Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün test patlat kız bir tane...inşallah güzel haber gelecek canım ya....

Leyla sen söyleyince daha bi güzel oluyor valla :)) Hep senin bana test yap dediğin günleri beklemişim gibi sanki Kendimi ctesi diye programlamıştım ama cuma da kan verebilirim ateş düşmezse inşallahhh :)

Rabbim sana da bizlere de isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah kuzumm

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ateş ölçeme yöntemide yeni duydum 14. günden itibaren ölçebildim değerlerim şöyle;
14.gün 36,6
15.gün 36,4
16.gün 36,6
17.gün 36,5
18.gün 36,6
19.gün 36,7
20.gün 36,8
21.gün 36,5
22.gün 36,5
23.gün 36,6
24.gün 36,8
25.gün 36,6
26.gün 36,6
27 gün 36,8 ( bugün sabah tam saatin ölçemedin yataktan kalktıktan 10 dk falan sonra ölçtüm )
Sat : 13 nisan bat : 10 mayıs yarın regl olmam gerek gögüslerimde aşırı şişkinlik sertlik ve hassasiyet vardı bugün sadece hassasiyet var bu arada 7 mayısta normal teste test yaptım negatif çıktı daha sonra lavaboya girdiğimde peçeteye bir 2 damla kadar kan geldi regl oluyorum sandım ama sonrasında bişey yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır hala yarın bat günüm ama çok sabırsızlanıyorum

ayrıca 28 martta yumurtladım sabah ağrıyla lavobaya girdiğimde şeffaf bir akıntı geldi

İlk günlerin ateş değerleri olmadığı için ovulasyonunu bilemiyorum.ama ateş iyi gidiyor düşmediği sürece hep Ümit vardır.28 Mart ovulasyon demişsin Nisa'n demek istedin sanırım.adetin kaçıncı günü idi.ateşine bakınca belki 15 olabilir ama net birşey demek güç çünkü ilk değerler yok

Evet 28 nisan reglimin 16 günü 15 günü ve 17 güni değerlendirdik ben ölçümü vajinadan yapıyorum bu arada

Leyla sen söyleyince daha bi güzel oluyor valla :)) Hep senin bana test yap dediğin günleri beklemişim gibi sanki Kendimi ctesi diye programlamıştım ama cuma da kan verebilirim ateş düşmezse inşallahhh :)
hadi inşallah canım...Rabbim yüzünüzü güldürsün...dileyen her kula nasip etsin..bizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...

Yarın bat günüm eğer ateşimde düşme olmazsa hamileyim diyebilirmiyim? Veson
Ovulasyon tarihini net bilmiyoruz ve lüteal faz uzunluğun hakkında da bir fikrimiz Yok.bu yüzden kesin birşey diyemeyiz.zaten ateş ölçme yöntemini hamilelik var mı diye değil de ovulasyon ne zaman olmuş diye ölçüyoruz.yumurtlamadan 18 gün sonra adet olan arkadaşlar olabiliyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…