Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece de cikmamisti testte uzulmustum den kan ver demistin dpo 11miydi neydi cikmisti :) geciyor valla buyucek o da. Az kalmis 1hafta gecti bile sabret. Evet soylemistin insallah guzel haberlerle donceksin hediyeniz olcak :)

Dogru diyorsun surpriz gelmis yumurtan :) yani beraber gidip saglik ocaginda aslinda ikiniz de baktirsaniz oyle verir belki. Senin vitamin degerlerin de onemli d vitamini rahime tutunmayi bile sagliyormus. Soylemekle olmuyor demekki tutup elinden goturmen lazim :) umudunu da kaybetme oyle olur olur.

Kan testi vercem ama siljk hep cikiyo diye korkuyorumda
Gene cikiyor yani silik de olsa. Benim evdeki testlerde cikmamisti. Demekki bhcg henuz testte koyulasacak kadar yukselmedi ama var. Kan ver en azindan yukselisi takip edersin iki katina cika cika artarsa endise etmezsin. Oyle silik cikti diye kimyasal fln dusunup kendini uzme hem belirgin cikip sonra siliklesirse kanama fln olursa o zaman suphelenirsin anca.

Aminn canımm evet balcorek haklı True white benim igne kadar dı ıncelıgı 9gun kala. 4gun kala pespembeydı ve 3gun kala normal testte de cıkmıstı silikti sabah aksamında daha koyuydu onda da silik olması sadece hormon duzeyı azlıgını gösteriyor . Ama adet gunü kıpkırmızı olmustu normal testte bıle:) onemlı olan şuan var olması artıcak inşallah :)

İnş cnm ağzından bal damliyo teşekkür ederim

Yeni ay yeni umut . Üzülmek yok. geliyor bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…