allahim kucagina almayı nasıp etsin inşallah
adina çok sevindim rabbim hayırla sağlıkla kucaginda göstersin ...
allahim guzel allah'ım hayırlı kılsın tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
cok geçmiş olsun rahatsizligin icin
Geçmiş olsun canım.salgın var ben de yatak döşek modundayım.önünde uzun bir zaman dilimi var.elbette hasta olacaksın.panikleme.geçecek Allah’ın izniyle.
İçtiğin suya da dikkat et kaynamış soğumuş su iç
Geçmiş olsun acil sifalar. Allahım sana ve bebeğine sağlık versin.
Çokk Gecmıs olsun Allahım şifa versinn inşallah
Geçmiş olsun canımm bol bol yoğurt ye ayran iç prebiyotik alman lazım.
Amin kızlar çok sağolun.serum iğne verdi.hergün yapılacak.intaniye yatıralım seni dedi.mikrop çıktı.amip değilmiş. Doğum doktorum beni rahatlattı.bebeğim iyi çok şükür .muayene etti.Geçmiş olsun canım, üzülme ve korkma sakın. Çabuk atlatacağına inanıyorum çünkü gebelerin bağışıklılığı çok fazladır. Bebeğin iyileşmene yardımcı olur. Normal zamandan daha çabuk iyileşirsin. Benim ilk hamileliğimde 19 yaşımdayken idrar yollarım iltihaplanmıştı. Eşimle onun köyüne gittiğimiz döneme deklemişti ve doktora götürmedi beni. İdrarımdan kan geliyordu. O kadar çok canım acıyordu ki. Ateşim çok yükselmişti konuşamıycak haldeydim. Evinde kaldığımız kadın başka bir kadınla beraber üzerime sürüsüyle yorgan örttü. Yapma diyordum ölürüm ama sesimi duyuramadım. Sonra bayıldımmı uyudummu bilmiyorum. Uyandığımda üzerimdeki kıyafet sırılsıklamdı. Çok fazla terlemiştim. Neyseki şanslıymışım ateşten ölmedim ve atlattım. Bebeğimin yardımıyla ikimizde yaşadık. Şimdi o bebeğim 24 yaşında konya hava kuvvetlerinde sözleşmeli asker.
Ay inşallah uyku modu da başladı kafam kalkmıyor hiç aman midem bulanmasn çok inşallah da bu uykulara razıyımaminm canım insallahinsallah hep böyle sorunsuz ilerleyecek.hic korkma
Ay ne guzel denk gelmisss :) deger oyle kat katt artsin insallah :) 12gun sonra gorursun kesin zaten ben battan 4gun sonra karindan keseyi gormustum :) darisi basina.
Dogsunlar da fosuruklarina bile gulcez nolcak simdi aglayalim :) biraz toparladim ben de dun sabah kustum sadece. Bu gun de kusmadim fln yavas yavas duzeliyorum diyor galiba.canım amin. Ağlamak hamilelere özgü birşey bugüne dek duygusal olmayan bir hamile dahi görmedim ben. Şahsen ben şimdiden bile ağlıyorum akşam anne karnında annesiyle konuşan sevımlı bır ıkı anımasyon ızledık eşimle. ALLAHIM hüngür hüngür ağladım iç çeke çeke zaten duygusaldım ama bukadar çabuk etkı eden hormonlara şaşıyorum
Ne güzEl canımm değer tahmını nekadardı acaba gördgunde bn hesap ettım bole gderse yaklasık 10.000e yakın olur herlde yaa 14mayısta ınsallah gorurum saglklaaAy ne guzel denk gelmisss :) deger oyle kat katt artsin insallah :) 12gun sonra gorursun kesin zaten ben battan 4gun sonra karindan keseyi gormustum :) darisi basina.
Çok sevindim umarım daha iyi olursun yersin bolbol e daha kılo alcaksın:)Dogsunlar da fosuruklarina bile gulcez nolcak simdi aglayalim :) biraz toparladim ben de dun sabah kustum sadece. Bu gun de kusmadim fln yavas yavas duzeliyorum diyor galiba.
Hic bilmiyorum ki degerimi beni biliyorsun adete 7gun kala 6.45ti 5gun kala46 sonra hic baktirmadim battan 4gun sonra gittik gorduk. Tahmini olmuyor bu isler yani iki degil 4 kat da artabiliyor. Gittigimizde doktor bhcg istemeden direk ultrasona aldi. Karindan gordu ama us cok iyiydi.Ne güzEl canımm değer tahmını nekadardı acaba gördgunde bn hesap ettım bole gderse yaklasık 10.000e yakın olur herlde yaa 14mayısta ınsallah gorurum saglklaa
Insallah kuzum suan -2.5lardayim. Hic hamile oldugum belli degil meme sisligim de indi 10.haftada fln. Kusmasam anlamicaz yani :)Çok sevindim umarım daha iyi olursun yersin bolbol e daha kılo alcaksın:)
Hic bilmiyorum ki degerimi beni biliyorsun adete 7gun kala 6.45ti 5gun kala46 sonra hic baktirmadim battan 4gun sonra gittik gorduk. Tahmini olmuyor bu isler yani iki degil 4 kat da artabiliyor. Gittigimizde doktor bhcg istemeden direk ultrasona aldi. Karindan gordu ama us cok iyiydi.
Aa neden indi ki ilk duydum ınenı ama yıne şişer zaten sütler nezaman baslıosa artık sen ıyı ol da alıcaksın ınsallah zaten:)Insallah kuzum suan -2.5lardayim. Hic hamile oldugum belli degil meme sisligim de indi 10.haftada fln. Kusmasam anlamicaz yani :)
Bilmem ki yani cok gerilmisti gerginligi gitti. Bir de benim bekarken de sut geliyordu memeden ondan heralde yani benim icin rutin bisey :)Aa neden indi ki ilk duydum ınenı ama yıne şişer zaten sütler nezaman baslıosa artık sen ıyı ol da alıcaksın ınsallah zaten:)
Eğer ilk sefer başaramazsam bende aynısını düşündüm. Yumurta takibi yaptırıcam ama neyseki çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendisi çatlıyor. Benim en büyük sorunum eşimin sperm sayısının 200 bin çıkmış olmasıŞansını arttırmak için Dr.la yum takibi ve çatlatma iğnesi de kullanabilirsin kesin olur hemBen yine de korkuyorum hee dikkat et kendine
Inşallah ya stres yapmadan beklemeye çalışıcam ınşaAllahBilmem ki yani cok gerilmisti gerginligi gitti. Bir de benim bekarken de sut geliyordu memeden ondan heralde yani benim icin rutin bisey :)
Evet masallah guzel artmis 12gune kesin gorur hatta belki kalp atisini da gorursun insallahh.
Pardon canim cok incelemedim bende farketmemisim nasıl gidiyo senin kaçıncı denemenPardon akşam yazınca akşam ateş ölçtün sandım.sen bu günaşırıyla zaten atlamazsın yumurtayı.inş spoşlar yımırtanı halleder de gelir bebişin.
Valla bu düzeni seven nadir insanlardansınız.sizi ailecek müzeye kaldırmak lazım.
Prp yi duydum ben.saç ekiminde kullanılıyordu.
Çok teessüf ediyorum.fıstık gibin tablom var.
muhtemelen öyle olmuştur bence canım.pil zayıfladığı için tam ölçmemiş olabilir.ama işte insanıda şüpheye düşürüyorBenim derecem bozulduSabah 2 defa ölçmedi sonra 36,1 de kaldı bir daha da çalışmadı. Acaba pili mi bitiyordu da düşük ölçüyordu..
muhtemelen öyle olmuştur bence canım.pil zayıfladığı için tam ölçmemiş olabilir.ama işte insanıda şüpheye düşürüyor
Ya ben bişey sorcam. hani bazıları hamilelik belirtilerinde kasıklarda batma diyor ya o batma olan yer tam olarak neresikasık neresi biliyorumda acaba farklı yerlerden mi bahsediyoruz
Hah tam orası işte bende ora olarak biliyorum :))) bugün sol kasığımda batmalar var.özelliklede hızlı hareket edince yada bşr yere uzanınca falan.Göbekten aşağı 5 parmak in, onun sağına yada soluna 2 parmak olarak düşün
Hah tam orası işte bende ora olarak biliyorum :))) bugün sol kasığımda batmalar var.özelliklede hızlı hareket edince yada bşr yere uzanınca falan.
Her zaman yedek derece bulundurmak gerekBenim derecem bozulduSabah 2 defa ölçmedi sonra 36,1 de kaldı bir daha da çalışmadı. Acaba pili mi bitiyordu da düşük ölçüyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?