Hazır dondurulmuş var neden baştan aynı sıkıntıları yaşayasın ki? Dr ile görüştün mü o ne diyor bu konuda.Kızlar hepinize teşekkür ederim. Toparlanmaya çalışıyorum. Birşey soracagim. Bir tane dondurulmusum var onu mu transfer ettireyim yoksa tekrar tedavi mi olayım.Veson cibi35 H Hayallidya7 Khaleesi21 @Remicik Freshmommy hilallll XXYYXXYY LeYLa_21
Betahcg düşsün vakti gelince ona da soracağım. Ben sizlere sorayım dedim. Sizlerin tecrübesine güveniyorum.Hazır dondurulmuş var neden baştan aynı sıkıntıları yaşayasın ki? Dr ile görüştün mü o ne diyor bu konuda.
Canım benim değerim düşüktü ben tahmin etmiştim ve katlanmadi. 42- 53- 57 çıktı. 10- 12-14. Gün değerlerim. Sonradan internetten baktım. Kimyasal çok yaşanan bir durummuş. Buna da şükür. İlacı kestim adet başladı. Sahi ben korunmalimiyim. @Veson ve tecrübeli diğer hatunlar?Canım kan degerın kactı enson kımyasal oldugunu nasıl anladın cok gecmıs olsun şımdı okudum.ya ?
Tüp bebek konusunda pek detaylı bilgim Yok açıkcası ama domsurulmışu kullanmak daha mantıklı gibiBetahcg düşsün vakti gelince ona da soracağım. Ben sizlere sorayım dedim. Sizlerin tecrübesine güveniyorum.
cnm korunmuyorsun çalışmalara devam et inşallah dondurulmuşa bile gerek kalmazCanım benim değerim düşüktü ben tahmin etmiştim ve katlanmadi. 42- 53- 57 çıktı. 10- 12-14. Gün değerlerim. Sonradan internetten baktım. Kimyasal çok yaşanan bir durummuş. Buna da şükür. İlacı kestim adet başladı. Sahi ben korunmalimiyim. @Veson ve tecrübeli diğer hatunlar?
Kimyasal gebelikte korunmana gerek yok canım çok,gemiiş olsun dilerim bıdaha yasamazsın beebgın senınle olurCanım benim değerim düşüktü ben tahmin etmiştim ve katlanmadi. 42- 53- 57 çıktı. 10- 12-14. Gün değerlerim. Sonradan internetten baktım. Kimyasal çok yaşanan bir durummuş. Buna da şükür. İlacı kestim adet başladı. Sahi ben korunmalimiyim. @Veson ve tecrübeli diğer hatunlar?
Kalmayacak ben de öyle hissediyorum. Bu transferde hep negatiftim. Ama artık pozitif olacağım. Bu çikolata kisti enerji bırakmadı ona inat hamile kalacağım Allahın izniyle.Tüp bebek konusunda pek detaylı bilgim Yok açıkcası ama domsurulmışu kullanmak daha mantıklı gibi
cnm korunmuyorsun çalışmalara devam et inşallah dondurulmuşa bile gerek kalmaz
Amin inşallah inşallahKalmayacak ben de öyle hissediyorum. Bu transferde hep negatiftim. Ama artık pozitif olacağım. Bu çikolata kisti enerji bırakmadı ona inat hamile kalacağım Allahın izniyle.
Sağol cnm.bugün intaniyede kontrolum vardı. Kan tahlilini doktor tekrarladı.ishal azaldı çok şükür.doktor durum iyiye gidiyor.yediklerine devam et dedi.iğne ve serum taktırmak için birazdan hastaneye gidecem cnm.sen ne durumdasın cnm?topicede pek bakamadım.gözüm açılmıyodu.ateşin iyi gidiyor sanırım.güzel haber gelsin inşlh çiğdemcim hepinizden...Nasıl oldun Leyla?
Sağol cnm.bugün intaniyede kontrolum vardı. Kan tahlilini doktor tekrarladı.ishal azaldı çok şükür.doktor durum iyiye gidiyor.yediklerine devam et dedi.iğne ve serum taktırmak için birazdan hastaneye gidecem cnm.sen ne durumdasın cnm?topicede pek bakamadım.gözüm açılmıyodu.ateşin iyi gidiyor sanırım.güzel haber gelsin inşlh çiğdemcim hepinizden...
Canım,transfer ne kadar yeni tedavi ne kadar?arada çok fark varsa elbette dondurulmuşu kullan derim.Kızlar hepinize teşekkür ederim. Toparlanmaya çalışıyorum. Birşey soracagim. Bir tane dondurulmusum var onu mu transfer ettireyim yoksa tekrar tedavi mi olayım.Veson cibi35 H Hayallidya7 Khaleesi21 @Remicik Freshmommy hilallll XXYYXXYY LeYLa_21
Kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yoktur.zaten biz bu kadar çok araştırıyor olmasaydık reglimiz gecikti sanacaktık ve regl gecikmeyle gelince rutin hayatımıza devam edecektik.milyonlarca kadın defalarca kimyasal yaşıyor ama farkında bile değil.zaten dr ların adet gününden 1 hafta sonra test yapın demesi de bu sebeple.ama yoook biz meraktan çatlayıp dpo6 da bile test yapabiliriz .aştık artık.Canım benim değerim düşüktü ben tahmin etmiştim ve katlanmadi. 42- 53- 57 çıktı. 10- 12-14. Gün değerlerim. Sonradan internetten baktım. Kimyasal çok yaşanan bir durummuş. Buna da şükür. İlacı kestim adet başladı. Sahi ben korunmalimiyim. @Veson ve tecrübeli diğer hatunlar?
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Toparlanmaya çalışıyorum. Birşey soracagim. Bir tane dondurulmusum var onu mu transfer ettireyim yoksa tekrar tedavi mi olayım.Veson cibi35 H Hayallidya7 Khaleesi21 @Remicik Freshmommy hilallll XXYYXXYY LeYLa_21
Maşallah maşallah nazar değmesin :) yalnız burada ateşi geç girenlereVeson abla çok kızıyor haberin olsun
Sağol cnm.bugün intaniyede kontrolum vardı. Kan tahlilini doktor tekrarladı.ishal azaldı çok şükür.doktor durum iyiye gidiyor.yediklerine devam et dedi.iğne ve serum taktırmak için birazdan hastaneye gidecem cnm.sen ne durumdasın cnm?topicede pek bakamadım.gözüm açılmıyodu.ateşin iyi gidiyor sanırım.güzel haber gelsin inşlh çiğdemcim hepinizden...
Canım,transfer ne kadar yeni tedavi ne kadar?arada çok fark varsa elbette dondurulmuşu kullan derim.
Kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yoktur.zaten biz bu kadar çok araştırıyor olmasaydık reglimiz gecikti sanacaktık ve regl gecikmeyle gelince rutin hayatımıza devam edecektik.milyonlarca kadın defalarca kimyasal yaşıyor ama farkında bile değil.zaten dr ların adet gününden 1 hafta sonra test yapın demesi de bu sebeple.ama yoook biz meraktan çatlayıp dpo6 da bile test yapabiliriz .aştık artık.
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Toparlanmaya çalışıyorum. Birşey soracagim. Bir tane dondurulmusum var onu mu transfer ettireyim yoksa tekrar tedavi mi olayım.Veson cibi35 H Hayallidya7 Khaleesi21 @Remicik Freshmommy hilallll XXYYXXYY LeYLa_21
Güzel ama ingilicce :)) ingilizce konusunda sıkıntı yok ama bilimsel terimler vs varsa zorlanabilirim. Bakıyorum hemen
Hay Allah !tablon olsa iyiydi.İndirdim programı gıcık oldum. Yapamadım. Sürekli şifre istiyor milyon kere girdim. Maildende onayladım. Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?