Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bak bu türleri az bulunuyor kıymetini bil Hormonların tavan yaptığı ovulasyon vakitlerinde hakkatten ayrı bir yakışıklı oluyorlar doğru söylüyorsun

Gecmiyor boyle beklerken biliyorum ama gececek. Simdi dusunuyorum da 14hafta gecmis ya. Bir de bu gun midem bulanmiyor mesela dusunuyorum gunlerim nasil gecti diye hic bulantilarim gelmiyor aklima unutuyor insan resmen ya.
Çok şükür canım iyi olmana sevındım. Inşallah tekrarlamaz hcg cogalması durdugnda gecıyormus genelde hadı bakalımm

Pardon canim cok incelemedim bende farketmemisim nasıl gidiyo senin kaçıncı denemen
9 mu 10 mu saymak istemiyorum,moralim bozuluyor.
Benimkide yılıyor :)) bugün ben evdeydim öğle arası kahvaltı yapmaya eve uğradı. Domates salatalık tabağına zeytin yağıda döktüm hafifce ye dedim :)) çayı püskürttü:))))
Ay çok güldüm çay püskürtmesine.yarın kapıyı böyle açıp karşılakesin düşüp bayılır.adete 5kalayı görecek mi meraklardayım

9 mu 10 mu saymak istemiyorum,moralim bozuluyor.

Ay çok güldüm çay püskürtmesine.yarın kapıyı böyle açıp karşılakesin düşüp bayılır.adete 5kalayı görecek mi meraklardayım
Ev tipi aşılama yapıyorlarmışş hayatımmm dedim.

Yapıyorlarmıy mışş kuzum dün gece 3 civarı sende öyle bir teklifle geldin bana bi de insanlar yapıyormuş muş vs deme :))))

Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yasiyormusum ilaçları kestim. Lutfen Beni tekrar yukarı al. Veson
Allah hakkında hayırlısını versin.çok üzüldüm.ama en azından hamile kalabiliyorsun.yılmak yok.sinyal geldi yakında gelecek bebişin.

Kızlar Ramazan da saatleri kaça kurucaz Burda imsak 4 de başlayıp Ramazan sonuna 3 40 olucak, e sahurdan önce uyku da zor, namazdan sonra uyuyup 8 ya da 9 gibi ölçsem nasıl olur kisiz nasıl yapacak sınız

Kızlar Ramazan da saatleri kaça kurucaz Burda imsak 4 de başlayıp Ramazan sonuna 3 40 olucak, e sahurdan önce uyku da zor, namazdan sonra uyuyup 8 ya da 9 gibi ölçsem nasıl olur kisiz nasıl yapacak sınız
Sahurdan sonra 3-4 saat yatma şansın varsa o şekilde ölçersin CNm.sanırım ben imsakta uygun bir saat seçip o şekilde yaparım

Kızlar bende bu ay vücut ısımı takip etmeye başladım. Regle 2 gün var. Hala yüksek seyretmesi normal mi yoksa artık düşmesi mi gerekiyordu?

Kızlar bende bu ay vücut ısımı takip etmeye başladım. Regle 2 gün var. Hala yüksek seyretmesi normal mi yoksa artık düşmesi mi gerekiyordu?
Kişisel bir durum bu.bazılarının reglden bikaç gün önce düşmeye başlıyor,bazılarınınsa regl günü düşüyor,bazılarının regl olunca ...umarım düşmez ateşin ve bebişin seninledir.

ama ben coşamıyorum yaa.adete bi kaç gün kala düşüşe geçtikleri için bu ateş kardeşler adete 1 gün kalaya kadar coşmak yok

Öyle değil o adete kadar coşmak var :)) aman kuzum yaa en neşeli olduğumuz vakitler bunlar kırmızılara kadar yaşayalım bari sonra zaten karariyoruz. İnşallah bu defa yesilleniriz

Maşallah maşallah nazar değmesin :) yalnız burada ateşi geç girenlere Veson abla çok kızıyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…