- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Kocaman olmuş necabukk bıkacgundur batmalarım azalmstı ama.azonce col oldu brz tedırgun olmadım degıl ama normalmıs 6.haftada :)Oh masallah guzel guzel buyusun orda :) bi iki gun kucuk cikabiliyor baslarda sonra haftasina gore gidiyor :) ben de 14+2.
O zaman kan verebilirsiniz kesin olur bhcgnin takibi acisindan da. Benim 7gun kala 6.45cikmisti ve idrar testlerinde gozukmemisti bile. Daha tam anlamiyla yukselemeyen biseyin dustugunu anlayamazsiniz henuz idrar testinde.Cnm erken öğrenmede fayda var cunki ondan
Hayırlı olsunn cıkmıs neguzel bende de 9gun kala cıkmıstı 4gun sonrasında barız netleşmişti:)Cnm erken öğrenmede fayda var cunki ondan
Kesinlikle zaten iki kisilik yemek yanlis yani zorla falan. Ama canin cektigi surece ye sen saglikli beslen :)Hıc bellı olmaz canım aslında ıkı kişilik yemeye gerek yok dıyor dr.lar ama ben de dedıgın gb zayıf oldugum ıcın bulantm olmadgı surece cok yemeye calısacagım zamanla duzelırsın dha da ınsallah
:) elma kadarmis buyudu kereta :) aa hic tedirgin olma benim 3-4-5 de vardi hatirliyorum ya 6ya 7de gecti hatta kasik agrisi. Sonra geri gelcekmis bakalim :) dinlenirken agrimaz cok zaten. Benim uzanirken fln agriyordu ya hatirliyor musun daha 1haftalikti oyle anlamistik.Kocaman olmuş necabukk bıkacgundur batmalarım azalmstı ama.azonce col oldu brz tedırgun olmadım degıl ama normalmıs 6.haftada :)
Kızlar benim adetim yavaştan geliyor.tam gelmesede kırmızıyi gördümve 19. Ayda hüsran.adet olacağımı bildiğim halde ve ateşimde düşükken niye gene bu kadar üzülüyorum bilmiyorum.atesim düşse bile bi umut diyodum belki olmam diyordum ama yok
Çok,net hatırlıyorumKesinlikle zaten iki kisilik yemek yanlis yani zorla falan. Ama canin cektigi surece ye sen saglikli beslen :)
:) elma kadarmis buyudu kereta :) aa hic tedirgin olma benim 3-4-5 de vardi hatirliyorum ya 6ya 7de gecti hatta kasik agrisi. Sonra geri gelcekmis bakalim :) dinlenirken agrimaz cok zaten. Benim uzanirken fln agriyordu ya hatirliyor musun daha 1haftalikti oyle anlamistik.
canım bilemedimki o kadar erken yumurtlama olacagini.ovu testi kullandigim zamanlar hep 13.yada 14.günler cift cizgi yakaliyordum ve agrim akintimda o zaman oluyordu.bu sefer 11 gun olduğunu agrimdan akintimdan bende anladim.ama. Tutturamadik.o.vitaminlere baktirmasinida kac kere dedim.zaten ameliyat isi için hastaneye gidip geliyordu kac kere kan verdi.onlarada bi baktir dedim ama havada kaldi.iliski olayimizda az.ben zaten normal yolla hamile kalabileceğime inanmıyorum.Luteal fazi 14alirsak tam 11. Gun yumurtlamissin 9.gun de iliski olsaydi keske yumurtlama gununden once icerde sperm olmasi daha sansli oluyor. Ben sizin olayi iliskiye bagliyorum aslinda ama iste olunca 1kereyle de oluyor. Sen de aslinda bi D ve B vitaminlerine baktirsan esinle beraber. Kistan cikiyoruz maglum kesin dusuktur. Gebelik oncesi ben iki kutu icmistim o ay. D vitamini onemli gercekten.
benim esimden hic umudum yok kuzum.o bu kadar isteksiz bu kadar rahatina uykuya dusuk olduğu surece bizden bir yol olmaz.ancak tekrar asilama denersek belkiYeni ay yeni umutlar kuzum bozma moralini hem eşin de şu operasyonu atlatsın bomba gibi bir haziran olsun inşallah
benim esimden hic umudum yok kuzum.o bu kadar isteksiz bu kadar rahatina uykuya dusuk olduğu surece bizden bir yol olmaz.ancak tekrar asilama denersek belki
Benimkinde halsizlik yok canım.tamamen tembellik.bide isteksiz.arkadasinin aktardan aldığı karışımı benim ihtiyacim yok.deyip köşeye atmisti ya.baktim yemis onu kavanoz bitmiş.ona ragmen böyle yani.bide benim esimin biraz kilosu var acaba ondanmi diyorum.neyse ya şu ameliyat isi bi gecsin de ondan sonra hastaneye götürmeye çalışırım tekrarValla canım bizimde uyuklama, halsizlik had safhadaydı en son vitaminlere baktırdık yerlerde çıktı. Mutlaka vardır bir nedeni azıcık yüreklendir sen tekrar da kan değerlerine bakılsın.
Kan testi vercem ama siljk hep cikiyo diye korkuyorumdaO zaman kan verebilirsiniz kesin olur bhcgnin takibi acisindan da. Benim 7gun kala 6.45cikmisti ve idrar testlerinde gozukmemisti bile. Daha tam anlamiyla yukselemeyen biseyin dustugunu anlayamazsiniz henuz idrar testinde.
9 ay gelmesin inşallah çiğdemcim...güzel haberini bekliyorum merakla...Cuma adet günüm cumartesi inşallah canımm
ben alırım hemenAnladığım kadarıyla bunun programı para.. Cep telefonuna yüklüyorsun ohh missKesinlikle birimizin edinmesi lazım
9 ay gelmesin inşallah çiğdemcim...güzel haberini bekliyorum merakla...
ben alırım hemen
Tmm canım..hemen haber ederim...Aminn canım inşallahh :))
USG yi alınca haber et sizin oralarda işim vardı benim
valla hiç dpo 33 ler falan beklemeye gerek yok, benim arkadaşım tam 8 gün önce cok sılık bir zigi gordu ve sonrasında her gün yaptı ve cıktı cizgiler.Adet günüde 29 günde birdi. yani erken yumurtlamış olsa bile dpo 33 fazla benceDpo 33 olması lazım test için
valla hiç dpo 33 ler falan beklemeye gerek yok, benim arkadaşım tam 8 gün önce cok sılık bir zigi gordu ve sonrasında her gün yaptı ve cıktı cizgiler.Adet günüde 29 günde birdi. yani erken yumurtlamış olsa bile dpo 33 fazla bence
cibi35
Yok biz Leyla'ya atıfta bulunduk kuzum :))) O sağolsun 33 geçmeden çişine kıyamıyorduCtesi test günüm
Ben Çizgiyi gördüm.kaybın vardı sanırım senin değil mi? Kan versen keşkeCnm erken öğrenmede fayda var cunki ondan
garanticiyim birazcık kuzum....
Yok cnm o seneler önceydi 6 yaşında oğlum varBen Çizgiyi gördüm.kaybın vardı sanırım senin değil mi? Kan versen keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?