Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hazır dondurulmuş var neden baştan aynı sıkıntıları yaşayasın ki? Dr ile görüştün mü o ne diyor bu konuda.
Betahcg düşsün vakti gelince ona da soracağım. Ben sizlere sorayım dedim. Sizlerin tecrübesine güveniyorum.

Canım kan degerın kactı enson kımyasal oldugunu nasıl anladın cok gecmıs olsun şımdı okudum.ya ?
Canım benim değerim düşüktü ben tahmin etmiştim ve katlanmadi. 42- 53- 57 çıktı. 10- 12-14. Gün değerlerim. Sonradan internetten baktım. Kimyasal çok yaşanan bir durummuş. Buna da şükür. İlacı kestim adet başladı. Sahi ben korunmalimiyim. @Veson ve tecrübeli diğer hatunlar?

Betahcg düşsün vakti gelince ona da soracağım. Ben sizlere sorayım dedim. Sizlerin tecrübesine güveniyorum.
Tüp bebek konusunda pek detaylı bilgim Yok açıkcası ama domsurulmışu kullanmak daha mantıklı gibi
cnm korunmuyorsun çalışmalara devam et inşallah dondurulmuşa bile gerek kalmaz

Kimyasal gebelikte korunmana gerek yok canım çok,gemiiş olsun dilerim bıdaha yasamazsın beebgın senınle olur

Tüp bebek konusunda pek detaylı bilgim Yok açıkcası ama domsurulmışu kullanmak daha mantıklı gibi

cnm korunmuyorsun çalışmalara devam et inşallah dondurulmuşa bile gerek kalmaz
Kalmayacak ben de öyle hissediyorum. Bu transferde hep negatiftim. Ama artık pozitif olacağım. Bu çikolata kisti enerji bırakmadı ona inat hamile kalacağım Allahın izniyle.

Nasıl oldun Leyla?
Sağol cnm.bugün intaniyede kontrolum vardı. Kan tahlilini doktor tekrarladı.ishal azaldı çok şükür.doktor durum iyiye gidiyor.yediklerine devam et dedi.iğne ve serum taktırmak için birazdan hastaneye gidecem cnm.sen ne durumdasın cnm?topicede pek bakamadım.gözüm açılmıyodu.ateşin iyi gidiyor sanırım.güzel haber gelsin inşlh çiğdemcim hepinizden...

Çok şükür canım yaa sen yine de prebiyotik almaya gaytet et. Bende durum stabil bat bekliyoruz her ay olduğu gibi :))

Canım,transfer ne kadar yeni tedavi ne kadar?arada çok fark varsa elbette dondurulmuşu kullan derim.

Kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yoktur.zaten biz bu kadar çok araştırıyor olmasaydık reglimiz gecikti sanacaktık ve regl gecikmeyle gelince rutin hayatımıza devam edecektik.milyonlarca kadın defalarca kimyasal yaşıyor ama farkında bile değil.zaten dr ların adet gününden 1 hafta sonra test yapın demesi de bu sebeple.ama yoook biz meraktan çatlayıp dpo6 da bile test yapabiliriz .aştık artık.

Canim Hic tup bebek tecrubem olmadi ama Banada direk dondurulmusla devam etmen daha mantikli geldi.bende kimyasal geçirmiştim doktor korunmana gerek yok demisti.kimyasal sonrası hamile kalmak daha kolay derler.. inşallah en kısa sürede hamile kalıp bebeğine kavuşursun

Çok geçmiş olsun canım

Bir de test yapmayanlar var hatta yalvartanlar

Canım ben tüp araştırmasına bile giremedim eş nedeniyle ama bana da dondurulmuş mantıklı geldi. Bir de burada okuduğum kadarıyla hem zaman hem maddi açıdan tercih ediliyor.
Kimyasal sonrası daha kolay hamile kalındığını söylüyorlar, istersen 1-2 ay normal dene olmadı hazırda olanla devam edersin. Belli mi olur kafan da rahat olunca gelir belki de fasülye

Veson bugün ates işim karman çorman oldu gece 04.15 te tuvalete uyandım.kalktım geri yattim.yataktan çıkmıştım ama genede ölçeyim dedim,36.6 çıktı.tekrar uyudum 06.18 de uyandim.yani 2 saatlik bi uykudan sonra ölçtüm 36.2 çıktı.saat 7 ye kadarda yarı uyur yarı uyanık yataktaydim.ateşim düşük çıktığı icin bi daha ölçeyim dedim 7 de.bu seferde 36.6 çıktı.bende tabloya düşük olanı girdim.bide dün ilişkiden sonra gelen akinti cok pembemsiydi.adetimin habercisimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…