Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll sen de progesteron düşüklüğü olabilir mi acaba? Ateşin yükseliyor hemen düşüşe geçiyor lekelenmeler çok erken başlıyor falan.daha önce baktırdın mı ? Dpo7 de bakılması gerekiyor.

CNm sizin sıkıntı neydi? Çikolata kisti vardı sanırım değil mi ? Senin tablolar aslında fena değildi.sen baktırdın mı daha önce progesteron a
Evet canım kistim hep benimle. Bir sıkıntı yok hormonlar amh vs hepsi normal. Sadece kist. Eşimde de sorun yok. Bir kez baktirdim. 6 çıkmıştı galiba 21. Gün mu ne

Neyse ben kullanmayayim önümüzdeki ay transfer olacak. Tabi bu ay hamile kalmazsam.

canim 6-7 ay önce bakilmisti 8.55 çıkmıştı.doktor normal demisti.

bende artık kafaya takmama kararı aldım. olursa allah nasip ederse diyorum. bende pko var eşimde de spermde bozukluk ve hareket azlığı var. tedavi sürecinden sonra her gün her gün düşünmek istemiyorum. en hayırlısı bu şekilde umudumu da yitirmek istemiyorum ama sanırım çok zor olacak bizim için başarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…