Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçmiş olsun canım.salgın var ben de yatak döşek modundayım.önünde uzun bir zaman dilimi var.elbette hasta olacaksın.panikleme.geçecek Allah’ın izniyle.

İçtiğin suya da dikkat et kaynamış soğumuş su iç

Geçmiş olsun acil sifalar. Allahım sana ve bebeğine sağlık versin.

Çokk Gecmıs olsun Allahım şifa versinn inşallah

Geçmiş olsun canımm bol bol yoğurt ye ayran iç prebiyotik alman lazım.

Amin kızlar çok sağolun.serum iğne verdi.hergün yapılacak.intaniye yatıralım seni dedi.mikrop çıktı.amip değilmiş. Doğum doktorum beni rahatlattı.bebeğim iyi çok şükür .muayene etti.

Ay ne guzel denk gelmisss :) deger oyle kat katt artsin insallah :) 12gun sonra gorursun kesin zaten ben battan 4gun sonra karindan keseyi gormustum :) darisi basina.

Dogsunlar da fosuruklarina bile gulcez nolcak simdi aglayalim :) biraz toparladim ben de dun sabah kustum sadece. Bu gun de kusmadim fln yavas yavas duzeliyorum diyor galiba.

Ay ne guzel denk gelmisss :) deger oyle kat katt artsin insallah :) 12gun sonra gorursun kesin zaten ben battan 4gun sonra karindan keseyi gormustum :) darisi basina.
Ne güzEl canımm değer tahmını nekadardı acaba gördgunde bn hesap ettım bole gderse yaklasık 10.000e yakın olur herlde yaa 14mayısta ınsallah gorurum saglklaa

Dogsunlar da fosuruklarina bile gulcez nolcak simdi aglayalim :) biraz toparladim ben de dun sabah kustum sadece. Bu gun de kusmadim fln yavas yavas duzeliyorum diyor galiba.
Çok sevindim umarım daha iyi olursun yersin bolbol e daha kılo alcaksın:)

Ne güzEl canımm değer tahmını nekadardı acaba gördgunde bn hesap ettım bole gderse yaklasık 10.000e yakın olur herlde yaa 14mayısta ınsallah gorurum saglklaa
Hic bilmiyorum ki degerimi beni biliyorsun adete 7gun kala 6.45ti 5gun kala46 sonra hic baktirmadim battan 4gun sonra gittik gorduk. Tahmini olmuyor bu isler yani iki degil 4 kat da artabiliyor. Gittigimizde doktor bhcg istemeden direk ultrasona aldi. Karindan gordu ama us cok iyiydi.

Evet soğru bnm de 2gunde yaklasık 4kat arttı:)

Insallah kuzum suan -2.5lardayim. Hic hamile oldugum belli degil meme sisligim de indi 10.haftada fln. Kusmasam anlamicaz yani :)
Aa neden indi ki ilk duydum ınenı ama yıne şişer zaten sütler nezaman baslıosa artık sen ıyı ol da alıcaksın ınsallah zaten:)

Aa neden indi ki ilk duydum ınenı ama yıne şişer zaten sütler nezaman baslıosa artık sen ıyı ol da alıcaksın ınsallah zaten:)
Bilmem ki yani cok gerilmisti gerginligi gitti. Bir de benim bekarken de sut geliyordu memeden ondan heralde yani benim icin rutin bisey :)

Evet masallah guzel artmis 12gune kesin gorur hatta belki kalp atisini da gorursun insallahh.

Şansını arttırmak için Dr.la yum takibi ve çatlatma iğnesi de kullanabilirsin kesin olur hem Ben yine de korkuyorum hee dikkat et kendine
Eğer ilk sefer başaramazsam bende aynısını düşündüm. Yumurta takibi yaptırıcam ama neyseki çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendisi çatlıyor. Benim en büyük sorunum eşimin sperm sayısının 200 bin çıkmış olması

Bilmem ki yani cok gerilmisti gerginligi gitti. Bir de benim bekarken de sut geliyordu memeden ondan heralde yani benim icin rutin bisey :)

Evet masallah guzel artmis 12gune kesin gorur hatta belki kalp atisini da gorursun insallahh.
Inşallah ya stres yapmadan beklemeye çalışıcam ınşaAllah

Pardon canim cok incelemedim bende farketmemisim nasıl gidiyo senin kaçıncı denemen

Benim derecem bozuldu Sabah 2 defa ölçmedi sonra 36,1 de kaldı bir daha da çalışmadı. Acaba pili mi bitiyordu da düşük ölçüyordu..

Benim derecem bozuldu Sabah 2 defa ölçmedi sonra 36,1 de kaldı bir daha da çalışmadı. Acaba pili mi bitiyordu da düşük ölçüyordu..
muhtemelen öyle olmuştur bence canım.pil zayıfladığı için tam ölçmemiş olabilir.ama işte insanıda şüpheye düşürüyor

Ya ben bişey sorcam. hani bazıları hamilelik belirtilerinde kasıklarda batma diyor ya o batma olan yer tam olarak neresi kasık neresi biliyorumda acaba farklı yerlerden mi bahsediyoruz

Göbekten aşağı 5 parmak in, onun sağına yada soluna 2 parmak olarak düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…