Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yapmayı deneyeceğim aşılamada beni tek korkutan şey bozuk spermlerin yumurtaya ulaşması. Çünkü bozuk spermler ilerleyemeden vajina içinde ve rahim içinde ölüyor. Ama çaresizlik beni bu duruma getirdiği için rahim içine fazla girmeden dip kısmından preseedle içeri bırakıcam. Kateteri medikal ürün satan bir dükkandan istedim. Bu gün bulmuşsa beni arayıp haber vericek. Bulamamışsa ben netten siparişle şansımı deniycem. Nette satılıyor. Ararsan bulabilirsin canım. Yumurtam gelişmezse 1 defalığına klomenide kullanabilirim. Klomeni arka arkaya her ay kullanmakta tehlikeli yumurtalıklarda folikül birikimi yapıp tıkanıklığa sebep olabiliyor.

Ff 20dk ilk farkı şüpheli kabul ediyor CNm hep aynı saatte ölçmeye çalış
Anladim canim.uyaniyorum ya,uyanincada 10,15 dk tekrar uykuya dalamıyorum.artik uyansamda yataktan cikmadigim surece 7 yi bekleyip öyle olceyim bundan sonrakileri.zaten adete 8 gün kaldi

Anladim canim.uyaniyorum ya,uyanincada 10,15 dk tekrar uykuya dalamıyorum.artik uyansamda yataktan cikmadigim surece 7 yi bekleyip öyle olceyim bundan sonrakileri.zaten adete 8 gün kaldi
Yok öyle yataksa beklersen de doğru olmaz.sen uyandığın zaman baktın tekrar uyuyamayacaksın ateşini ölç ama ölçüm saatini de saat kaçsa ölçerken onu gir ff zaten içi boş yuvarlak şekilde gösterir biz yorumlarken ona göre yorum yaparız

Arkadaşlar öncelikle ölçüm saatlerim sağlıklı değil. Farkındayım
Genele 08.00 9.00 arası gibi ölçmeye çalıştım.
9. Gün 36,5
10. Gün 36.2 +
11.gün 36.0
12. Gün 36,2 +
13. Gün 36.2
14. Gün 36.4 +
15. Gün 36.2
16. Gün 36.3+Sabah
17. Gün 37.2 +akşam
18. Gün çok geç uyandım ölçmedim.
19. Gün 36,7* sabah
20. Gün 36.5 ( bugün
Bakar mısınız kızlar???

En son 13 nisan da regl oldum ortalama 32 günde 1 gelir. Bazen 30. Gün en geç 24. Gün gelmiş olur

Veson

17 ve 18. gün sağlıklı ölçüm olsaymış keşke ama gün aşırı ilişki var nasıl olsa.. Bu haftayı gün aşırı tamamla derim ben

Ölçümler aynı saatlerde olmadığı için yorum yapmak imkansız.akşam ölçülen ateşin bir anlamı yok.16.güne kadar çatlama gözükmüyor bu değerlerde.17-18 de ölçüm yok.o günlerde çatlamış olabilir.ağrın sızın akıntın olmadı mı?

Bu değerlerde akşam ölçümü yok ki. Sabah 8-9 arası hepsi.
Valla belim çok ağrıdı. Akıntıda şeffaf kaygan vardı.
O akşam yazan şey ilişki akşam oldu. Ertesi gün pas. Sonraki gün sabah oldu demek için yazdım kuzum:)

17 ve 18. gün sağlıklı ölçüm olsaymış keşke ama gün aşırı ilişki var nasıl olsa.. Bu haftayı gün aşırı tamamla derim ben
Salı sabah yaptık bugün çarşamba bugün akşam yapsam mı diyorum :))
Bu düzeni sevdim
Sabah yap
Ertesi gün pas
Sonraki gün akşam.

Şansını arttırmak için Dr.la yum takibi ve çatlatma iğnesi de kullanabilirsin kesin olur hem Ben yine de korkuyorum hee dikkat et kendine

ölçümlerin hep saatlerini doğru girdim.bundan sonrada dedigin gibi yaparim canım

Çatlamış gibi duruyor.ama kesinliği ve hangi gün olduğu konusunda kesin konuşamayız.ölçüm saatlerinden dolayı..cibi ye katılıyorum bir süre daha 36 saatte bir ya da gün aşırı devam etmekte fayda var

Beklenen adet tarihim 15 mayıs görünüyor. 5 gün kala ilişkiyi bırakayım diyorum.

Evet yumurta 18. Gün çatlamış.şimdi ateş girdiğin kısımdan aşağıdaki bilgilerden yardım alarak tablonu doldurur musun.ilk sayfaya ekleyeceğimEki Görüntüle 2142367
canım ingilizcem var zaten onda bir problem yokta , sadece ateş tablosunu görülmesi gerektiği için ateşi doldurdum.işten Vaktim olursa kalanlarıda doldururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…