Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısını versin canım.eşin böyle davrandığı için aşılama denesen daha iyi olmaz mı?

Hamile kaldığım ay da 7 de düşmüştü :)) inşallah bir daha düşmez de buralarda kalır 9 ay :))
İnşalllahhhhh yavrucum!

Dun çocukluk arkadaşım aradi.14 yaslarinda bi oğlu var.ikinciyi istemislerdi olmamisti.tedavide sonuc vermemisti.onlarda birakmisti.simdi hamileymis.şok olmuşlar.kendim hamile kalmis kadar sevindim.böyle haberler insana umut oluyor.

İnşalllahhhhh yavrucum!

takipteyim şekerim...ateş güzel gidiyor..hadi bakalım... sende kupayı kaldır bu ay inşallah

Bu sabah müthiş bir bel ve sırt ağrısıyla uyandım. Nefes alırken bile batiyordu.. işe geldim elektrikler kesildi. En korktuğum şey asansörde kalmak.. ilk aklıma gelen de kalan var mı acaba oldu. 3 asansörde toplam 7 kişiyi kurtardim 6 kat aşağı yukari kosturunca sırt ağrısı falan kalmadi

Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla.. Ne güzel hissettiriyor bu haberler yaa daha çok duyalım inşallah :)

Selam kızlar buraya ilk defa yazıyorum
2 kere klomen kullandım HSG filmi çekildim PKO var ama sıkıntılı bir durum yokmuş. Çatlatma iğnesi de kullandım en son sonuç negatif.
Eşimin sperm testlerine bozukluk çıktı hem hareket hem morfolojik olarak tedavisiz düşük ihtimal demiş doktor. Yani tüm denemelerin hepsi gitti, benim de motivasyonum düştü sperm ileri hareketi az ve morfolojisi de bozukmuş.
Yarın hem kadın doğum hem üroloji randevumuz var. Nasıl bir tedavi süreci olacak acaba bilen var mı? Tüp bebek olmadan Hamile kalma şansım nedir ? Var m böyle bir durumla karşılaşan?

CNm elbette imkansız diye bir şey Yok ne mucizeler görüyoruz.ama işi hızlandırmak için tedavi sürecine girilebilir tahlil gerçekten çok kötü ise.dr ile görüşün bakalım en iyi yolu o çizecektir size

Evet çok merak ediyorum yarın sabah gidiyoruz. Öncelik şu an eşimin tedavisi olacak galiba bende bir sürü ilaç içtim çatlatma iğnesi oldum falan ama beklemek de zor allah sabır versin.
Aşılama tedavisi yapılabilir diye düşünüyorum inşallah gerek kalmaz.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla.. Ne güzel hissettiriyor bu haberler yaa daha çok duyalım inşallah :)
aminn ben onun adina cok mutlu oldum.bana söylerken bile mahcup mahcup söylüyor..test yapmislar ikinci cizgi direk cikmis,eşini cagirmis gel bi bak saka heralde bu ne demek istiyor demis :)) eside görünce yere çökmüş sen mi bana saka yapiyon bu ikinci cizgiyi sen cizmedin demi kalemle diyormus ne guzel bir mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…