Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ingilizcem var zaten onda bir problem yokta , sadece ateş tablosunu görülmesi gerektiği için ateşi doldurdum.işten Vaktim olursa kalanlarıda doldururum
Anladım CNm.ne kadar çok bilgi girilirse ff ovulasyonu daha net tespit eder.hoş senin ovulasyonun bariz net:)

Yeni birşey duydum prp diye bir yöntem varmış bu yöntemde yumurta rezervi az olanlara kök hücre tedavisi uygulayarak yumurtalıkların yeniden yumurtlaması sağlanıyormuş.hatta bir yazı okudum 1,500 Euro falanmış fiyatı başarı şansı da o laboratuvar için %60 yazıyordu yazıda

Freshmommy Şimdi gördüm, çok tebrik ederim! Allah nihayete erdirsin sağlıkla inşallah
Sagol canmm hcg 226.2 bugun adet gunuydu resmen 4.5kat artmıs. ALLAHm sukurler olsn dr. Ultrasonda baktı rahım Kalınlıgı cokguzel dedı alttan gorunur dedı ıstemedm beklıcem ve bana 12gun snra gel dedı ve bızım yıldonumumuz 14mayısss yaaa Veson hilallll B Balcorek

Kat kat artsın inşallahh :)

Maşallah CNm maşallah.alttan neyi görecekmiş? Kese için çok erken

1 hafta sonra alttan gorunurmus hatta bıkacgune bıle gorulurmus ztn. Ben onun ustune 5gun dha beklıcem 12.gunsonrasna 14mayısa aldım randevumu:) Veson

Anladım CNm.ne kadar çok bilgi girilirse ff ovulasyonu daha net tespit eder.hoş senin ovulasyonun bariz net:)
o ovulasyonu bulana kadar canım cıktı ya :))) ama ateşin düştüğü dipte oldugu gün ilişki oldu sadece malesef artık sans normalde bu kdar geç olması bıraz garibime gitti ama oldu cok sukur :)

canım masallah sanada bebişinede bundan daha guzel bi yıldönümü hediyesi olamazdi galiba Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin,coluklu çocuklu nice nice yillariniz olsun inşallah

Pardon akşam yazınca akşam ateş ölçtün sandım.sen bu günaşırıyla zaten atlamazsın yumurtayı.inş spoşlar yımırtanı halleder de gelir bebişin.
Salı sabah yaptık bugün çarşamba bugün akşam yapsam mı diyorum :))
Bu düzeni sevdim
Sabah yap
Ertesi gün pas
Sonraki gün akşam.
Valla bu düzeni seven nadir insanlardansınız.sizi ailecek müzeye kaldırmak lazım.
Prp yi duydum ben.saç ekiminde kullanılıyordu.
bakalım aynen hayırlısı, Konu ateş ama kimsede ateş ölçüp tablo oluşturmamış uzun zamandır XXYYXXYY harici
Çok teessüf ediyorum.fıstık gibin tablom var.

canım masallah sanada bebişinede bundan daha guzel bi yıldönümü hediyesi olamazdi galiba Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin,coluklu çocuklu nice nice yillariniz olsun inşallah
Eksik olma canım şuanlık iyiymiş gidişat rabbim nasip ederse hedıyem olucak eşimee :) Darısı tez zamanda başına inşallah. Bu sfer korkmuyorum

bakalım aynen hayırlısı, Konu ateş ama kimsede ateş ölçüp tablo oluşturmamış uzun zamandır XXYYXXYY harici
Aslında Ateş ölçen Çoğu arkadaş hamile kaldı ve doğuran arkadaşlarda çok var.ilk sayfanın sonlarına doğru uzun bir tablo var orda daha çok tabloya ulaşabilirsin.dikkatli bakarsan şu aralar 10 kadar arkadaş var ateş takibi yapan.bazen arkadaşlar mola veriyor.bir süre sonra tekrar ölçmeye başlıyor.o yüzden listeden isimleri silmiyorum.
tabloya ekleyebilrisn benim listemi de
sabah eklemiştim zAten CNm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…