Dr ikisi de tutunmuş biri yola devam etmemiş olabilir. İlaçlara devam et 4 gün sonra tekrar test yap dedi. Umutsuz bekleyişe devam...Veson, cibi35 Dr daha görmedi. Ama biz ne diyeceğini biliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Canım katlanarak artsın sağlıklı bir bebek olsun inşallah.Kızllarrrrrrrrrrrrr allahım ucuyorum suan daha adete 2var ustelık degerım cok ıyı degl
Teşekkür ederim canmm senin bebiş ne kadarlık olmuştuCanım katlanarak artsın sağlıklı bir bebek olsun inşallah.
canım amin. Ağlamak hamilelere özgü birşey bugüne dek duygusal olmayan bir hamile dahi görmedim ben. Şahsen ben şimdiden bile ağlıyorum akşam anne karnında annesiyle konuşan sevımlı bır ıkı anımasyon ızledık eşimle. ALLAHIM hüngür hüngür ağladım iç çeke çeke zaten duygusaldım ama bukadar çabuk etkı eden hormonlara şaşıyorumEvet cok degisti dengesizlesti sutasin reklamindaki yavru inege bile agladim gecen. Evet duydum onu da ya allah korusun valla o kadar gucsuzlesmeyiz insallah allah kolaylik versin hepimize bekleyenine kusanina dogurana.
Bi kere de sen bir sey sormussun abla kostum hemen yardimina :) hemen okudum.
Amin insallah cok gecmis olsun sana da. Bilmiyorum ki benim cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktorumuz. Aslinda erkege hamilelerde cok bulanti olmazmis ama ben hamilelik oncesinde de cok igrenen biriydim ogurmelerim olurdu fln heyecanlaninca. Ayni vermisiz biraz aldim ben arada toparliyorsun ama merak etme :) 8-10 cok kotu geciyor ne yalan soyliyim. Bu son bir haftada gene 3gun kusmadim doktor da azalir artik dedi. Sen de dikkat et kokulardan kacmaya calis. Insallah seninki benim kadar bile surmez gecer hemen. Amin valla hayirlisiyla alalim da kucagimiza.
İnşallah dr un dediği gibidir.iyi düşünmeye çalış.umudunu yitirme lütfen.Dr ikisi de tutunmuş biri yola devam etmemiş olabilir. İlaçlara devam et 4 gün sonra tekrar test yap dedi. Umutsuz bekleyişe devam...
AY CNm bu çok Ümit verici bir haber inşallah öyle olmuştur.rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.Dr ikisi de tutunmuş biri yola devam etmemiş olabilir. İlaçlara devam et 4 gün sonra tekrar test yap dedi. Umutsuz bekleyişe devam...
5. Haftaya girdi galiba devam ediyorsa.Teşekkür ederim canmm senin bebiş ne kadarlık olmuştu
Aa nezaman ogrenmıstın bnm de suan 5.haftaya yenı gırdı takvıme gore senın dha fazla degıl mi5. Haftaya girdi galiba devam ediyorsa.
Canım benim ki tüp bebek aynı gibiyiz 2-3 gün var aramızda.Aa nezaman ogrenmıstın bnm de suan 5.haftaya yenı gırdı takvıme gore senın dha fazla degıl mi
Canımm neguzel tutunmusCanım benim ki tüp bebek aynı gibiyiz 2-3 gün var aramızda.
Çok geçmiş olsun abla. Havalardan galiba. Bu aralar çok salgın. Doktor yapmam gerekenleri söyleyecektir. İlaç kullanamazsın galiba bu süreçte. Sen bol bol su içmeyi ihmal etme. Çünkü vücudun şuan su kaybediyor. Çok çok geçmiş olsun tekrardanKızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
Geçmiş olsun CNm ya niye öyle oldu ki.kendine dikkat et bol bol su içKızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
Amip çıktı.ne oldu anlamadım cnm ya..kendi doğum doktorumu aradım.gebelik olunca acil doktoru ilaç veremem dedi. Kendi doktorum da intaniyede tekrar tahlil yapın ona göre ilaç yazılır dedi..parol serum taktılar ateşim var diye .bacaklarım bile ağrıdı..yarında yatılı misafir geliyor şehir dışından.napacam bilmem..Çok geçmiş olsun abla. Havalardan galiba. Bu aralar çok salgın. Doktor yapmam gerekenleri söyleyecektir. İlaç kullanamazsın galiba bu süreçte. Sen bol bol su içmeyi ihmal etme. Çünkü vücudun şuan su kaybediyor. Çok çok geçmiş olsun tekrardan
Sağol cnm.suyu bol içiyom ama yeterli değil sanırım.serum taktılar..bitkin vaziyetteyim..Geçmiş olsun CNm ya niye öyle oldu ki.kendine dikkat et bol bol su iç
allahim kucagina almayı nasıp etsin inşallahAmip çıktı.ne oldu anlamadım cnm ya..kendi doğum doktorumu aradım.gebelik olunca acil doktoru ilaç veremem dedi. Kendi doktorum da intaniyede tekrar tahlil yapın ona göre ilaç yazılır dedi..parol serum taktılar ateşim var diye .bacaklarım bile ağrıdı..yarında yatılı misafir geliyor şehir dışından.napacam bilmem..
Sağol cnm.suyu bol içiyom ama yeterli değil sanırım.serum taktılar..bitkin vaziyetteyim..
Geçmiş olsun canım.salgın var ben de yatak döşek modundayım.önünde uzun bir zaman dilimi var.elbette hasta olacaksın.panikleme.geçecek Allah’ın izniyle.Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
İçtiğin suya da dikkat et kaynamış soğumuş su içAmip çıktı.ne oldu anlamadım cnm ya..kendi doğum doktorumu aradım.gebelik olunca acil doktoru ilaç veremem dedi. Kendi doktorum da intaniyede tekrar tahlil yapın ona göre ilaç yazılır dedi..parol serum taktılar ateşim var diye .bacaklarım bile ağrıdı..yarında yatılı misafir geliyor şehir dışından.napacam bilmem..
Sağol cnm.suyu bol içiyom ama yeterli değil sanırım.serum taktılar..bitkin vaziyetteyim..
Geçmiş olsun acil sifalar. Allahım sana ve bebeğine sağlık versin.Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?