Geçmiş olsun CNm bu ayı iyi değerlendir kimyasal sonrası kolay gebe kalınır derler hepBeta hcg 7 ye düşmüş. Kimyasal gebelik bu durumda.
cibi35 Adetime 3 gun var ama sanki erken olacak gibiyim.adetimin 11.günü cok agrim ve akıntım olmuştu.yumurtlama günümü o gun diye düşünmüştüm.yumurtlamadan sonra 15 gün gecmis.bu yüzden erken olabilirim galiba.çünkü atesimde adet olma sıcaklığıma düştü hemen hemen
yok canım ekstra hic bisey yapmadim.ama sadece 11.günüm ağrım ve yoğun akıntı oldu.bi dahada olmadi.bence kesin o gundu.bugün başımda ağrıdı.olurum gibi geliyorErken olgunlaşmış yum sen ekstra bişey yapıyor muydun?
yok canım ekstra hic bisey yapmadim.ama sadece 11.günüm ağrım ve yoğun akıntı oldu.bi dahada olmadi.bence kesin o gundu.bugün başımda ağrıdı.olurum gibi geliyor
aminn canimm.esimin bu ay bi ameliyat isi var.onu olursa bu ay pek pesine dusemem de sonrasi icin bakariz artikHayırlısı olsun canımm peşini bırakmak yok
aminn canimm.esimin bu ay bi ameliyat isi var.onu olursa bu ay pek pesine dusemem de sonrasi icin bakariz artikhadi simdi seni bekliyorum.hayırlı haberler verirsin insallah
Çok heyecanlı bir bekleyiş!inş sonu da çok güzel olur canım.normalde bu ay başlıyordum tüp bebek tedavisine ama vajinal kültür testimde enfeksiyon göründü.perşembe günü tekrar verecem bu testi eğer enfeksiyon tekrar görünürse ilaç kullanacam.görünmezse sıkıntı yok.Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.
Umudun hiç bitmesin canım.bu enerjin hepimize bulaşsın,Göbüşlerimiz bebişle dolsun.Kızlar bu ay bol hamile haberi alacağız. Totem sinerji enerji yapalum...Bebek haberleri ile bayrama girelim. Çifte bayram olsun.
Valla ben senden heyecanlıyım.sonucu merakla bekliyorum.hamile kalırsan hepimiz bu çıbıktan alacağız,o kesin!ve aşılamaya o kadar para verme işi tarih olacak!Aşılama çubuğum geldi. Yumurtlama günüm gelince paketinden çıkarıp resmini sizinle paylaşıcam. Şu an kapalı haliyle çektim. Dezenfektesini bozmak istemiyorum. Çubuk çok ince bir şey kürdan kalınlığında. Ucunda 2 delik var. Paketin içinde korunması için pipete benzer bir çubuğun içinde duruyor. O sebeple resimde çok belli değil. Anca açtığımda net olarak belli olucak.
sagol canim.hadi bekleyelim.güzel haberlerle gelsin cumartesiGeçmiş olsun şimdiden canım. Sağlık olsun da her şey zamanla olur nasılsa.
Cumartesiyi bekleyelim bakalım :))
CNM Bİraz sabret daha 7 gün var bu ne acele.Kizlar belli belirsiz cikiyo testim ya kimyasal mi acaba 7 gün var
Çok heyecanlı bir bekleyiş!inş sonu da çok güzel olur canım.
Umudun hiç bitmesin canım.bu enerjin hepimize bulaşsın,Göbüşlerimiz bebişle dolsun.
Valla ben senden heyecanlıyım.sonucu merakla bekliyorum.hamile kalırsan hepimiz bu çıbıktan alacağız,o kesin!ve aşılamaya o kadar para verme işi tarih olacak!
Canım senin bu yaptığının normal birliktelikten farkı ne olacak? Asilamada yıkıyorlar bir seyler yapıyorlarmış.Aşılama çubuğum geldi. Yumurtlama günüm gelince paketinden çıkarıp resmini sizinle paylaşıcam. Şu an kapalı haliyle çektim. Dezenfektesini bozmak istemiyorum. Çubuk çok ince bir şey kürdan kalınlığında. Ucunda 2 delik var. Paketin içinde korunması için pipete benzer bir çubuğun içinde duruyor. O sebeple resimde çok belli değil. Anca açtığımda net olarak belli olucak.
Kimyasalada karar verdin... daha dur çok erken. Su an o siliklikte beta hcg olsun 10-15. ne ara yükselip ne ara düştü kimyasal kararı verdin. 7 gün var diyorsun çok erken. O çizgi çok silik. Sabret canım.Kizlar belli belirsiz cikiyo testim ya kimyasal mi acaba 7 gün var
Yeni tüp bebek denemesi yapmış biri olarak tavsiyem kesinlikle sakin ol bol bol yat araba ile de olsa gezme evde asla iş yapma sadece kalk evde yürü şu iç falan. Doktorları dinleme . Ben pişmanım. acaba benim hatam mi diye düşünmek bile çok kötü.Insallah canimm aminn..Gerçekten çok heyecanlıyım bir an önce olsun istiyorum artık
SENin hatan değil.bunları yapsaydın da olacak buydu.kendini suçlamaYeni tüp bebek denemesi yapmış biri olarak tavsiyem kesinlikle sakin ol bol bol yat araba ile de olsa gezme evde asla iş yapma sadece kalk evde yürü şu iç falan. Doktorları dinleme . Ben pişmanım. acaba benim hatam mi diye düşünmek bile çok kötü.
Eşimin spermleri 200 bin olduğu için benim de yaşım 43 olduğu için her ay gidip aşılamaya özel hastaneye para vereceğime kendi kendimi aşılarım daha iyi diye düşündüm. Spermleri yıkadıkları zaman sağlam olanları ayrılmış oluyor. Ben sağlam olmayanlarıda rahime salmış olucam ama zaten onlar rahimin çeperlerinde ilk başında yarışı kaybedicek. Çünkü tüplere ulaşana kadar baya bir yol kat etmeleri gerek. Ben tüplerin ağzına bırakmıycam spermleri. Rahim ağzının girişine bırakıcam. Preseedlede beslenip yüzmelerini kolaylaştırıcam. Sperm az olunca rahime gitmeden vajinada ölüyorlar. Ben sadece birinci aşamayı atlatmalarını sağlıycam. İkinci aşamayı tamamlamak onlara kalmış. Artık tüpteki yumurtaya hangisi ulaşırsa zafer onundurCanım senin bu yaptığının normal birliktelikten farkı ne olacak? Asilamada yıkıyorlar bir seyler yapıyorlarmış.
Belki haklısın ama yine de yatsın kafasında hiçbir ama kalmaması için.SENin hatan değil.bunları yapsaydın da olacak buydu.kendini suçlama
cidden merak ediyorum. Ne diyeyim hayırlı olsun aşılaman.Eşimin spermleri 200 bin olduğu için benim de yaşım 43 olduğu için her ay gidip aşılamaya özel hastaneye para vereceğime kendi kendimi aşılarım daha iyi diye düşündüm. Spermleri yıkadıkları zaman sağlam olanları ayrılmış oluyor. Ben sağlam olmayanlarıda rahime salmış olucam ama zaten onlar rahimin çeperlerinde ilk başında yarışı kaybedicek. Çünkü tüplere ulaşana kadar baya bir yol kat etmeleri gerek. Ben tüplerin ağzına bırakmıycam spermleri. Rahim ağzının girişine bırakıcam. Preseedlede beslenip yüzmelerini kolaylaştırıcam. Sperm az olunca rahime gitmeden vajinada ölüyorlar. Ben sadece birinci aşamayı atlatmalarını sağlıycam. İkinci aşamayı tamamlamak onlara kalmış. Artık tüpteki yumurtaya hangisi ulaşırsa zafer onundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?