Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bugün beklenen adet ateşimi ölçtüm bismillah deyip:) 36.9 tabloya da girdim. kan verecegım tekrar bugun öğlende. Göğüslerim bugün daha hassas sızlıuyor dokunamıyorumm:) inşallah guzel bır artış görurum

Freshmommy ateş güzel inşallah test sonucunda güzel gelir.bu arada ff de çizgini 16 ya çektirir misin ateşe göre o gün yumurtlamış olma olasılığı yüksek duruyor .opk monitör ü 15 e gir belki çeker

Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.

Geçmiş olsun canımm bol bol yoğurt ye ayran iç prebiyotik alman lazım.

Kızlar çok hastayım.iki gündür ishal oldum.ateşim yükseliyo.bugün acilde gaita verdim.serum yedim.birazdan sonuç için tekrar gidecem.dua edin nolur.
Geçmiş olsun canım, üzülme ve korkma sakın. Çabuk atlatacağına inanıyorum çünkü gebelerin bağışıklılığı çok fazladır. Bebeğin iyileşmene yardımcı olur. Normal zamandan daha çabuk iyileşirsin. Benim ilk hamileliğimde 19 yaşımdayken idrar yollarım iltihaplanmıştı. Eşimle onun köyüne gittiğimiz döneme deklemişti ve doktora götürmedi beni. İdrarımdan kan geliyordu. O kadar çok canım acıyordu ki. Ateşim çok yükselmişti konuşamıycak haldeydim. Evinde kaldığımız kadın başka bir kadınla beraber üzerime sürüsüyle yorgan örttü. Yapma diyordum ölürüm ama sesimi duyuramadım. Sonra bayıldımmı uyudummu bilmiyorum. Uyandığımda üzerimdeki kıyafet sırılsıklamdı. Çok fazla terlemiştim. Neyseki şanslıymışım ateşten ölmedim ve atlattım. Bebeğimin yardımıyla ikimizde yaşadık. Şimdi o bebeğim 24 yaşında konya hava kuvvetlerinde sözleşmeli asker.

Maşallahhh :)

Ben arkadaşlarımla görüştüm. Hepsi hamile abarmıyorum biri 6 haftalık. Biri 5 aylık.
Boş bulunup şey dedim BEN HARİÇ BÜTÜN EVREN HAMİLE!
Eyvah yandın!şimdi herkes senin hamile kalıp kalmadığını takip edecek.ben herkese istemiyoruz diyorum.külliyen yalan..
Ben başarılı olursam valla herkese anlatıcam elimin hamuruyla kendi kendimin doktoru olucam
Şahsen ben o kateteri nerden nasıl bulduğunu çok merak ediyorum.düşündüm yaptığını hakkaten neden olmasın.spermler yıkanmadan sen hepsini göndereceksin içeri.aynı mantık.bi de klomenle yumurta sayını artırıp yapsan tamamdır işte

çalıştığım iş yerinin önüne hafta sonları bi teyze geliyor.kendi yetiştirdiği şeyleri satıyor.önce bana kısmet arıyordu.neyseki ben ondan önc davranıp kendim bulup evlendım şimdide her geldiğinde gızımmm gı niye duruyon bi tene doğur.her seferinde hayırlısı olsun diyodum.bi gün gene geldi gı gızım doğursana, senmi istemiyon yoks en son ya teyze niye istemeyim istiyorum ama olmuyor işte.e bi doktor dedi lafı tıktım ağzına gittik gittik bi sorunn yokmuş dedim.haaaa iyi hayırlısı dedi gitti

Kız ben cızgı cıksın dıye o oncekı ateşi kafadan attım ölçmüyordum ben hanı oncesı ateş düşüyor ya bir gireyim dedım cıkar diye ama Sonra cıkmayınca manuel olarak girdim :) 19nisan sabahı göhüs uclarım aşırı hassastı ve koku hassasıyetm coktu oyuzden 18inde diye düşündüm yani

Veson cum ben şimdi adete kadar ateşimi takip edeyim dedim ya.normalde 7de ölçüyordum.alarmım kurulu ma ben hep 7 den önce uyanıyorum.5.45-6.15 arası uyanıyorum bu ara.o arada ne zaman uyanırsam ölçüyorum.bu yarım saatlik dilim ateşe çok etki etmez galiba da bu sefer uyanmayıp 7 de kalktığım zamanlarki ölçümümle dengesizlik olurmu

Hımm anladım cnm

Ff 20dk ilk farkı şüpheli kabul ediyor CNm hep aynı saatte ölçmeye çalış

Ateş ölçme yöntemine yeni başladım neden benimkinde çizgi oluşmuyor nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim Veson

Eklentiler

• 5F454515-FFF4-46C5-81BE-C16DC949E9C7.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…