Adet için daha erken değil mi? Ortalama alıp 36,4 gir istersen.yarınki ateşten anlarız artıkVeson bugün ates işim karman çorman oldu gece 04.15 te tuvalete uyandım.kalktım geri yattim.yataktan çıkmıştım ama genede ölçeyim dedim,36.6 çıktı.tekrar uyudum 06.18 de uyandim.yani 2 saatlik bi uykudan sonra ölçtüm 36.2 çıktı.saat 7 ye kadarda yarı uyur yarı uyanık yataktaydim.ateşim düşük çıktığı icin bi daha ölçeyim dedim 7 de.bu seferde 36.6 çıktı.bende tabloya düşük olanı girdim.bide dün ilişkiden sonra gelen akinti cok pembemsiydi.adetimin habercisimi acaba
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinin tutunamamış olmasına üzüldüm. Ama bu demek oluyor ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Soğan kürünü adetten 2 gün sonra 15 gün yaptıysan. Ondan sonrasında bir tutam (3 veya 4 gram) civan perçemi ile aynı kap içinde testere dişli aslan pençesini bir tutam 5 veya 6 dk civarı kaynat süz ve tam ılımadan sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 ay boyunca iç. Eğer ki bunu yaptıktan sonrada baktın ki olmuyor o zaman dondurulmuş yumurtanı kullanmayı düşün. Yumurta toplama olayı biliyorsun ki zahmetli bir iş. Hemen kullanmayı düşünme bence. Doğal yolla denemeye devam et. Sinirlerini sakın bozma. Bebeğinin olacağına inan ve fazla kafana takma. Çikolata kistinde cinsel ilişkide can acımasıda olabilir ama inşallah içeceğin çay kisti atıp acını azaltırsa eşinle mutlu bir şekilde beraber olursanız o istekle sıvılarında düzgün bir şekilde salgılanır. Spermlerde iyi beslenip güçlü bir şekilde yumurtaya ulaşma şansı olur. Benim bilgilerim anca bu kadar canım. İnşallah sana faydam olmuştur.Kızlar hepinize teşekkür ederim. Toparlanmaya çalışıyorum. Birşey soracagim. Bir tane dondurulmusum var onu mu transfer ettireyim yoksa tekrar tedavi mi olayım.Veson cibi35 H Hayallidya7 @Khaleesi21 Remicik @kartanesi8892 hilallll @XXYYXXYY LeYLa_21
Veson bugün ates işim karman çorman oldu gece 04.15 te tuvalete uyandım.kalktım geri yattim.yataktan çıkmıştım ama genede ölçeyim dedim,36.6 çıktı.tekrar uyudum 06.18 de uyandim.yani 2 saatlik bi uykudan sonra ölçtüm 36.2 çıktı.saat 7 ye kadarda yarı uyur yarı uyanık yataktaydim.ateşim düşük çıktığı icin bi daha ölçeyim dedim 7 de.bu seferde 36.6 çıktı.bende tabloya düşük olanı girdim.bide dün ilişkiden sonra gelen akinti cok pembemsiydi.adetimin habercisimi acaba
canım benim bi kere daha böyle olmuştu.adete 4,5 gün kala pembr akıntım olmuştu.hatta yerleşmemi diye sevindiydim ama adet olmuştum.bide dün öyle akıntı görünce gebelik olacaksada engelmi olduk diye ilişki olmasındanda pişman oldumHafta sonu benim de ateş karışabiliyor kuzumVeson ortalama değer gir dediğinden beri rahatım :) henüz adet konuşmayalım rica ediyorum
Korkma ilişkiyle öyle kolay kolay düşmez. Ben 3 gebeliğimde de doğuracağım güne kadar beraber oldum eşimle. Hiç bir zararı olmadı. Zaten doktorlarda çok aşırı sert ilişki olmadıktan sonra bir şey olmaz diyor. Seninki dediğin gibi yerleşme kanaması ya da adet habercisidir.canım benim bi kere daha böyle olmuştu.adete 4,5 gün kala pembr akıntım olmuştu.hatta yerleşmemi diye sevindiydim ama adet olmuştum.bide dün öyle akıntı görünce gebelik olacaksada engelmi olduk diye ilişki olmasındanda pişman oldum
Veson cibi35 tamam dediğiniz gibi ortalama değer girdim kızlar şimdi aklıma geldi.gülmek serbest :)))) ya benim saf kocamın trafikte tuvaleti geliyor,yakınlarda benzinlikte bulamamış,üstüme yapacaktım,çatlayacaktım diyo üzerine yapmamk için tuta tuta araç kullanmış.nasıl tuttuysa şeyinin ucunu soymuş kanatmış bi kaç gün ondan yanaşmadı.kabuk bağlamıştı.dünde geçti diye yanaştı zaten.acaba ilişki esnasında o mu kanadıki.sordum bende bişey yoktu diyoda.onda bişey kalmaz zaten.bide direk duşa girdi.acaba o aşırı pembemsi akıntı ondanmıydı
çok özür dileyerek söylüyorum biraz sert oldu galibaKorkma ilişkiyle öyle kolay kolay düşmez. Ben 3 gebeliğimde de doğuracağım güne kadar beraber oldum eşimle. Hiç bir zararı olmadı. Zaten doktorlarda çok aşırı sert ilişki olmadıktan sonra bir şey olmaz diyor. Seninki dediğin gibi yerleşme kanaması ya da adet habercisidir.
çok özür dileyerek söylüyorum biraz sert oldu galibayada bana öyle geldi bilmiorum.keşke adete kadar hiç müsade etmeseydim
yerleşme kanaması değildir bence.çünkü ilişkiden hemen sonra oldu.yok erken adet olmam sanmam.çünü daha öncede bi kez adetten çok önce böyle olmuştu.sadece bu kadar çok gelmemiştiYok canım ne ilişki ne yaradan kaynaklandığını düşünmüyorum inşallah bu defa yerleşme kanamasidir. Eğer adet olursan da bir Dr a görün bakalım bu kadar erken gelmemesi lazım
offf bilmiyorum ya.pişman oldum.kendimi yesemde yapacak bişey yok.bekleyeceğimKuzum böyle düşünme bilmeden neler yapanlar var geleceği varsa her türlü gelir o merak etme
Kuzum ilişki olur üzülürsün olmaz üzülürsün biraz rahat bırak kendini.herşey olacağına varırofff bilmiyorum ya.pişman oldum.kendimi yesemde yapacak bişey yok.bekleyeceğim
iliski olmayacak zamanda oluyor.adete yakin noluyosa yanaşıyor.orasi öyle.olacağın önüne gecemem.hayırlısıKuzum ilişki olur üzülürsün olmaz üzülürsün biraz rahat bırak kendini.herşey olacağına varır
Sağol cnm benim..serumlarım da bitseydi.kollarım damar yolu açmaktan morardı..bebiş iyi olsun şu ishal tam olarak geçsinde gerisi mühim değil...Çok geçmiş olsun canım
Canım dün geceden beri çok fenayım hastayim yani gece hep 37.7 8lerde gezdim sabah da durum buydu gün içinde de 37m1 e kadar düştü bel ağrımdan ölüyorum kasığımda hala ağrıyor.Ilac da içemedimPapatyamaviss ateş uçmuş.hasta falan mısın normal ateş mi?
ÇOK geçmiş olsun cnmCanım dün geceden beri çok fenayım hastayim yani gece hep 37.7 8lerde gezdim sabah da durum buydu gün içinde de 37m1 e kadar düştü bel ağrımdan ölüyorum kasığımda hala ağrıyor.Ilac da içemedim
Yinede bu aşamada sert ilişkiden düşeceğini ummuyorum. Anca 3 aylıkken falan rahim ağzına yakınsa zarar görme ihtimali olabilir. Zaten doktor her ay bakıp o konuda bilgi veriyor. Yani üzülme senlik bir durum yoktur. Eğer tutunamadıysa bir bozukluk vardır ondan atılmıştır. Rahim sağlıksız embriyoları tutmuyor. Pek çoğumuzun haberi olmadan vücut atıyor. Biz adetimiz uzadı sanıyoruz. Bazende adete 1 hafta kalası ufak bir kanamayla atılıyor. Şans işte.çok özür dileyerek söylüyorum biraz sert oldu galibayada bana öyle geldi bilmiorum.keşke adete kadar hiç müsade etmeseydim
bi an suçluluk hissettim.ama dogru söylüyorsunuz.eger tutunursa ne yaparsan yap düşmez.benim annem bana hamileyken sırtında kum taşımıs.hic biseycik olmamis.Allahim hayırlısıni versin adetime 4 gün kaldi.bekleyip göreceğimYinede bu aşamada sert ilişkiden düşeceğini ummuyorum. Anca 3 aylıkken falan rahim ağzına yakınsa zarar görme ihtimali olabilir. Zaten doktor her ay bakıp o konuda bilgi veriyor. Yani üzülme senlik bir durum yoktur. Eğer tutunamadıysa bir bozukluk vardır ondan atılmıştır. Rahim sağlıksız embriyoları tutmuyor. Pek çoğumuzun haberi olmadan vücut atıyor. Biz adetimiz uzadı sanıyoruz. Bazende adete 1 hafta kalası ufak bir kanamayla atılıyor. Şans işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?