Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle değil o adete kadar coşmak var :)) aman kuzum yaa en neşeli olduğumuz vakitler bunlar kırmızılara kadar yaşayalım bari sonra zaten karariyoruz. İnşallah bu defa yesilleniriz
inşallah kuzum sonu yeşillik olsun yeterki sen iste yeterki coşarız tablomda tek umut olan şey kademeli kademeli artış göstermesi.diğerlerinde hep oynaktı :)))

Değişik tabloları çok seviyorum ya o ay ya ertesi ay hep hamilelikle sonuçlanıyor
valla sabah sabah pozitiflik saçıyorsun,bal damlıyor ağzından.bak çok pis coşturuyorsun beni inşallah kuzum yaa.diğer tablolarıma baktım hep inişli çıkışlı.hiç böyle bir tablom olmamış.hayırlısı

Herşeyin hayırlısı kuzumm Allah hepimizin kalbinde olanı kucağına nasip etsin

Anladım CNm ama sen yine de iyi kötü bir tablo oluştur.saatleri dikkate alarak yorum yaparız zaten biz de ilk sayfadan ve İngilizce yoksa Google çeviriden yardım alarak fertilty frend programını indir gel biz sana yapman gerekenleri söyleriz

Canım kan degerın kactı enson kımyasal oldugunu nasıl anladın cok gecmıs olsun şımdı okudum.ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…