inşallah kuzum sonu yeşillik olsun yeterkiÖyle değil o adete kadar coşmak var :)) aman kuzum yaa en neşeli olduğumuz vakitler bunlar kırmızılara kadar yaşayalım bari sonra zaten karariyoruz. İnşallah bu defa yesilleniriz
inşallah kuzum sonu yeşillik olsun yeterkisen iste yeterki coşarız tablomda tek umut olan şey kademeli kademeli artış göstermesi.diğerlerinde hep oynaktı :)))
Galiba öyle yapacağım, imsaktan sonra uyuyup ölçerimSahurdan sonra 3-4 saat yatma şansın varsa o şekilde ölçersin CNm.sanırım ben imsakta uygun bir saat seçip o şekilde yaparım
valla sabah sabah pozitiflik saçıyorsun,bal damlıyor ağzından.bak çok pis coşturuyorsun beniDeğişik tabloları çok seviyorum ya o ay ya ertesi ay hep hamilelikle sonuçlanıyor
valla sabah sabah pozitiflik saçıyorsun,bal damlıyor ağzından.bak çok pis coşturuyorsun beniinşallah kuzum yaa.diğer tablolarıma baktım hep inişli çıkışlı.hiç böyle bir tablom olmamış.hayırlısı
Maşallah maşallah nazar değmesin :) yalnız burada ateşi geç girenlereVeson abla çok kızıyor haberin olsun
Aminnnn canım aminnnHerşeyin hayırlısı kuzumm Allah hepimizin kalbinde olanı kucağına nasip etsin
Valla ben sabah işe geldiğim gibi giriyorummm:)) girmeyenler dusunsunnMaşallah maşallah nazar değmesin :) yalnız burada ateşi geç girenlereVeson abla çok kızıyor haberin olsun
Cordelia çok geçmiş olsun cnm.Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşlh...
:) cok sukur durmustur heralde bu gun de bisey yok gibi bakalim.Çok şükür canım iyi olmana sevındım. Inşallah tekrarlamaz hcg cogalması durdugnda gecıyormus genelde hadı bakalımm
Ya senin ff grafiğin YÖK mü canım?biz 10 11. 11 vs vs aklımızda nasıl tutalım?yani en azından ben de o kapasite yok.yap bi tabloooo22. Gün 36.7
Kuzum tablom yok :)) ama bayadır 36,5 üstünde hepYa senin ff grafiğin YÖK mü canım?biz 10 11. 11 vs vs aklımızda nasıl tutalım?yani en azından ben de o kapasite yok.yap bi tabloooo
Yok illa tablo yapmam diyorsun yaniKuzum tablom yok :)) ama bayadır 36,5 üstünde hep
Hayır kuzum olur mu. Bu ay ilk kez denedim ya ölçümlerim çok sağlıklı değildi yinede içimde kalmasın diyr yazıyoruö. Bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay ovülasyon kiti+ ateş ölçme boöba gibi gelicemYok illa tablo yapmam diyorsun yani
Hala 36,5 üstünde diyorsun yaKuzum tablom yok :)) ama bayadır 36,5 üstünde hep
Tamam nasıl yapıcam ?? Bi program indiriyorum sanırım :))) sinirlenmeyin pls:))Hala 36,5 üstünde diyorsun yaYap bi tablo kuzum.parası neyse vericez,anla artık.sen yapmazsan biz yapıcaz o durumdayız.
Anladım CNm ama sen yine de iyi kötü bir tablo oluştur.saatleri dikkate alarak yorum yaparız zaten biz deHayır kuzum olur mu. Bu ay ilk kez denedim ya ölçümlerim çok sağlıklı değildi yinede içimde kalmasın diyr yazıyoruö. Bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay ovülasyon kiti+ ateş ölçme boöba gibi gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?