Ha işte uzanınca iple çekiyorlar gibi oluyor yA orasıHah tam orası işte bende ora olarak biliyorum :))) bugün sol kasığımda batmalar var.özelliklede hızlı hareket edince yada bşr yere uzanınca falan.
Her zaman yedek derece bulundurmak gerek
Baza ile başlık arasına sıkışıyor bazen oraya mutlaka bak.bazanın içine deBu yedekti ötekini yatakta kaybettimbazaya mı düştü noldu bulamadım ama bu akşam yatak başına kadar söküp bakıcam
Baza ile başlık arasına sıkışıyor bazen oraya mutlaka bak.bazanın içine de
inşallahhhhHadi bakalım inşallah sinyal veriyordur annesine :))
inşallahhhhAnnesi ay bu ne güzel bir tabirdir.keşke bu anneler gününe hepimiz minik meleklerimizin haberleriyle girsek
valla öyle bişeyler oluyor orada.böyle inceden bir batma.merdiven inip çıkarkende oluyor.ama neleri belirti sanıyoz boş çıkıyor.hayırlısı olsun.beklemeye devamHa işte uzanınca iple çekiyorlar gibi oluyor yA orası
M Mother of pearl regl günü gelmiş çatmış nerdeyse ne durumdasın?strese sokmak istemiyorum ama sormadan da edemiyorum merak ediyorum:)
Canım sağ olasın düşündüğün için. Ben baya hastayım. Pazartesi günü doktora gittim. Doktor kan testi de yaptı bir şey çıkmayınca antibiyotik verdi. Hem bartholin kisti hem de sistit var. Piskolojim hiç iyi değil. Bir yıldır bebekle sonuçlanmadığı gibi sürekli bunlarla uğraşıyorum. Pazartesi kontrol var. İyileşebilirsem rahim filmi çekilecek ve gelecek aya aşılama olacak.Ama ben de öyle bir şans varki sabaha kadar uyutmayan kist doktoru beklerken patladı. Patlamasaymış doktor rahatça alabilecekti. Yani tam boşalamadığı için iyileşme kısmı da sıkıntı. Zaten haziran ayı ortası Ramazan Bayramı'na denk gelmesi de beni düşündürüyor. Yani bir dokun bin ah işit benim durumM Mother of pearl regl günü gelmiş çatmış nerdeyse ne durumdasın?strese sokmak istemiyorum ama sormadan da edemiyorum merak ediyorum:)
Canım sağ olasın düşündüğün için. Ben baya hastayım. Pazartesi günü doktora gittim. Doktor kan testi de yaptı bir şey çıkmayınca antibiyotik verdi. Hem bartholin kisti hem de sistit var. Piskolojim hiç iyi değil. Bir yıldır bebekle sonuçlanmadığı gibi sürekli bunlarla uğraşıyorum. Pazartesi kontrol var. İyileşebilirsem rahim filmi çekilecek ve gelecek aya aşılama olacak.Ama ben de öyle bir şans varki sabaha kadar uyutmayan kist doktoru beklerken patladı. Patlamasaymış doktor rahatça alabilecekti. Yani tam boşalamadığı için iyileşme kısmı da sıkıntı. Zaten haziran ayı ortası Ramazan Bayramı'na denk gelmesi de beni düşündürüyor. Yani bir dokun bin ah işit benim durum
çok çok geçmiş olsun canımCanım sağ olasın düşündüğün için. Ben baya hastayım. Pazartesi günü doktora gittim. Doktor kan testi de yaptı bir şey çıkmayınca antibiyotik verdi. Hem bartholin kisti hem de sistit var. Piskolojim hiç iyi değil. Bir yıldır bebekle sonuçlanmadığı gibi sürekli bunlarla uğraşıyorum. Pazartesi kontrol var. İyileşebilirsem rahim filmi çekilecek ve gelecek aya aşılama olacak.Ama ben de öyle bir şans varki sabaha kadar uyutmayan kist doktoru beklerken patladı. Patlamasaymış doktor rahatça alabilecekti. Yani tam boşalamadığı için iyileşme kısmı da sıkıntı. Zaten haziran ayı ortası Ramazan Bayramı'na denk gelmesi de beni düşündürüyor. Yani bir dokun bin ah işit benim durum
Aslında ben sevdim çok güzel bir yerleşme düşüşü olabilir o ateşten
Geçmiş olsun CNm ya neler yaşamışsın öyle hadi hayırlısıCanım sağ olasın düşündüğün için. Ben baya hastayım. Pazartesi günü doktora gittim. Doktor kan testi de yaptı bir şey çıkmayınca antibiyotik verdi. Hem bartholin kisti hem de sistit var. Piskolojim hiç iyi değil. Bir yıldır bebekle sonuçlanmadığı gibi sürekli bunlarla uğraşıyorum. Pazartesi kontrol var. İyileşebilirsem rahim filmi çekilecek ve gelecek aya aşılama olacak.Ama ben de öyle bir şans varki sabaha kadar uyutmayan kist doktoru beklerken patladı. Patlamasaymış doktor rahatça alabilecekti. Yani tam boşalamadığı için iyileşme kısmı da sıkıntı. Zaten haziran ayı ortası Ramazan Bayramı'na denk gelmesi de beni düşündürüyor. Yani bir dokun bin ah işit benim durum
Aslında ben sevdim çok güzel bir yerleşme düşüşü olabilir o ateşten
Ayyy keşke ya mutluluktan deliririm sanırım. Bundan 8 ay kadar önce biri bana çılgınca bebek isteyeceksin dese bi tarafımla gülerdim. Hiç ama hiç planım dahildinde değildi. Şu an Allah korusun eksik dua bile ediyor olabilirim. Bi arkadaşımızın çok kötü bir evliliği var saçma insanlara denk geldiler eşim şey dedi bak olsa böyle aileye denk gelse üzülmez miyiz :))inşallahhhhAnnesi ay bu ne güzel bir tabirdir.keşke bu anneler gününe hepimiz minik meleklerimizin haberleriyle girsek
Benimde batma değilde böyle sanki yorulunca tık tık tık seyriyor gibi böyle kasılıyor gibi. Dün bi arkadaşım kahve içmeye çıkıcam eve geçmeden dedi temizliğimi yapmıştım ama şu ıslak yer bezleriyle mutfak fayanslarını alıyım diye yuvarlandım :)) bariz hissettim iğne batması değilde nefes nefese kalınca seyirme gibi oldu :))) ayyy hadi inşalllahhhHah tam orası işte bende ora olarak biliyorum :))) bugün sol kasığımda batmalar var.özelliklede hızlı hareket edince yada bşr yere uzanınca falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?