Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler. Bitkisel kür yapayım bakalım. Kist acı yapmıyor sadece reglim ağrılı geçiyor.

İnşallah sanki sen de yakında hamile kalacaksın öyle bir hissim var.

Aminn canım hepimiz en yakın zamanda anne olalım inşallah.. sen nasılsın daha iyi misin?
İyi olmaya çalışıyorum. Regli ağrılarım çok fazla. Bugün tekrar kan vereceğim azaldı mi beta diye bakacağız. Dr ile görüşeceğim. İnşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum. Hepimiz için Güzel bir hafta olur inşallah.

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Rabbim sağlıklısını nasip etsin hemen arkasından doğal yolla gelsin bebişin

Amin cnm çok sağol..sende durumlar ne alemde?tedavi falan düşünüyormusun?

normalde bu ay başlıyordum tüp bebek tedavisine ama vajinal kültür testimde enfeksiyon göründü.perşembe günü tekrar verecem bu testi eğer enfeksiyon tekrar görünürse ilaç kullanacam.görünmezse sıkıntı yok.Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.

Hayırlı olsun tedavin.

bende ayni böyleyim iste dun bi ara niyetlendim evde test vardi yapayım diye.8 gun varken yapilan testte silik cizgiyi görünce varsa bende de cikar didim :) iyiki yapmamışım.test boşa gidecekti

Dur bakalım canım ya ben kırmızılar gelmeden inanmıyorum adet olacağıma :))

Dur bakalım canım ya ben kırmızılar gelmeden inanmıyorum adet olacağıma :))
ne güzel pozitifsin insallahda görmezsin kırmızıları canım tablom biraz farkli ilerleyince umudum vardi lekelenme düşen ateş umudumu söndürdü.bide tablolara bakiyorum hamislerin ates hep yuksek seyretmis düşme olmamis.hani bi yerde yakalasaydim hah diyecektim :)) kırmızıyı görene kadar beklemeye devam

Aşılama çubuğum geldi. Yumurtlama günüm gelince paketinden çıkarıp resmini sizinle paylaşıcam. Şu an kapalı haliyle çektim. Dezenfektesini bozmak istemiyorum. Çubuk çok ince bir şey kürdan kalınlığında. Ucunda 2 delik var. Paketin içinde korunması için pipete benzer bir çubuğun içinde duruyor. O sebeple resimde çok belli değil. Anca açtığımda net olarak belli olucak.

Çok merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…