Silik çıkar çünkü adete daha çok var normal yani kan ver senKan testi vercem ama siljk hep cikiyo diye korkuyorumda
Adet bekliyim sabahinaSilik çıkar çünkü adete daha çok var normal yani kan ver sen
Hadi inşallah gitgide koyulaşsın testlerin inşalllahAdet bekliyim sabahina
Teşekkürler cnmHadi inşallah gitgide koyulaşsın testlerin inşalllah
Gece de cikmamisti testte uzulmustum den kan ver demistin dpo 11miydi neydi cikmisti :) geciyor valla buyucek o da. Az kalmis 1hafta gecti bile sabret. Evet soylemistin insallah guzel haberlerle donceksin hediyeniz olcak :)Çok,net hatırlıyorum
Hıssedıp gıtmıstin kana:) zaman ne cabuk geçiyor elma kadar oldu bıle ah ben de o günlere gelebilsem kız benımkı dha mercimek kadarmış sanırım hahahson 6gün nasıl gecer bılmyorum 14u yıldönumumız bızım soylemıs mıydim:)
canım bilemedimki o kadar erken yumurtlama olacagini.ovu testi kullandigim zamanlar hep 13.yada 14.günler cift cizgi yakaliyordum ve agrim akintimda o zaman oluyordu.bu sefer 11 gun olduğunu agrimdan akintimdan bende anladim.ama. Tutturamadik.o.vitaminlere baktirmasinida kac kere dedim.zaten ameliyat isi için hastaneye gidip geliyordu kac kere kan verdi.onlarada bi baktir dedim ama havada kaldi.iliski olayimizda az.ben zaten normal yolla hamile kalabileceğime inanmıyorum.
Gene cikiyor yani silik de olsa. Benim evdeki testlerde cikmamisti. Demekki bhcg henuz testte koyulasacak kadar yukselmedi ama var. Kan ver en azindan yukselisi takip edersin iki katina cika cika artarsa endise etmezsin. Oyle silik cikti diye kimyasal fln dusunup kendini uzme hem belirgin cikip sonra siliklesirse kanama fln olursa o zaman suphelenirsin anca.Kan testi vercem ama siljk hep cikiyo diye korkuyorumda
Aminn canımm evet balcorek haklıGece de cikmamisti testte uzulmustum den kan ver demistin dpo 11miydi neydi cikmisti :) geciyor valla buyucek o da. Az kalmis 1hafta gecti bile sabret. Evet soylemistin insallah guzel haberlerle donceksin hediyeniz olcak :)
Dogru diyorsun surpriz gelmis yumurtan :) yani beraber gidip saglik ocaginda aslinda ikiniz de baktirsaniz oyle verir belki. Senin vitamin degerlerin de onemli d vitamini rahime tutunmayi bile sagliyormus. Soylemekle olmuyor demekki tutup elinden goturmen lazim :) umudunu da kaybetme oyle olur olur.
Gene cikiyor yani silik de olsa. Benim evdeki testlerde cikmamisti. Demekki bhcg henuz testte koyulasacak kadar yukselmedi ama var. Kan ver en azindan yukselisi takip edersin iki katina cika cika artarsa endise etmezsin. Oyle silik cikti diye kimyasal fln dusunup kendini uzme hem belirgin cikip sonra siliklesirse kanama fln olursa o zaman suphelenirsin anca.
İnş cnm ağzından bal damliyo teşekkür ederimAminn canımm evet balcorek haklıTrue white benim igne kadar dı ıncelıgı 9gun kala. 4gun kala pespembeydı ve 3gun kala normal testte de cıkmıstı silikti sabah aksamında daha koyuydu onda da silik olması sadece hormon duzeyı azlıgını gösteriyor . Ama adet gunü kıpkırmızı olmustu normal testte bıle:) onemlı olan şuan var olması artıcak inşallah :)
Tekrar bakabılırsın ıkıgun sonra testle de ben kanda gördüğüm halde bile idrarda Yine baktım koyu çıksın diye çok garip pskoloji işteİnş cnm ağzından bal damliyo teşekkür ederim
ahahahYok biz Leyla'ya atıfta bulunduk kuzum :))) O sağolsun 33 geçmeden çişine kıyamıyorduCtesi test günüm
ahahahyanı benimde bugun bı tık dustu ateşim ama ne bileyim umudu yıtırmemeye calısıyorum
benim kırmızılara daha 7 gün varr :)Kırmızılara kadar hep umut var :))
benim kırmızılara daha 7 gün varr :)
benim kırmızılara daha 7 gün varr :)
Benim de aklıma o geldi.dpo8 de çok güzel bir düşüş.:))İnşallah bugünkü yerleşme düşüşüdür
Birde öyle birşey vardı dimi unutmusum :) peki yarın yükselmesi gerekir herhalde yarın yine dimiBenim de aklıma o geldi.dpo8 de çok güzel bir düşüş.:))
Birde öyle birşey vardı dimi unutmusum :) peki yarın yükselmesi gerekir herhalde yarın yine dimicibi35
Senin de dpo8de dusmus :)Muhtemelen yarın yada diğer güne yükselir eğer yerleşmeysehadi İnşallah :)
Evet yerleşme düşüşü ise yükselir.ama her düşüp yükselen ateş de yerleşmedir diyemiyoruz tabi.inşsllah seninki yerleşme olurBirde öyle birşey vardı dimi unutmusum :) peki yarın yükselmesi gerekir herhalde yarın yine dimicibi35
Senin de dpo8de dusmus :)
Yeni ay yeni umut . Üzülmek yok.Kızlar benim adetim yavaştan geliyor.tam gelmesede kırmızıyi gördümve 19. Ayda hüsran.adet olacağımı bildiğim halde ve ateşimde düşükken niye gene bu kadar üzülüyorum bilmiyorum.atesim düşse bile bi umut diyodum belki olmam diyordum ama yok
Senden çok umutluyum.Hamile kaldığım ay da 7 de düşmüştü :)) inşallah bir daha düşmez de buralarda kalır 9 ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?