Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet için daha erken değil mi? Ortalama alıp 36,4 gir istersen.yarınki ateşten anlarız artık

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinin tutunamamış olmasına üzüldüm. Ama bu demek oluyor ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Soğan kürünü adetten 2 gün sonra 15 gün yaptıysan. Ondan sonrasında bir tutam (3 veya 4 gram) civan perçemi ile aynı kap içinde testere dişli aslan pençesini bir tutam 5 veya 6 dk civarı kaynat süz ve tam ılımadan sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 ay boyunca iç. Eğer ki bunu yaptıktan sonrada baktın ki olmuyor o zaman dondurulmuş yumurtanı kullanmayı düşün. Yumurta toplama olayı biliyorsun ki zahmetli bir iş. Hemen kullanmayı düşünme bence. Doğal yolla denemeye devam et. Sinirlerini sakın bozma. Bebeğinin olacağına inan ve fazla kafana takma. Çikolata kistinde cinsel ilişkide can acımasıda olabilir ama inşallah içeceğin çay kisti atıp acını azaltırsa eşinle mutlu bir şekilde beraber olursanız o istekle sıvılarında düzgün bir şekilde salgılanır. Spermlerde iyi beslenip güçlü bir şekilde yumurtaya ulaşma şansı olur. Benim bilgilerim anca bu kadar canım. İnşallah sana faydam olmuştur.

Hafta sonu benim de ateş karışabiliyor kuzum Veson ortalama değer gir dediğinden beri rahatım :) henüz adet konuşmayalım rica ediyorum

Veson cibi35 tamam dediğiniz gibi ortalama değer girdim kızlar şimdi aklıma geldi.gülmek serbest :)))) ya benim saf kocamın trafikte tuvaleti geliyor,yakınlarda benzinlikte bulamamış,üstüme yapacaktım,çatlayacaktım diyo üzerine yapmamk için tuta tuta araç kullanmış.nasıl tuttuysa şeyinin ucunu soymuş kanatmış bi kaç gün ondan yanaşmadı.kabuk bağlamıştı.dünde geçti diye yanaştı zaten.acaba ilişki esnasında o mu kanadıki.sordum bende bişey yoktu diyoda.onda bişey kalmaz zaten.bide direk duşa girdi.acaba o aşırı pembemsi akıntı ondanmıydı

Hafta sonu benim de ateş karışabiliyor kuzum Veson ortalama değer gir dediğinden beri rahatım :) henüz adet konuşmayalım rica ediyorum
canım benim bi kere daha böyle olmuştu.adete 4,5 gün kala pembr akıntım olmuştu.hatta yerleşmemi diye sevindiydim ama adet olmuştum.bide dün öyle akıntı görünce gebelik olacaksada engelmi olduk diye ilişki olmasındanda pişman oldum

Korkma ilişkiyle öyle kolay kolay düşmez. Ben 3 gebeliğimde de doğuracağım güne kadar beraber oldum eşimle. Hiç bir zararı olmadı. Zaten doktorlarda çok aşırı sert ilişki olmadıktan sonra bir şey olmaz diyor. Seninki dediğin gibi yerleşme kanaması ya da adet habercisidir.

Yok canım ne ilişki ne yaradan kaynaklandığını düşünmüyorum inşallah bu defa yerleşme kanamasidir. Eğer adet olursan da bir Dr a görün bakalım bu kadar erken gelmemesi lazım

çok özür dileyerek söylüyorum biraz sert oldu galibayada bana öyle geldi bilmiorum.keşke adete kadar hiç müsade etmeseydim

Yok canım ne ilişki ne yaradan kaynaklandığını düşünmüyorum inşallah bu defa yerleşme kanamasidir. Eğer adet olursan da bir Dr a görün bakalım bu kadar erken gelmemesi lazım
yerleşme kanaması değildir bence.çünkü ilişkiden hemen sonra oldu.yok erken adet olmam sanmam.çünü daha öncede bi kez adetten çok önce böyle olmuştu.sadece bu kadar çok gelmemişti

çok özür dileyerek söylüyorum biraz sert oldu galibayada bana öyle geldi bilmiorum.keşke adete kadar hiç müsade etmeseydim
Yinede bu aşamada sert ilişkiden düşeceğini ummuyorum. Anca 3 aylıkken falan rahim ağzına yakınsa zarar görme ihtimali olabilir. Zaten doktor her ay bakıp o konuda bilgi veriyor. Yani üzülme senlik bir durum yoktur. Eğer tutunamadıysa bir bozukluk vardır ondan atılmıştır. Rahim sağlıksız embriyoları tutmuyor. Pek çoğumuzun haberi olmadan vücut atıyor. Biz adetimiz uzadı sanıyoruz. Bazende adete 1 hafta kalası ufak bir kanamayla atılıyor. Şans işte.

bi an suçluluk hissettim.ama dogru söylüyorsunuz.eger tutunursa ne yaparsan yap düşmez.benim annem bana hamileyken sırtında kum taşımıs.hic biseycik olmamis.Allahim hayırlısıni versin adetime 4 gün kaldi.bekleyip göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…