Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yürüyorum bıraz canım arada kendımı yormadan şafak sayıyorum:)
Gecmiyor boyle beklerken biliyorum ama gececek. Simdi dusunuyorum da 14hafta gecmis ya. Bir de bu gun midem bulanmiyor mesela dusunuyorum gunlerim nasil gecti diye hic bulantilarim gelmiyor aklima unutuyor insan resmen ya.

Benim yazmama gerek kalmamış H Hayallidya7 Çalışmaya devam ama evham yapma henüz doğru dürüst deneme olamamış.. anladığım kadarıyla 9 aydır istek var azim yokmuş
Yaaaaa ben ayy bebişim mi olsa fikrine girdim. Çevremde tam 7 tane hamile kalan oldu. Laf sokanlar TEMBELLERRRR. Ayyy iyice dibe çökmüştüm. Bu ay şaha kalktık :)))

öğlen işte olduğum için bende sabah aç karnına akşam aç karnına yapıyordum sabah içmedim bişey olmaz herhalde demi akşam içmeye devam ederim
Tarif hatta öğle akşamdı ama bana sabah akşam uyuyor ben de öyle yapmıştım.sıkıntı olmaz dert etme

Diğer aylar 5-6 ilişki oluyormuş. Tek korkum ilişkiye ara vermeyip. Zarar vermek. Ama o da çok zor ihtimal sanırım.
Oyle dusunme sonra kotu hissedersin iliski sirasinda kuruluk fln olur. Biz hala devam ediyoruz yani doktor bi risk olmadigini soyledi. Ama yumusak davranin nolur nolmaz :)

Yaaaaa ben ayy bebişim mi olsa fikrine girdim. Çevremde tam 7 tane hamile kalan oldu. Laf sokanlar TEMBELLERRRR. Ayyy iyice dibe çökmüştüm. Bu ay şaha kalktık :)))

Ayy hele o laf sokanları hiç yaklaştırma yanına benim gibi ayy çocuk mu yok yok rahatım ben böyle diyeceksin Kaybımı bile kazaydı anlamadık diye geçiştirdim ben tekrar sormasınlar diye

Tarif hatta öğle akşamdı ama bana sabah akşam uyuyor ben de öyle yapmıştım.sıkıntı olmaz dert etme

tamam canım çok saol bu arada ben döngü uzayınca kist olduğunu düşünmüştüm ya bugün ultrason temiz çıktı kist falan yokmuş. belkide vardı soğan kürü yaptım ya adetle atmışta olabilirim.

valla benimki zaten cok hevesli degil :)) belki bugun bi niyetini bozar gibime geliyor .sonra adete kadar belki 1 daha olur

Hatta sayıyorum.
1 en yakın arkadaşım.
2 eşimin kuzeninin eşi
3 eltim
4 eşimin okuldan arkadaşı
5 benim okuldan arkadaşım
6 benim okuldan diğer arkadaşım
7 eşimin diğer kuzeni

Her ay birini öğrendim:) ayy kızmayın ama çıldırdım bir çok haberde. İrili ufaklı 10 haber aldım annemin komşularıda var :)) eltimin kız kardeşide sanki bütün evren hamile kaldı. Kızacaksını belki ama kıskançlıktan ağlama krizlerine girdiimm :))) amann bebişlere bir şey olmasın tabi ama onların var benim yok diye delirdim

valla benimki zaten cok hevesli degil :)) belki bugun bi niyetini bozar gibime geliyor .sonra adete kadar belki 1 daha olur
Benimkide yılıyor :)) bugün ben evdeydim öğle arası kahvaltı yapmaya eve uğradı. Domates salatalık tabağına zeytin yağıda döktüm hafifce ye dedim :)) çayı püskürttü:))))

Benimkide yılıyor :)) bugün ben evdeydim öğle arası kahvaltı yapmaya eve uğradı. Domates salatalık tabağına zeytin yağıda döktüm hafifce ye dedim :)) çayı püskürttü:))))

Her şeyden huylanmaya basliyorlar zamanla :) geçen ayy aşkım benim dedim yanağını sıktım, bugün çalışma günü değildi ki dedi yazık acıyorum bazen bunlara

bu ay hic yoktan iyiydi.yoksa usteleyince biz kavga ediyoruz.o yüzden bu ay daha ellemiyorum ona

Her şeyden huylanmaya basliyorlar zamanla :) geçen ayy aşkım benim dedim yanağını sıktım, bugün çalışma günü değildi ki dedi yazık acıyorum bazen bunlara
hahahah :)) beninkide ayni tepkileri veriyor.icimden geliyor gidip sariliyorum bugun o günmü diyordu :))))))

hee yaaa.o zamanda canı ne zaman isterse.bu halimizi mumla arayacaklar

kızlar ölüyorum gülmekten sizin bu yazılarınızı okuyunca direk aklıma bizimkiyle yaşadıklarımız geliyor.Sizden farklı olarak bizde tam tersi adam bana yanaşıyor ben oralı olmuyorum.Bir tek yumurtlama dönemlerimde bir tatlı geliyor gözüme
o zaman da atıyorum tv ye dalıyor benimki bende adamı yiyecek gibi bakıyorum hemen anlıyor beni he çalışma vaktimi geldi diyor banane şimdide ben gelmiyorum diyor ama sonuçta kazanan ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…