Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Ya o gelsin evi sey gotursun ben raziyim. Hep gecti saniyorum uc dort gundur iyiydim ama yediklerimi kusuyorum ne vitamin ne baska sey gidiyor. Gecsin artik. Gececek dimi 40hafta boyle surmeyecek?
Geçecek geçecek. bebek için endişelenme o her türlü vitaminini alır ama sen kendin için gayret et yemeye.rabbim yardımcın olsun

Amin canim cok saol. Simdiden tahmin edebiliyorum zaten unutucam hepsini biliyorum ama bi mutsuzluk coktu uzerime iste. Salaklik bende bu kusmalara 9ay razi olacak insanlar var. Sukretmeliyim biliyorum.

Geçecek geçecek. bebek için endişelenme o her türlü vitaminini alır ama sen kendin için gayret et yemeye.rabbim yardımcın olsun

Amin cok saol abla. Aliyordur insallah.

Amin canim cok saol. Simdiden tahmin edebiliyorum zaten unutucam hepsini biliyorum ama bi mutsuzluk coktu uzerime iste. Salaklik bende bu kusmalara 9ay razi olacak insanlar var. Sukretmeliyim biliyorum.

Amin cok saol abla. Aliyordur insallah.
Öyle deme psıkolojın de degısıyor hamılelıkte suclama kendını senın elınde degıl kı cok. dogumdan sonra bebeğini istemeyenler dahı oluyor sadece sabır canm Allahm yardım etsın

Eski maillerine bak abla kullanici adin cikar. Aa veya burdaki eski bi msjina bakalim ekran goruntusu atmistin. Ordan kullanici adini yazariz sifremi unuttum dersin maile gelir bilgiler
CNM NE çabuk okudun mesajı :)) ben hallettim o yüzden mesajı da sildim .yeniden yükle deyince mail istedi şifreyi de tahmin edince geri geldi ff.ama biran ne yapacağım diye afalladım senelerin bilgisi var içinde:))

Seni çok iyi anlıyorum su 5 gündür ben benden geçtim bulantı ile uyanıp bulantı ile yatıyorum.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inş.cimsiyetle mi ilgili acaba bazı hamileler maşallah hiç sorun yaşamıyor bazı hamileler çok bulantı yaşıyor.3 kilo kadar verdim hamilelik başından beri.Allahim yardımcımız olsun inş sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alalım.

Öyle deme psıkolojın de degısıyor hamılelıkte suclama kendını senın elınde degıl kı cok. dogumdan sonra bebeğini istemeyenler dahı oluyor sadece sabır canm Allahm yardım etsın
Evet cok degisti dengesizlesti sutasin reklamindaki yavru inege bile agladim gecen. Evet duydum onu da ya allah korusun valla o kadar gucsuzlesmeyiz insallah allah kolaylik versin hepimize bekleyenine kusanina dogurana.
CNM NE çabuk okudun mesajı :)) ben hallettim o yüzden mesajı da sildim .yeniden yükle deyince mail istedi şifreyi de tahmin edince geri geldi ff.ama biran ne yapacağım diye afalladım senelerin bilgisi var içinde:))
Bi kere de sen bir sey sormussun abla kostum hemen yardimina :) hemen okudum.
Amin insallah cok gecmis olsun sana da. Bilmiyorum ki benim cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktorumuz. Aslinda erkege hamilelerde cok bulanti olmazmis ama ben hamilelik oncesinde de cok igrenen biriydim ogurmelerim olurdu fln heyecanlaninca. Ayni vermisiz biraz aldim ben arada toparliyorsun ama merak etme :) 8-10 cok kotu geciyor ne yalan soyliyim. Bu son bir haftada gene 3gun kusmadim doktor da azalir artik dedi. Sen de dikkat et kokulardan kacmaya calis. Insallah seninki benim kadar bile surmez gecer hemen. Amin valla hayirlisiyla alalim da kucagimiza.

Burnum radar gibi hiçbir kokuyu sevmiyorum inş hepimizin çabuk gecer

Bugün ateşim 36.7 cıktı, ama dün birlikte olmadık pazar günü oldu şansım varmıdır ki

Çünkü bi ara kasik şancim çok oluyodu o zamanlar korunuyoduk 2 3 gün üst üste her hareketini kisitliyodu bizde doktora gidelim dedik acile kötüydü, doktor yumurtlama sancısı olabilir kist olabilir belki dedi bi jinekolaga kontrole git sen yinede nolur bolmaz ben bu şekilde anlayamam dedi öylelikle gittik kontrole diye o arada çocuk yapma kararı aldım herşey hızlı gelişti yani

anladım canım inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

Selamlar:))
Bugün 19. Gün ateşim 36,7 idi sabah 08.44 de

Uyanmadan uyudum 11.40 a kadar 36,9 çıktı. Dün ilişki olmadı ama 1 gün önce oldu. Kaçırdım mı günümü???
Bugün yapsamda olur mu??

Selamlar:))
Bugün 19. Gün ateşim 36,7 idi sabah 08.44 de

Uyanmadan uyudum 11.40 a kadar 36,9 çıktı. Dün ilişki olmadı ama 1 gün önce oldu. Kaçırdım mı günümü???
Bugün yapsamda olur mu??
Ateş yükselmiş ama sanki ölçüm saatlerin hep farklı o yüzden birşey diyemiyorum.dün ilişki olmadı ise bugün ilişki zamanı demrktir.

Ateş yükselmiş ama sanki ölçüm saatlerin hep farklı o yüzden birşey diyemiyorum.dün ilişki olmadı ise bugün ilişki zamanı demrktir.
Dedim ya bu ay ilk kez ölçmeye çabaladım. Saati çok erken seçmiştim beceremedim.

İlişki oldu :)) tatil ya sabah yapalım çıksın aradab dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…