rahat olsun

CNM Allah yardımcın olsun nasıl birşey olduğunu gayet iyi bilirim.ama geçeceğini bil.biraz sabır.bırak yardım etsinler hiç kendini yetersiz hissetme.dağınıklığa da biraz alıştırma yapmış olursun bebek gelince evin eskisi kadar tertipli olmayacağını söyleyebilirim:)

Amin. Ya o gelsin evi sey gotursun ben raziyim. Hep gecti saniyorum uc dort gundur iyiydim ama yediklerimi kusuyorum ne vitamin ne baska sey gidiyor. Gecsin artik. Gececek dimi 40hafta boyle surmeyecek?

Cok guzel tabiii sana dedim 40 in uzeri diye. :) evet gozukmedi hemogram flu cikti ama olsun bhcg yetismis. Cok cok sevindim gercekten. Hayirli olsun insallah uzun bi omur seninle olsun yavrun.
Canımm cok teseklur ederımm Allah razı olsun bıldın hakkaten tebrık ederimm hemogram.bak. buarada benm butun degerlerm normal.suan şükür

Eklentiler

• 20180430_213240.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 37
hic boyle şeyler dusunme canım.bizler burda hamile haberleri aldikca kendimiz icinde bir umut oluyor ne guzel bizimle paylasiyorsun kimse bunda art niyet aramaz icin rahat olsun
Evet evet canımm kesinlikle bende onu demek istemedım asla ay anlatamamıs olablrm.k.bakmayn

Allahım yardımcın olsun canım sabrını versin. Çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebegını kucagına aldıgın zaman değmiş diyeceksin biliyorsun yaşamadım bu surecı oyuzden sadece tahmın edebılıyorum dayanmaya çalış olur mu dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…