- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Kuzum sen kaç günde bir oluyorsun.bi an suçluluk hissettim.ama dogru söylüyorsunuz.eger tutunursa ne yaparsan yap düşmez.benim annem bana hamileyken sırtında kum taşımıs.hic biseycik olmamis.Allahim hayırlısıni versin adetime 4 gün kaldi.bekleyip göreceğim
canım benimde son adet tarihim 13 nisanKuzum sen kaç günde bir oluyorsun.
13 nisan
11 şubat
8 mart
Son 3 tarihim.
32 günde bir oluyorum ortalama beklenen tarihim 15 mayıs. Bugünden sonra yapmayım artık diyorum son 10 gün kala.
Dün yapmadım sıkıldım ya :))canım benimde son adet tarihim 13 nisanben 28 günde bir oluyorum.cok nadiren arada 29 oluyor.10 gün kala bırakmak icin bence erken gibi ama eminim kızlar daha iyi cevap verecektir.
yani sadece onlara degil bizede bıkkınlık geliyorDün yapmadım sıkıldım ya :))
cibi35 maşallah ates guzel yükselmiş insallah böyle devam eder benimkide eh iste bi tik geri yükselmiş
Sağol cnm benim..serumlarım da bitseydi.kollarım damar yolu açmaktan morardı..bebiş iyi olsun şu ishal tam olarak geçsinde gerisi mühim değil...
Herkesin ateş değeri farklı ilerliyor her zaman sabitlemiyor iniş çıkışlar olabiliyor.ama genel itibari ile yüksek ilerliyor özellikle adet zamanı geçtiği halde ateşin Yüksek ilerlemesi büyük ipucuHamile kalınca ateş seyri nasıl oluyor??? Ortalama bir şey vardır?? Herkeste 37 de sabitlenip kalmıyor sanırım
Slm kizlar test yaptim 8 gün var ama heyecandan bekleyemedim
Yok cnm kullanmadimÇizgi var :)) ateş yöntemini kullanıyor muydun?
Yok cnm kullanmadim
Benim adet oncesi her zaman olan lekelenmem bugün hafiften başladıbu lekelenmeler başlayınca artık ümit kalmiyor bende.adeti olcam kesin.
simdi daha önceki tablolara baktımda.lekelenmem başladığında hep atesim yavas yavas düşüşe gecmis.bakalım yarın ateşim ne cikacakBekleyelim bakalım ya üzülme hemen insallah olmazsın
Çizgi var gibi hadi hayırlısı :)Yok cnm kullanmadim
simdi daha önceki tablolara baktımda.lekelenmem başladığında hep atesim yavas yavas düşüşe gecmis.bakalım yarın ateşim ne cikacak
aminn canım.hayırlısı olsunYarın ola hayrola diyelim o zaman canım. Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun.
Amin cnm çok sağol..sende durumlar ne alemde?tedavi falan düşünüyormusun?Aynen öyle canım inşallah en kısa sürede toparlarsin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?