- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
doğru tabir belki batma degilde iste senin anlattigin gibi biseyler oluyor bendedeBenimde batma değilde böyle sanki yorulunca tık tık tık seyriyor gibi böyle kasılıyor gibi. Dün bi arkadaşım kahve içmeye çıkıcam eve geçmeden dedi temizliğimi yapmıştım ama şu ıslak yer bezleriyle mutfak fayanslarını alıyım diye yuvarlandım :)) bariz hissettim iğne batması değilde nefes nefese kalınca seyirme gibi oldu :))) ayyy hadi inşalllahhh
Ayyyy hadiii inşallahhhhh hamilelik haberlerimize omuz omuza halay çekerizzzz rabbim yüzümüzü güldürsüünnnn:)))doğru tabir belki batma degilde iste senin anlattigin gibi biseyler oluyor bendedeAllahım hayırlısını versin insallah hepimize bu arada benimde 21.günüm :)
aminn insallah.Ayyyy hadiii inşallahhhhh hamilelik haberlerimize omuz omuza halay çekerizzzz rabbim yüzümüzü güldürsüünnnn:)))
Ayyy inşallah:)) 3 -5-10 sayılarımızz artarr halay şenlikli olurr inşalllahhh:))aminn insallah.cibi35 de bizle ayni.onunda 22.gün olmasi lazim.sırayla patlatiriz inşallah güzel haberlerimizi
aminn insallah.cibi35 de bizle ayni.onunda 22.gün olmasi lazim.sırayla patlatiriz inşallah güzel haberlerimizi
Ayyy inşallah:)) 3 -5-10 sayılarımızz artarr halay şenlikli olurr inşalllahhh:))
Dün yapmadım bugün akşam yapıcaz :)) cumaya kadar
1 gün yap
1 gün pas
Devam etmeyi düşünüyorum. Son 5 gib kala bırakcam:)) sizin fikrinizz neee
Uyuya uyuya gececek o gunler de :) hic stres yapma yat dinlen ama yuruyus de yap cok hareketsizlik de iyi degilmis.Inşallah ya stres yapmadan beklemeye çalışıcam ınşaAllah
Kaçırmayız dimi ya :)) çok korkuyorum. Salı sabah yaptık :) dün çarşamba yapmadık. Günü kaçırdım mı acaba diyorummYarın ki cuma mı? Ben son 1 hafta kala canavara dönüşüyorum vallaÇalışmayı bırak gözünün üstündeki kaşa kıl oluyorum adamın
Kaçırmayız dimi ya :)) çok korkuyorum. Salı sabah yaptık :) dün çarşamba yapmadık. Günü kaçırdım mı acaba diyorumm
Yürüyorum bıraz canım arada kendımı yormadan şafak sayıyorum:)Uyuya uyuya gececek o gunler de :) hic stres yapma yat dinlen ama yuruyus de yap cok hareketsizlik de iyi degilmis.
Yak CNm bence bekleyip ara verme yap bitsin.Benim bu ay tüp işi yalan oldu.Gittim evrak teslim etmeye kontrol ettiler vajinal kültür testinde sıkıntı çıktı enfeksiyon görünüyor.tekrar vajinal kültür testi yaptıracağım regl bittikten sonra.temiz çıkarsa sıkıntı yok eğer yine aynı şekilde enfeksiyon çıkarsa ilaç vereceklermiş.bunları hallet bir sonraki adette gel başlayalım tüpe dediler.Eğer bu sorun çıkmasaydı bugün başlatıyorlardı tedaviye.Neyse vardır bunda da bir hayır.Vajinal kültür testini 5 martta yaptırmışım üzerinden geçmiş 2 ay..soğan kürü yaptım ya belki temizlenmiştir rahim.
Bir deVeson soğan kürü yapıyorum ya ben bu ay saroçoğlu videosunda adet olmak için soğan kürü yapanlar adetin 3.gününe kadar devam etsinler sonra bıraksınlar geri kalan yapmadıkları günleri adet bittikten 2 gün sonra yapsınlar demiş.
benim bugün 3.günüm ama bugün yapmadım soğan kürünü yani 11 gün yaptım kürü geri kalan 4 günü sence adet bittikten sonramı devam edeyim yoksa bugünden itibaren yapıp komple bitireyimmi ne düşünüyorsun sen de yapmıştın bu kürü sana sarayım dedim.
Kuzum geçen yaz haziran gibi başladık ama be yumurtlama günü ne bir şet karambole. Sonra aralıkta olmayınca ben korktum doktor günde 1 klomen+ ovitreelle verdi ama korktum panik oldum yok kist olacak yok bir şey olacak. İlişki yaşamadık düzgün. Eşimde 6. Ayda koşa koşa doktora gittik bi akışına bırakalım dedi.yok canım yok endişe etme gün aşırıyla kaçması mümkün değil :))
Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yasiyormusum ilaçları kestim. Lutfen Beni tekrar yukarı al.Veson
2-3 ay daha normal deneyin sen bu azimle kısa zamanda hamile kalırsınKuzum geçen yaz haziran gibi başladık ama be yumurtlama günü ne bir şet karambole. Sonra aralıkta olmayınca ben korktum doktor günde 1 klomen+ ovitreelle verdi ama korktum panik oldum yok kist olacak yok bir şey olacak. İlişki yaşamadık düzgün. Eşimde 6. Ayda koşa koşa doktora gittik bi akışına bırakalım dedi.
İlk korunmasız ilişkimizi haziranda yaşadık. Sanırım 9-10 ay olmuş oluyor. Doktora tekrar gidelim mi hemen temmuz olunca. Yaşım 28. Eşimin 33 evliliğimizin 5. Yılı ama şimdiye kadar hiç düşünmedik son 9 aydır istiyoruz. Prezervatifle korundu eşim. O 6. Ayımızda doktora gidince kadın her şey normal dedi eşimin sonuçlarda öyle. Ama neden olmuyorr???? Acaba tedaviye mi başlasak akışına mı bıraksak. Uzun oldu ama korkuyorum.
Diğer aylar 5-6 ilişki oluyormuş. Tek korkum ilişkiye ara vermeyip. Zarar vermek. Ama o da çok zor ihtimal sanırım.2-3 ay daha normal deneyin sen bu azimle kısa zamanda hamile kalırsın
Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yasiyormusum ilaçları kestim. Lutfen Beni tekrar yukarı al.Veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?