Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl normal der ilginç.bence düşük bildiğim kadarı ile en az 10 dan yüksek olmalı
bende öyle biliyorum ama en son sonuçlarımi eşimin ablasina gonderdim.kendisi canakkalede ebe hemsire.orda uzmanlığını infertilite üzerine yapmış bir doktora gösterdi oda iyi demis.bilemedim ki

bende öyle biliyorum ama en son sonuçlarımi eşimin ablasina gonderdim.kendisi canakkalede ebe hemsire.orda uzmanlığını infertilite üzerine yapmış bir doktora gösterdi oda iyi demis.bilemedim ki

Progesteron o ay ki yumu gosterir canım sonraki aya bir etkisi yoktur ama takipte Dr. Her 21. Testinde düşük görürse vücutta genel olarak bu hormonun eksikliği olduğunu dusunerek bir sonraki ay progestan baslatir.

Çerçevelik tabloydu hepsi bu diyosun :))) valla bende bu ay aştım kendimi ama remicik uçtu gidiyor
Hahahahha bende bakyim simdi tablosuna da xx gunde 2 defa degilmiydi maasallah Allah gucunuzu arttirsin sende fena degilsib
Saglikli yumoslariniz saglikli bebislere kavussun insallahhhhh

Progesteron o ay ki yumu gosterir canım sonraki aya bir etkisi yoktur ama takipte Dr. Her 21. Testinde düşük görürse vücutta genel olarak bu hormonun eksikliği olduğunu dusunerek bir sonraki ay progestan baslatir.
doğudur canım.sadece her aşılama sonrasi 12 gun progesteron jel kullandim.ama onu aşılama yapılan herkese veriyorlardi.dedim ya su ay bi gecsinde duruma göre bakacagiz artık.

Evet X2 aminn canım darisi senin de başına inşallah :)) sahalara dönmeni bekliyoruz :))
Benim oglan bugun 8 aylik oldu.. biraz daha buyusun katilcam insallah tekrar araniza.. simdilik korunmaya devam.. dogum oncesi kiloma gelmeme az kaldi.. vucut toparlasin once biraz.. sezeryan oldu ya doktor 2 sene beklemem gerwktigini soylemisti.. tabi her sey Allahtan. Rabbim olmayanlara isteyenlere versin tez vakitte kucaklari bos klmasin kimsenin amiiiinnn

Maşallah yaa kocaman oldu daha dün gibi zaman ne çabuk geçiyor :)) sen toparlan gel biz buralardayiz

Canım üzülme olacak mutlaka. Pko çözümü kolay. Erkekte 1 tane sperm yetiyor. Keşke uğraşmadan olsa ama kaderimiz böyle. Yeter ki olsun.

Hahahahha bende bakyim simdi tablosuna da xx gunde 2 defa degilmiydi maasallah Allah gucunuzu arttirsin sende fena degilsib
Saglikli yumoslariniz saglikli bebislere kavussun insallahhhhh
Valla sana fena rakip çıktı.remicik sahaların tozunu arttırıyor.şahsen ben tablosuna bakamıyorum.gözlerim kamaşıyor

Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlar Geçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.

Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zaman Rabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal

Veson LeYLa_21 Cordelia hilallll Freshmommy H Hayalimi_yasarken Khaleesi21 denizege34 Elcanki elmol zafrina89 iiz kushi masmaviyim Melissa81 Neslihaann passionete ShinSeGi Tgbptn tsefem28 X xDerinMavix XXYYXXYY ZehreNur

biliyordum valla içime doğmuştu..tablo bir harikaydı kuzum...tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ayağımı sürükledim bak...geriside gelsin inşallah...sağlıkla kucaklayalım Allahımmmmmmmmmm...

biliyordum valla içime doğmuştu..tablo bir harikaydı kuzum...tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ayağımı sürükledim bak...geriside gelsin inşallah...sağlıkla kucaklayalım Allahımmmmmmmmmm...

Ayyy teşekkür ederimmm Aminnn inşallahhh canımm En kısa zamanda hepimiz sağlıcakla kucaklayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…