Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson, cibi35 Dr daha görmedi. Ama biz ne diyeceğini biliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Dr ikisi de tutunmuş biri yola devam etmemiş olabilir. İlaçlara devam et 4 gün sonra tekrar test yap dedi. Umutsuz bekleyişe devam...

canım amin. Ağlamak hamilelere özgü birşey bugüne dek duygusal olmayan bir hamile dahi görmedim ben. Şahsen ben şimdiden bile ağlıyorum akşam anne karnında annesiyle konuşan sevımlı bır ıkı anımasyon ızledık eşimle. ALLAHIM hüngür hüngür ağladım iç çeke çeke zaten duygusaldım ama bukadar çabuk etkı eden hormonlara şaşıyorum

Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
Çok geçmiş olsun abla. Havalardan galiba. Bu aralar çok salgın. Doktor yapmam gerekenleri söyleyecektir. İlaç kullanamazsın galiba bu süreçte. Sen bol bol su içmeyi ihmal etme. Çünkü vücudun şuan su kaybediyor. Çok çok geçmiş olsun tekrardan

Amip çıktı.ne oldu anlamadım cnm ya..kendi doğum doktorumu aradım.gebelik olunca acil doktoru ilaç veremem dedi. Kendi doktorum da intaniyede tekrar tahlil yapın ona göre ilaç yazılır dedi..parol serum taktılar ateşim var diye .bacaklarım bile ağrıdı..yarında yatılı misafir geliyor şehir dışından.napacam bilmem..
Geçmiş olsun CNm ya niye öyle oldu ki.kendine dikkat et bol bol su iç
Sağol cnm.suyu bol içiyom ama yeterli değil sanırım.serum taktılar..bitkin vaziyetteyim..

allahim kucagina almayı nasıp etsin inşallah
adina çok sevindim rabbim hayırla sağlıkla kucaginda göstersin ...
allahim guzel allah'ım hayırlı kılsın tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
cok geçmiş olsun rahatsizligin icin

Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
Geçmiş olsun canım.salgın var ben de yatak döşek modundayım.önünde uzun bir zaman dilimi var.elbette hasta olacaksın.panikleme.geçecek Allah’ın izniyle.

İçtiğin suya da dikkat et kaynamış soğumuş su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…