İnşallah hamilesindir. çok erken degil mi test için. Daha önce de silik çizgilerin olmuş. Bu kez katlanarak artar inşallah.Slm kizlar test yaptim 8 gün var ama heyecandan bekleyemedim
Çok teşekkürler. Bitkisel kür yapayım bakalım. Kist acı yapmıyor sadece reglim ağrılı geçiyor.Canım öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinin tutunamamış olmasına üzüldüm. Ama bu demek oluyor ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Soğan kürünü adetten 2 gün sonra 15 gün yaptıysan. Ondan sonrasında bir tutam (3 veya 4 gram) civan perçemi ile aynı kap içinde testere dişli aslan pençesini bir tutam 5 veya 6 dk civarı kaynat süz ve tam ılımadan sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 ay boyunca iç. Eğer ki bunu yaptıktan sonrada baktın ki olmuyor o zaman dondurulmuş yumurtanı kullanmayı düşün. Yumurta toplama olayı biliyorsun ki zahmetli bir iş. Hemen kullanmayı düşünme bence. Doğal yolla denemeye devam et. Sinirlerini sakın bozma. Bebeğinin olacağına inan ve fazla kafana takma. Çikolata kistinde cinsel ilişkide can acımasıda olabilir ama inşallah içeceğin çay kisti atıp acını azaltırsa eşinle mutlu bir şekilde beraber olursanız o istekle sıvılarında düzgün bir şekilde salgılanır. Spermlerde iyi beslenip güçlü bir şekilde yumurtaya ulaşma şansı olur. Benim bilgilerim anca bu kadar canım. İnşallah sana faydam olmuştur.
İnşallah sanki sen de yakında hamile kalacaksın öyle bir hissim var.Canım ben tüp araştırmasına bile giremedim eş nedeniyle ama bana da dondurulmuş mantıklı geldi. Bir de burada okuduğum kadarıyla hem zaman hem maddi açıdan tercih ediliyor.
Kimyasal sonrası daha kolay hamile kalındığını söylüyorlar, istersen 1-2 ay normal dene olmadı hazırda olanla devam edersin. Belli mi olur kafan da rahat olunca gelir belki de fasülye
İnşallah sanki sen de yakında hamile kalacaksın öyle bir hissim var.
İyi olmaya çalışıyorum. Regli ağrılarım çok fazla. Bugün tekrar kan vereceğim azaldı mi beta diye bakacağız. Dr ile görüşeceğim. İnşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum. Hepimiz için Güzel bir hafta olur inşallah.Aminn canım hepimiz en yakın zamanda anne olalım inşallah.. sen nasılsın daha iyi misin?
İyi olmaya çalışıyorum. Regli ağrılarım çok fazla. Bugün tekrar kan vereceğim azaldı mi beta diye bakacağız. Dr ile görüşeceğim. İnşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum. Hepimiz için Güzel bir hafta olur inşallah.
Amin cnm çok sağol..sende durumlar ne alemde?tedavi falan düşünüyormusun?
Hayırlı olsun tedavin.normalde bu ay başlıyordum tüp bebek tedavisine ama vajinal kültür testimde enfeksiyon göründü.perşembe günü tekrar verecem bu testi eğer enfeksiyon tekrar görünürse ilaç kullanacam.görünmezse sıkıntı yok.Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.
Dedigim gibide oldu.bugün ates düştü.adete kalmış 3 gün.su dakikadan sonra ateşim şaha kalkmaz heralde
Hayırlı olsun tedavin.
bende ayni böyleyim iste
bende ayni böyleyim istedun bi ara niyetlendim evde test vardi yapayım diye.8 gun varken yapilan testte silik cizgiyi görünce varsa bende de cikar didim :) iyiki yapmamışım.test boşa gidecekti
ne güzel pozitifsinDur bakalım canım ya ben kırmızılar gelmeden inanmıyorum adet olacağıma :))
Kızlar bu ay bol hamile haberi alacağız. Totem sinerji enerji yapalum...Bebek haberleri ile bayrama girelim. Çifte bayram olsun.
aminn insallahhKızlar bu ay bol hamile haberi alacağız. Totem sinerji enerji yapalum...Bebek haberleri ile bayrama girelim. Çifte bayram olsun.
Aşılama çubuğum geldi. Yumurtlama günüm gelince paketinden çıkarıp resmini sizinle paylaşıcam. Şu an kapalı haliyle çektim. Dezenfektesini bozmak istemiyorum. Çubuk çok ince bir şey kürdan kalınlığında. Ucunda 2 delik var. Paketin içinde korunması için pipete benzer bir çubuğun içinde duruyor. O sebeple resimde çok belli değil. Anca açtığımda net olarak belli olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?