Bende aynısını düşündüm. Hatta bende de var gibi geliyorhilallll sen de progesteron düşüklüğü olabilir mi acaba? Ateşin yükseliyor hemen düşüşe geçiyor lekelenmeler çok erken başlıyor falan.daha önce baktırdın mı ? Dpo7 de bakılması gerekiyor.
CNm sizin sıkıntı neydi? Çikolata kisti vardı sanırım değil mi ? Senin tablolar aslında fena değildi.sen baktırdın mı daha önce progesteron aBende aynısını düşündüm. Hatta bende de var gibi geliyor
Evet canım kistim hep benimle. Bir sıkıntı yok hormonlar amh vs hepsi normal. Sadece kist. Eşimde de sorun yok. Bir kez baktirdim. 6 çıkmıştı galiba 21. Gün mu neCNm sizin sıkıntı neydi? Çikolata kisti vardı sanırım değil mi ? Senin tablolar aslında fena değildi.sen baktırdın mı daha önce progesteron a
6 gerçekten çok düşük.Evet canım kistim hep benimle. Bir sıkıntı yok hormonlar amh vs hepsi normal. Sadece kist. Eşimde de sorun yok. Bir kez baktirdim. 6 çıkmıştı galiba 21. Gün mu ne
totemin gerçek olsun inşallah.Bu arada totem yaptım
Bunu da düşündüm hatta yazacaktim vazgeçtim.True white bugün test Yok mu:)
E ne yapayım 6 düşük. Çözüm ne biliyor musun6 gerçekten çok düşük.
totemin gerçek olsun inşallah.
Bunu da düşündüm hatta yazacaktim vazgeçtim.
Bir kaç ay dpo 7 de takip ettirip gerçekten bir problem varsa belki progesteron başlanabilir lüteal fazdaE ne yapayım 6 düşük. Çözüm ne biliyor musun
Zararı var mi eczaneden alıp kullanayim.Bir kaç ay dpo 7 de takip ettirip gerçekten bir problem varsa belki progesteron başlanabilir lüteal fazda
Açıkcası kk da dr a danışmadan kullananlar vardı.ama onlar hamile kalınca kullanmışlardı.hamile kalmadan kullanan var mı hiç bilmiyorumZararı var mi eczaneden alıp kullanayim.
Açıkcası kk da dr a danışmadan kullananlar vardı.ama onlar hamile kalınca kullanmışlardı.hamile kalmadan kullanan var mı hiç bilmiyorum
Sabah yapicam 4.gün kaliyo ☺True white bugün test Yok mu:)
canim 6-7 ay önce bakilmisti 8.55 çıkmıştı.doktor normal demisti.hilallll sen de progesteron düşüklüğü olabilir mi acaba? Ateşin yükseliyor hemen düşüşe geçiyor lekelenmeler çok erken başlıyor falan.daha önce baktırdın mı ? Dpo7 de bakılması gerekiyor.
Önümüzde ki ay kalirsin inşallah. Hayırlısı olsun.Ateş tablomu gördünüz ve az önce regl oldum yarın sabah ilk günden başlıcam yapmaya bakalım ateş değerlerim nasılmış bu ay çok umutluydum yine olmadıVeson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?