Geçecek geçecek.Amin. Ya o gelsin evi sey gotursun ben raziyim. Hep gecti saniyorum uc dort gundur iyiydim ama yediklerimi kusuyorum ne vitamin ne baska sey gidiyor. Gecsin artik. Gececek dimi 40hafta boyle surmeyecek?
Eski maillerine bak abla kullanici adin cikar. Aa veya burdaki eski bi msjina bakalim ekran goruntusu atmistin. Ordan kullanici adini yazariz sifremi unuttum dersin maile gelir bilgiler
Amin canim cok saol. Simdiden tahmin edebiliyorum zaten unutucam hepsini biliyorum ama bi mutsuzluk coktu uzerime iste. Salaklik bende bu kusmalara 9ay razi olacak insanlar var. Sukretmeliyim biliyorum.Allahım yardımcın olsun canım sabrını versin. Çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebegını kucagına aldıgın zaman değmiş diyeceksin biliyorsun yaşamadım bu surecı oyuzden sadece tahmın edebılıyorum dayanmaya çalış olur mu dualarım seninle..
Geçecek geçecek.bebek için endişelenme o her türlü vitaminini alır ama sen kendin için gayret et yemeye.rabbim yardımcın olsun
Öyle deme psıkolojın de degısıyor hamılelıkte suclama kendını senın elınde degıl kı cok. dogumdan sonra bebeğini istemeyenler dahı oluyor sadece sabır canm Allahm yardım etsınAmin canim cok saol. Simdiden tahmin edebiliyorum zaten unutucam hepsini biliyorum ama bi mutsuzluk coktu uzerime iste. Salaklik bende bu kusmalara 9ay razi olacak insanlar var. Sukretmeliyim biliyorum.
Amin cok saol abla. Aliyordur insallah.
CNM NE çabuk okudun mesajı :)) ben hallettim o yüzden mesajı da sildim .yeniden yükle deyince mail istedi şifreyi de tahmin edince geri geldi ff.ama biran ne yapacağım diye afalladım senelerin bilgisi var içinde:))Eski maillerine bak abla kullanici adin cikar. Aa veya burdaki eski bi msjina bakalim ekran goruntusu atmistin. Ordan kullanici adini yazariz sifremi unuttum dersin maile gelir bilgiler
Seni çok iyi anlıyorum su 5 gündür ben benden geçtim bulantı ile uyanıp bulantı ile yatıyorum.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inş.cimsiyetle mi ilgili acaba bazı hamileler maşallah hiç sorun yaşamıyor bazı hamileler çok bulantı yaşıyor.3 kilo kadar verdim hamilelik başından beri.Allahim yardımcımız olsun inş sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alalım.Ben de biraz depresyona girdim sanirim. Biliyorum bunu dersem burdakilere haksizlik etmis olurum. Cocugumu istemiyorum diye bisey yok ama suan mutlu da degilim. Tam kusmalar gevti diyprum geri geliyor cok yipratti beni. Esim her seye yardim ediyor saolsun ama ben hep kendine yeten kendi isini halleden birisi oldum kimseye muhtac olmayi sevmedim. Ama simdi yapamadigim islerim var esimden ya da annemden istemek fln artik yipratti beni. Hepsi severek yardim ediyor ama bilmiyorum kendi isimi kendim halledebilmek istiyorum. Bir de bende obsesif kompulsif bozuklugu var. Daginiklik duzensizlik beni mahvetti. Bu resmen hastalik gibi ben ne zaman iyilescem. Her sey cok kotu kokuyor koltuklar bardaklar yumusatici bile.
valla nere olursa olsun her yerde hamileleri bulup görüyoruz :))Harikalar Diyarına hiç uğrama.elini sallasan hamileye çarpıyorsun.
Gezmeye geldik biz.ailem burda yaşıyor canım.
Evet cok degisti dengesizlesti sutasin reklamindaki yavru inege bile agladim gecen. Evet duydum onu da ya allah korusun valla o kadar gucsuzlesmeyiz insallah allah kolaylik versin hepimize bekleyenine kusanina dogurana.Öyle deme psıkolojın de degısıyor hamılelıkte suclama kendını senın elınde degıl kı cok. dogumdan sonra bebeğini istemeyenler dahı oluyor sadece sabır canm Allahm yardım etsın
Bi kere de sen bir sey sormussun abla kostum hemen yardimina :) hemen okudum.CNM NE çabuk okudun mesajı :)) ben hallettim o yüzden mesajı da sildim .yeniden yükle deyince mail istedi şifreyi de tahmin edince geri geldi ff.ama biran ne yapacağım diye afalladım senelerin bilgisi var içinde:))
Amin insallah cok gecmis olsun sana da. Bilmiyorum ki benim cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktorumuz. Aslinda erkege hamilelerde cok bulanti olmazmis ama ben hamilelik oncesinde de cok igrenen biriydim ogurmelerim olurdu fln heyecanlaninca. Ayni vermisiz biraz aldim ben arada toparliyorsun ama merak etme :) 8-10 cok kotu geciyor ne yalan soyliyim. Bu son bir haftada gene 3gun kusmadim doktor da azalir artik dedi. Sen de dikkat et kokulardan kacmaya calis. Insallah seninki benim kadar bile surmez gecer hemen. Amin valla hayirlisiyla alalim da kucagimiza.Seni çok iyi anlıyorum su 5 gündür ben benden geçtim bulantı ile uyanıp bulantı ile yatıyorum.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inş.cimsiyetle mi ilgili acaba bazı hamileler maşallah hiç sorun yaşamıyor bazı hamileler çok bulantı yaşıyor.3 kilo kadar verdim hamilelik başından beri.Allahim yardımcımız olsun inş sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alalım.
Burnum radar gibi hiçbir kokuyu sevmiyorum inş hepimizin çabuk gecerEvet cok degisti dengesizlesti sutasin reklamindaki yavru inege bile agladim gecen. Evet duydum onu da ya allah korusun valla o kadar gucsuzlesmeyiz insallah allah kolaylik versin hepimize bekleyenine kusanina dogurana.
Bi kere de sen bir sey sormussun abla kostum hemen yardimina :) hemen okudum.
Amin insallah cok gecmis olsun sana da. Bilmiyorum ki benim cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktorumuz. Aslinda erkege hamilelerde cok bulanti olmazmis ama ben hamilelik oncesinde de cok igrenen biriydim ogurmelerim olurdu fln heyecanlaninca. Ayni vermisiz biraz aldim ben arada toparliyorsun ama merak etme :) 8-10 cok kotu geciyor ne yalan soyliyim. Bu son bir haftada gene 3gun kusmadim doktor da azalir artik dedi. Sen de dikkat et kokulardan kacmaya calis. Insallah seninki benim kadar bile surmez gecer hemen. Amin valla hayirlisiyla alalim da kucagimiza.
Aynen valla. Insallah hepimizinki bir an once gecer allah kolaylik versinBurnum radar gibi hiçbir kokuyu sevmiyorum inş hepimizin çabuk gecer
Bugün ateşim 36.7 cıktı, ama dün birlikte olmadık pazar günü oldu şansım varmıdır kiGeçeni ay 16 da çatlamış demekki.bu ay belki geç çatlayacaktır.sen çalışmalara ve ateş ölçümüne devam et.o nasıl dr Muş ilaç vermiş takip yapmamış çok ilginç değiştirmekle iyi yapmışsın
Çünkü bi ara kasik şancim çok oluyodu o zamanlar korunuyoduk 2 3 gün üst üste her hareketini kisitliyodu bizde doktora gidelim dedik acile kötüydü, doktor yumurtlama sancısı olabilir kist olabilir belki dedi bi jinekolaga kontrole git sen yinede nolur bolmaz ben bu şekilde anlayamam dedi öylelikle gittik kontrole diye o arada çocuk yapma kararı aldım herşey hızlı gelişti yanidoktor kendisi verdi klomeni ve takip için geri çağırmadı çok ilginç gerçekten...başka doktora randevu alman iyi olmuş.
neden ilk denemede doktora gitme gereği duydunuz.ilk 6 ay - 1 yıl arası kendi haline bırakıyor çünkü doktorlar.
EN yüksek hamile kalma oranı ovulasyondan bir gün önceki ilişkidedir.şansınız yüksek bugün ilk fırsatı da değerlendirin.Bugün ateşim 36.7 cıktı, ama dün birlikte olmadık pazar günü oldu şansım varmıdır ki
Çünkü bi ara kasik şancim çok oluyodu o zamanlar korunuyoduk 2 3 gün üst üste her hareketini kisitliyodu bizde doktora gidelim dedik acile kötüydü, doktor yumurtlama sancısı olabilir kist olabilir belki dedi bi jinekolaga kontrole git sen yinede nolur bolmaz ben bu şekilde anlayamam dedi öylelikle gittik kontrole diye o arada çocuk yapma kararı aldım herşey hızlı gelişti yani
Folikül çatladığında sağ veya sol yumurtalığımda çok acı hissediyorum. Akabinde yumurta akı kıvamında sıvı çok fazla oluyor.Ovülasyonun o gün olduğunu nasıl anladınız?
Ateş yükselmiş ama sanki ölçüm saatlerin hep farklı o yüzden birşey diyemiyorum.dün ilişki olmadı ise bugün ilişki zamanı demrktir.Selamlar:))
Bugün 19. Gün ateşim 36,7 idi sabah 08.44 de
Uyanmadan uyudum 11.40 a kadar 36,9 çıktı. Dün ilişki olmadı ama 1 gün önce oldu. Kaçırdım mı günümü???
Bugün yapsamda olur mu??
Dedim ya bu ay ilk kez ölçmeye çabaladım. Saati çok erken seçmiştim beceremedim.Ateş yükselmiş ama sanki ölçüm saatlerin hep farklı o yüzden birşey diyemiyorum.dün ilişki olmadı ise bugün ilişki zamanı demrktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?