Hadi yA.hayırlısın...ölçmeye devam et bakalım CNm.nasıl ilerleyecekAteş tablomu gördünüz ve az önce regl oldum yarın sabah ilk günden başlıcam yapmaya bakalım ateş değerlerim nasılmış bu ay çok umutluydum yine olmadıVeson
Nasıl normal der ilginç.bence düşük bildiğim kadarı ile en az 10 dan yüksek olmalıcanim 6-7 ay önce bakilmisti 8.55 çıkmıştı.doktor normal demisti.
bende öyle biliyorum ama en son sonuçlarımi eşimin ablasina gonderdim.kendisi canakkalede ebe hemsire.orda uzmanlığını infertilite üzerine yapmış bir doktora gösterdi oda iyi demis.bilemedim kiNasıl normal der ilginç.bence düşük bildiğim kadarı ile en az 10 dan yüksek olmalı
O eski halimden eser yok şimdio zamanlar amaca ulaşmak içinmiş o hırs.. şimdi istemesin diye erkenden uyur numarasi yapıyorum :))
bende öyle biliyorum ama en son sonuçlarımi eşimin ablasina gonderdim.kendisi canakkalede ebe hemsire.orda uzmanlığını infertilite üzerine yapmış bir doktora gösterdi oda iyi demis.bilemedim ki
Hahahahha bende bakyim simdi tablosuna da xx gunde 2 defa degilmiydiÇerçevelik tabloydu hepsi bu diyosun :))) valla bende bu ay aştım kendimi ama remicik uçtu gidiyor
doğudur canım.sadece her aşılama sonrasi 12 gun progesteron jel kullandim.ama onu aşılama yapılan herkese veriyorlardi.dedim ya su ay bi gecsinde duruma göre bakacagiz artık.Progesteron o ay ki yumu gosterir canım sonraki aya bir etkisi yoktur ama takipte Dr. Her 21. Testinde düşük görürse vücutta genel olarak bu hormonun eksikliği olduğunu dusunerek bir sonraki ay progestan baslatir.
doğudur canım.sadece her aşılama sonrasi 12 gun progesteron jel kullandim.ama onu aşılama yapılan herkese veriyorlardi.dedim ya su ay bi gecsinde duruma göre bakacagiz artık.
Hahahahha bende bakyim simdi tablosuna da xx gunde 2 defa degilmiydimaasallah Allah gucunuzu arttirsin sende fena degilsib
Saglikli yumoslariniz saglikli bebislere kavussun insallahhhhh
Benim oglan bugun 8 aylik oldu.. biraz daha buyusun katilcam insallah tekrar araniza.. simdilik korunmaya devam.. dogum oncesi kiloma gelmeme az kaldi.. vucut toparlasin once biraz.. sezeryan oldu ya doktor 2 sene beklemem gerwktigini soylemisti.. tabi her sey Allahtan. Rabbim olmayanlara isteyenlere versin tez vakitte kucaklari bos klmasin kimsenin amiiiinnnEvet X2aminn canım darisi senin de başına inşallah :)) sahalara dönmeni bekliyoruz :))
Benim oglan bugun 8 aylik oldu.. biraz daha buyusun katilcam insallah tekrar araniza.. simdilik korunmaya devam.. dogum oncesi kiloma gelmeme az kaldi.. vucut toparlasin once biraz.. sezeryan oldu ya doktor 2 sene beklemem gerwktigini soylemisti.. tabi her sey Allahtan. Rabbim olmayanlara isteyenlere versin tez vakitte kucaklari bos klmasin kimsenin amiiiinnn
Canım üzülme olacak mutlaka. Pko çözümü kolay. Erkekte 1 tane sperm yetiyor. Keşke uğraşmadan olsa ama kaderimiz böyle. Yeter ki olsun.bende artık kafaya takmama kararı aldım. olursa allah nasip ederse diyorum. bende pko var eşimde de spermde bozukluk ve hareket azlığı var. tedavi sürecinden sonra her gün her gün düşünmek istemiyorum. en hayırlısı bu şekilde umudumu da yitirmek istemiyorum ama sanırım çok zor olacak bizim için başarmak.
Valla sana fena rakip çıktı.remicik sahaların tozunu arttırıyor.şahsen ben tablosuna bakamıyorum.gözlerim kamaşıyorHahahahha bende bakyim simdi tablosuna da xx gunde 2 defa degilmiydimaasallah Allah gucunuzu arttirsin sende fena degilsib
Saglikli yumoslariniz saglikli bebislere kavussun insallahhhhh
Evet çadır kurduk buraya zannımca başka topiğe transfer olamayacağızMaşallah yaa kocaman oldu daha dün gibi zaman ne çabuk geçiyor :)) sen toparlan gel biz buralardayiz
biliyordum valla içime doğmuştu..tablo bir harikaydı kuzum...tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ayağımı sürükledim bak...geriside gelsin inşallah...sağlıkla kucaklayalım Allahımmmmmmmmmm...Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson LeYLa_21 Cordelia hilallll Freshmommy H Hayalimi_yasarken Khaleesi21 denizege34 Elcanki elmol zafrina89 iiz kushi masmaviyim Melissa81 Neslihaann passionete ShinSeGi Tgbptn tsefem28 X xDerinMavix XXYYXXYY ZehreNur
biliyordum valla içime doğmuştu..tablo bir harikaydı kuzum...tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ayağımı sürükledim bak...geriside gelsin inşallah...sağlıkla kucaklayalım Allahımmmmmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?