bugün test patlat kız bir tane...inşallah güzel haber gelecek canım ya....
aminnben onun adina cok mutlu oldum.bana söylerken bile mahcup mahcup söylüyor..test yapmislar ikinci cizgi direk cikmis,eşini cagirmis gel bi bak saka heralde bu ne demek istiyor demis :)) eside görünce yere çökmüş sen mi bana saka yapiyon bu ikinci cizgiyi sen cizmedin demi kalemle diyormus ne guzel bir mutluluk
aminnn insallahh hepimize nasip olsun.seninde güzel haberini alacagiz insallah.hergun önce senin atesine bakiyorumRabbim sana da bizlere de isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah kuzumm
aminnn insallahh hepimize nasip olsun.seninde güzel haberini alacagiz insallah.hergun önce senin atesine bakiyorum
evet hala kahve lekelenme devam ediyor.sabah öyleydi.henüz tuvalete gitmedimAllah razı olsun kuzumm benimm. Senin lekelenme devam mı? Ne alemdesin?
İlk günlerin ateş değerleri olmadığı için ovulasyonunu bilemiyorum.ama ateş iyi gidiyor düşmediği sürece hep Ümit vardır.28 Mart ovulasyon demişsin Nisa'n demek istedin sanırım.adetin kaçıncı günü idi.ateşine bakınca belki 15 olabilir ama net birşey demek güç çünkü ilk değerler yokArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ateş ölçeme yöntemide yeni duydum 14. günden itibaren ölçebildim değerlerim şöyle;
14.gün 36,6
15.gün 36,4
16.gün 36,6
17.gün 36,5
18.gün 36,6
19.gün 36,7
20.gün 36,8
21.gün 36,5
22.gün 36,5
23.gün 36,6
24.gün 36,8
25.gün 36,6
26.gün 36,6
27 gün 36,8 ( bugün sabah tam saatin ölçemedin yataktan kalktıktan 10 dk falan sonra ölçtüm )
Sat : 13 nisan bat : 10 mayıs yarın regl olmam gerek gögüslerimde aşırı şişkinlik sertlik ve hassasiyet vardı bugün sadece hassasiyet var bu arada 7 mayısta normal teste test yaptım negatif çıktı daha sonra lavaboya girdiğimde peçeteye bir 2 damla kadar kan geldi regl oluyorum sandım ama sonrasında bişey yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır hala yarın bat günüm ama çok sabırsızlanıyorum
Evet 28 nisan reglimin 16 günü 15 günü ve 17 güni değerlendirdik ben ölçümü vajinadan yapıyorum bu aradaİlk günlerin ateş değerleri olmadığı için ovulasyonunu bilemiyorum.ama ateş iyi gidiyor düşmediği sürece hep Ümit vardır.28 Mart ovulasyon demişsin Nisa'n demek istedin sanırım.adetin kaçıncı günü idi.ateşine bakınca belki 15 olabilir ama net birşey demek güç çünkü ilk değerler yok
hadi inşallah canım...Rabbim yüzünüzü güldürsün...dileyen her kula nasip etsin..bizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...Leyla sen söyleyince daha bi güzel oluyor valla :)) Hep senin bana test yap dediğin günleri beklemişim gibi sankiKendimi ctesi diye programlamıştım ama cuma da kan verebilirim ateş düşmezse inşallahhh :)
Hadi inşallah gebelikle sonuçlansın inşallahEvet 28 nisan reglimin 16 günü 15 günü ve 17 güni değerlendirdik ben ölçümü vajinadan yapıyorum bu arada
Bol ateşli günler olsunKızlarrr :))) düzenli ölçmediğim ve tablom olmadığı için yazmaya çekiniyorumm 27. Gün 36,8 ateşim :)))
Bugün ki ateşimi saatinde yapmadım ayrıca yataktan kalktıktan 10 dk sonra falan yaptım sizce fark edermi yüksekliği yani yanlış ölçüm olarak mı değerlendirmeliyimHadi inşallah gebelikle sonuçlansın inşallah
Ateş tablona bakınca çok etkilenmediğini görüyorum.zaten o seyirlerde devam ediyorBugün ki ateşimi saatinde yapmadım ayrıca yataktan kalktıktan 10 dk sonra falan yaptım sizce fark edermi yüksekliği yani yanlış ölçüm olarak mı değerlendirmeliyimVeson
Ay insallah :)Hamile kaldığım ay da 7 de düşmüştü :)) inşallah bir daha düşmez de buralarda kalır 9 ay :))
Yarın bat günüm eğer ateşimde düşme olmazsa hamileyim diyebilirmiyim?Ateş tablona bakınca çok etkilenmediğini görüyorum.zaten o seyirlerde devam ediyor
Ovulasyon tarihini net bilmiyoruz ve lüteal faz uzunluğun hakkında da bir fikrimiz Yok.bu yüzden kesin birşey diyemeyiz.zaten ateş ölçme yöntemini hamilelik var mı diye değil de ovulasyon ne zaman olmuş diye ölçüyoruz.yumurtlamadan 18 gün sonra adet olan arkadaşlar olabiliyor meselaYarın bat günüm eğer ateşimde düşme olmazsa hamileyim diyebilirmiyim?Veson
Ayyy inşallahh. CanlarrrBol ateşli günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?