kızlar ölüyorum gülmekten sizin bu yazılarınızı okuyunca direk aklıma bizimkiyle yaşadıklarımız geliyor.Sizden farklı olarak bizde tam tersi adam bana yanaşıyor ben oralı olmuyorum.Bir tek yumurtlama dönemlerimde bir tatlı geliyor gözüme
o zaman da atıyorum tv ye dalıyor benimki bende adamı yiyecek gibi bakıyorum hemen anlıyor beni he çalışma vaktimi geldi diyor banane şimdide ben gelmiyorum diyor ama sonuçta kazanan ben oluyorum
Bak bu türleri az bulunuyor kıymetini bilHormonların tavan yaptığı ovulasyon vakitlerinde hakkatten ayrı bir yakışıklı oluyorlar doğru söylüyorsun
Çok şükür canım iyi olmana sevındım. Inşallah tekrarlamaz hcg cogalması durdugnda gecıyormus genelde hadı bakalımmGecmiyor boyle beklerken biliyorum ama gececek. Simdi dusunuyorum da 14hafta gecmis ya. Bir de bu gun midem bulanmiyor mesela dusunuyorum gunlerim nasil gecti diye hic bulantilarim gelmiyor aklima unutuyor insan resmen ya.
9 mu 10 mu saymak istemiyorum,moralim bozuluyor.Pardon canim cok incelemedim bende farketmemisim nasıl gidiyo senin kaçıncı denemen
Benimkide yılıyor :)) bugün ben evdeydim öğle arası kahvaltı yapmaya eve uğradı. Domates salatalık tabağına zeytin yağıda döktüm hafifce ye dedim :)) çayı püskürttü:))))
Ev tipi aşılama yapıyorlarmışş hayatımmm dedim.9 mu 10 mu saymak istemiyorum,moralim bozuluyor.
Ay çok güldüm çay püskürtmesine.yarın kapıyı böyle açıp karşıla kesin düşüp bayılır.adete 5kalayı görecek mi meraklardayım
Allah hakkında hayırlısını versin.çok üzüldüm.ama en azından hamile kalabiliyorsun.yılmak yok.sinyal geldi yakında gelecek bebişin.Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yasiyormusum ilaçları kestim. Lutfen Beni tekrar yukarı al.Veson
Sahurdan sonra 3-4 saat yatma şansın varsa o şekilde ölçersin CNm.sanırım ben imsakta uygun bir saat seçip o şekilde yaparımKızlar Ramazan da saatleri kaça kurucazBurda imsak 4 de başlayıp Ramazan sonuna 3 40 olucak, e sahurdan önce uyku da zor, namazdan sonra uyuyup 8 ya da 9 gibi ölçsem nasıl olur ki siz nasıl yapacak sınız
Kişisel bir durum bu.bazılarının reglden bikaç gün önce düşmeye başlıyor,bazılarınınsa regl günü düşüyor,bazılarının regl olunca ...umarım düşmez ateşin ve bebişin seninledir.Kızlar bende bu ay vücut ısımı takip etmeye başladım. Regle 2 gün var. Hala yüksek seyretmesi normal mi yoksa artık düşmesi mi gerekiyordu?
Ayy hadi inşallahKişisel bir durum bu.bazılarının reglden bikaç gün önce düşmeye başlıyor,bazılarınınsa regl günü düşüyor,bazılarının regl olunca ...umarım düşmez ateşin ve bebişin seninledir.
Ateşler coşmuş hadi hayırlısı
heyy maşallahh
ama ben coşamıyorum yaa.adete bi kaç gün kala düşüşe geçtikleri için bu ateş kardeşlerAteşler coşmuş hadi hayırlısı
https://www.fertilityfriend.com/home/6e5665 benim de bugun ateşim arttı hayırlısı, kızlar dün bütün gün boyuca bacagımda cekılme kasıgımda agrı ara ara iğna batması hissettim,ve suan hala devam ediyor.Sabah kalktım ne göreyim bir de üstüne hafıf bi nezle olmuşum sizce nasıl gidiyor
ama ben coşamıyorum yaa.adete bi kaç gün kala düşüşe geçtikleri için bu ateş kardeşleradete 1 gün kalaya kadar coşmak yok
https://www.fertilityfriend.com/home/6e5665 benim de bugun ateşim arttı hayırlısı, kızlar dün bütün gün boyuca bacagımda cekılme kasıgımda agrı ara ara iğna batması hissettim,ve suan hala devam ediyor.Sabah kalktım ne göreyim bir de üstüne hafıf bi nezle olmuşum sizce nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?