Yeni tüp bebek denemesi yapmış biri olarak tavsiyem kesinlikle sakin ol bol bol yat araba ile de olsa gezme evde asla iş yapma sadece kalk evde yürü şu iç falan. Doktorları dinleme . Ben pişmanım. acaba benim hatam mi diye düşünmek bile çok kötü.
şimdiden hayırlı olsun canım..sonu pozitif olsun inşallah ...normalde bu ay başlıyordum tüp bebek tedavisine ama vajinal kültür testimde enfeksiyon göründü.perşembe günü tekrar verecem bu testi eğer enfeksiyon tekrar görünürse ilaç kullanacam.görünmezse sıkıntı yok.Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.
Dpo 33 olması lazım test içinCuma adet günüm cumartesi inşallah canımm
şimdiden hayırlı olsun canım..sonu pozitif olsun inşallah ...
Ayy tam benlik bişi bu!ateş mateş hak getire!çatlayacaktı çatlatmıştı çatlasaydı derdine son.kaç paraymış kuzum?Kızlar Çinliler bunu da yapmış
Cep USG'si
Ayy tam benlik bişi bu!ateş mateş hak getire!çatlayacaktı çatlatmıştı çatlasaydı derdine son.kaç paraymış kuzum?
Her eve lazım!
Alsak mı birer tane
Iyiyim canim saol 6gundur kusmuyorum masallah nasil dua ettiyseniz :) burada da iki gundur soguk hava ben de usuyorum. Bi de ilk haftalar bende de oyle bi usume oluyordu bi terliyordum bi usuyordum terliyoruz ya sonra usuyor insan. Ayni senin gibiydim ben de. Hala oyleyim gerci :) hep sicak olcaz diye bisey yoktur heralde. Senin nasil gidiyor bidaha bhcg baktirdin mi hic?
Yok canım baktırmadım vazgectm zaten gerelse dr.um 3.ye artışa baktır derdı degerımı guzel buldu enson artık kımyasal rıskı de yokmus sanrm rahat olmaya calısıyrm aynen artk vucut sıcaklıkları degıscekmıs dusebiliyor arada ya da terledıgımız ıcın oyle gelıyor ama genelde ateş gbym ozellıkle gogusler bacaklar:) şükür guzel gıdıyor uyku halim çoğaldı yorgunluk falan iştahım gıderek artıyor göğüs hassasiyetım busefer tavan yaptı:) Allah korusun onları kontrol edıyorum hep kaşpatısım da cok hızlı ordan da anlıyorum gıdısatı glb :) aşermek mı desem ne desem heran aklıma ne gelse yemek istıyorum dun gece cıktık bısey aradık yanı nasılolcak bılmem:) kasık batmalarım arada oluyor inan cok sevındım bulantının gecmesıne sımdı sen ve bebişin kılo almaya baslıcak oh:)Iyiyim canim saol 6gundur kusmuyorum masallah nasil dua ettiyseniz :) burada da iki gundur soguk hava ben de usuyorum. Bi de ilk haftalar bende de oyle bi usume oluyordu bi terliyordum bi usuyordum terliyoruz ya sonra usuyor insan. Ayni senin gibiydim ben de. Hala oyleyim gerci :) hep sicak olcaz diye bisey yoktur heralde. Senin nasil gidiyor bidaha bhcg baktirdin mi hic?
Iyi yapmissin evet baya yuksekti ben 46ile umutla bekledim yani :) iste bi ates basiyor bi usuyoruz hamilelik de boyle bisey dengesiz :) oh masallah ye guzel guzel ceksin bosver zayifsin sen de zaten baya. Gecti iste cok yiyemiyorsun ama sindirim zayifladigi icin boyle agzima kadar dolmus gibi hissediyorum bi corba icince. Buna da sukur tabi kusmaktan midir bilmiyorum yuzumde yaralar cikmisti vitaminsizlik ya da susuzluga bagliyorum. Simdi gectiler. Ben de tatli aseriyorum aksamlari fln saat kac bakmadan yiyorum :) alirim kilo da heralde daha verdiklerim duruyor. Kuzenim kusmaktan 7kilo vermisti sonra 10kilo aldi hamileligimde 3kilo aldim diyordu ben de oyle dicem heralde. :)Yok canım baktırmadım vazgectm zaten gerelse dr.um 3.ye artışa baktır derdı degerımı guzel buldu enson artık kımyasal rıskı de yokmus sanrm rahat olmaya calısıyrm aynen artk vucut sıcaklıkları degıscekmıs dusebiliyor arada ya da terledıgımız ıcın oyle gelıyor ama genelde ateş gbym ozellıkle gogusler bacaklar:) şükür guzel gıdıyor uyku halim çoğaldı yorgunluk falan iştahım gıderek artıyor göğüs hassasiyetım busefer tavan yaptı:) Allah korusun onları kontrol edıyorum hep kaşpatısım da cok hızlı ordan da anlıyorum gıdısatı glb :) aşermek mı desem ne desem heran aklıma ne gelse yemek istıyorum dun gece cıktık bısey aradık yanı nasılolcak bılmem:) kasık batmalarım arada oluyor inan cok sevındım bulantının gecmesıne sımdı sen ve bebişin kılo almaya baslıcak oh:)
Oh masallah guzel guzel buyusun orda :) bi iki gun kucuk cikabiliyor baslarda sonra haftasina gore gidiyor :) ben de 14+2.
Hıc bellı olmaz canım aslında ıkı kişilik yemeye gerek yok dıyor dr.lar ama ben de dedıgın gb zayıf oldugum ıcın bulantm olmadgı surece cok yemeye calısacagım zamanla duzelırsın dha da ınsallahIyi yapmissin evet baya yuksekti ben 46ile umutla bekledim yani :) iste bi ates basiyor bi usuyoruz hamilelik de boyle bisey dengesiz :) oh masallah ye guzel guzel ceksin bosver zayifsin sen de zaten baya. Gecti iste cok yiyemiyorsun ama sindirim zayifladigi icin boyle agzima kadar dolmus gibi hissediyorum bi corba icince. Buna da sukur tabi kusmaktan midir bilmiyorum yuzumde yaralar cikmisti vitaminsizlik ya da susuzluga bagliyorum. Simdi gectiler. Ben de tatli aseriyorum aksamlari fln saat kac bakmadan yiyorum :) alirim kilo da heralde daha verdiklerim duruyor. Kuzenim kusmaktan 7kilo vermisti sonra 10kilo aldi hamileligimde 3kilo aldim diyordu ben de oyle dicem heralde. :)
Cnm erken öğrenmede fayda var cunki ondanCNM Bİraz sabret daha 7 gün var bu ne acele.
Luteal fazi 14alirsak tam 11. Gun yumurtlamissin 9.gun de iliski olsaydi keske yumurtlama gununden once icerde sperm olmasi daha sansli oluyor. Ben sizin olayi iliskiye bagliyorum aslinda ama iste olunca 1kereyle de oluyor. Sen de aslinda bi D ve B vitaminlerine baktirsan esinle beraber. Kistan cikiyoruz maglum kesin dusuktur. Gebelik oncesi ben iki kutu icmistim o ay. D vitamini onemli gercekten.Kızlar benim adetim yavaştan geliyor.tam gelmesede kırmızıyi gördümve 19. Ayda hüsran.adet olacağımı bildiğim halde ve ateşimde düşükken niye gene bu kadar üzülüyorum bilmiyorum.atesim düşse bile bi umut diyodum belki olmam diyordum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?