Senden çok umutluyum.
Şu ishal mahvetti ama geçti şükür cnm.duanızı eksik etmeyin.Biraz mıOlsun olsun sonu güzel oldu maşallahhh size Nasıl gidiyor var mı sıkıntın?
Hakkında hayırlısını versin canım.eşin böyle davrandığı için aşılama denesen daha iyi olmaz mı?Kızlar benim adetim yavaştan geliyor.tam gelmesede kırmızıyi gördümve 19. Ayda hüsran.adet olacağımı bildiğim halde ve ateşimde düşükken niye gene bu kadar üzülüyorum bilmiyorum.atesim düşse bile bi umut diyodum belki olmam diyordum ama yok
İnşalllahhhhh yavrucum!Hamile kaldığım ay da 7 de düşmüştü :)) inşallah bir daha düşmez de buralarda kalır 9 ay :))
takipteyim şekerim...ateş güzel gidiyor..hadi bakalım...İnşallah inşallah :)))
üzülmemek elimde değil ama yapacakta bisey yok.beklemeye canımYeni ay yeni umut . Üzülmek yok.geliyor bebekler.
iki aşılama yatırmıştım üçüncüyude düşünüyorum.ama bu ay olmaz.önümüzdeki aylara bakarim artıkHakkında hayırlısını versin canım.eşin böyle davrandığı için aşılama denesen daha iyi olmaz mı?
İnşalllahhhhh yavrucum!
İnşalllahhhhh yavrucum!
takipteyim şekerim...ateş güzel gidiyor..hadi bakalım...sende kupayı kaldır bu ay inşallah
Dun çocukluk arkadaşım aradi.14 yaslarinda bi oğlu var.ikinciyi istemislerdi olmamisti.tedavide sonuc vermemisti.onlarda birakmisti.simdi hamileymis.şok olmuşlar.kendim hamile kalmis kadar sevindim.böyle haberler insana umut oluyor.
BEn her sabah remicik in tablosuna şöyle bakıyorum. ::
CNm elbette imkansız diye bir şey Yok ne mucizeler görüyoruz.ama işi hızlandırmak için tedavi sürecine girilebilir tahlil gerçekten çok kötü ise.dr ile görüşün bakalım en iyi yolu o çizecektir sizeSelam kızlar buraya ilk defa yazıyorum
2 kere klomen kullandım HSG filmi çekildim PKO var ama sıkıntılı bir durum yokmuş. Çatlatma iğnesi de kullandım en son sonuç negatif.
Eşimin sperm testlerine bozukluk çıktı hem hareket hem morfolojik olarak tedavisiz düşük ihtimal demiş doktor. Yani tüm denemelerin hepsi gitti, benim de motivasyonum düştü sperm ileri hareketi az ve morfolojisi de bozukmuş.
Yarın hem kadın doğum hem üroloji randevumuz var. Nasıl bir tedavi süreci olacak acaba bilen var mı? Tüp bebek olmadan Hamile kalma şansım nedir ? Var m böyle bir durumla karşılaşan?
CNm elbette imkansız diye bir şey Yok ne mucizeler görüyoruz.ama işi hızlandırmak için tedavi sürecine girilebilir tahlil gerçekten çok kötü ise.dr ile görüşün bakalım en iyi yolu o çizecektir size
aminnAllah tamamına erdirsin canım sağlıcakla.. Ne güzel hissettiriyor bu haberler yaa daha çok duyalım inşallah :)
aminnnnn nerdeee keşke oyle bisey olsaDarısı başına inşallahhhh
bugün test patlat kız bir tane...inşallah güzel haber gelecek canım ya....Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla.. Ne güzel hissettiriyor bu haberler yaa daha çok duyalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?