Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh masallah guzel guzel buyusun orda :) bi iki gun kucuk cikabiliyor baslarda sonra haftasina gore gidiyor :) ben de 14+2.
Kocaman olmuş necabukk bıkacgundur batmalarım azalmstı ama.azonce col oldu brz tedırgun olmadım degıl ama normalmıs 6.haftada :)

Kesinlikle zaten iki kisilik yemek yanlis yani zorla falan. Ama canin cektigi surece ye sen saglikli beslen :)
Kocaman olmuş necabukk bıkacgundur batmalarım azalmstı ama.azonce col oldu brz tedırgun olmadım degıl ama normalmıs 6.haftada :)
:) elma kadarmis buyudu kereta :) aa hic tedirgin olma benim 3-4-5 de vardi hatirliyorum ya 6ya 7de gecti hatta kasik agrisi. Sonra geri gelcekmis bakalim :) dinlenirken agrimaz cok zaten. Benim uzanirken fln agriyordu ya hatirliyor musun daha 1haftalikti oyle anlamistik.

Yeni ay yeni umutlar kuzum bozma moralini hem eşin de şu operasyonu atlatsın bomba gibi bir haziran olsun inşallah

Çok,net hatırlıyorum
Hıssedıp gıtmıstin kana:) zaman ne cabuk geçiyor elma kadar oldu bıle ah ben de o günlere gelebilsem kız benımkı dha mercimek kadarmış sanırım hahah son 6gün nasıl gecer bılmyorum 14u yıldönumumız bızım soylemıs mıydim:)

canım bilemedimki o kadar erken yumurtlama olacagini.ovu testi kullandigim zamanlar hep 13.yada 14.günler cift cizgi yakaliyordum ve agrim akintimda o zaman oluyordu.bu sefer 11 gun olduğunu agrimdan akintimdan bende anladim.ama. Tutturamadik.o.vitaminlere baktirmasinida kac kere dedim.zaten ameliyat isi için hastaneye gidip geliyordu kac kere kan verdi.onlarada bi baktir dedim ama havada kaldi.iliski olayimizda az.ben zaten normal yolla hamile kalabileceğime inanmıyorum.

Yeni ay yeni umutlar kuzum bozma moralini hem eşin de şu operasyonu atlatsın bomba gibi bir haziran olsun inşallah
benim esimden hic umudum yok kuzum.o bu kadar isteksiz bu kadar rahatina uykuya dusuk olduğu surece bizden bir yol olmaz.ancak tekrar asilama denersek belki

benim esimden hic umudum yok kuzum.o bu kadar isteksiz bu kadar rahatina uykuya dusuk olduğu surece bizden bir yol olmaz.ancak tekrar asilama denersek belki

Valla canım bizimde uyuklama, halsizlik had safhadaydı en son vitaminlere baktırdık yerlerde çıktı. Mutlaka vardır bir nedeni azıcık yüreklendir sen tekrar da kan değerlerine bakılsın.

Valla canım bizimde uyuklama, halsizlik had safhadaydı en son vitaminlere baktırdık yerlerde çıktı. Mutlaka vardır bir nedeni azıcık yüreklendir sen tekrar da kan değerlerine bakılsın.
Benimkinde halsizlik yok canım.tamamen tembellik.bide isteksiz.arkadasinin aktardan aldığı karışımı benim ihtiyacim yok.deyip köşeye atmisti ya.baktim yemis onu kavanoz bitmiş.ona ragmen böyle yani.bide benim esimin biraz kilosu var acaba ondanmi diyorum.neyse ya şu ameliyat isi bi gecsin de ondan sonra hastaneye götürmeye çalışırım tekrar

Yok biz Leyla'ya atıfta bulunduk kuzum :))) O sağolsun 33 geçmeden çişine kıyamıyordu Ctesi test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…