Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canımmm tebrik ederim ya çok sevindim çok güzel bir haber bu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımm teşekkür ederim darısı başına olsun inşallahh bir an önce müjdeni duymak nasip olsun bize
insallahh yaaa ama bizim bi iliski durumumuzla cok zor benim normal yoldan bebegimin olmasi zor gibi geliyor bana.ama seninki taa cemreyle falan hadi birlikte bekleyelim dediginiz günlerde icime dogmustu.tekrar cok tebrik ederim canimm

insallahh yaaa ama bizim bi iliski durumumuzla cok zor benim normal yoldan bebegimin olmasi zor gibi geliyor bana.ama seninki taa cemreyle falan hadi birlikte bekleyelim dediginiz günlerde icime dogmustu.tekrar cok tebrik ederim canimm

Ben maca tozu sipariş etmiştim ilişki günlerini arttırabilmek için ama bu ay sağolsun koca da yardımcı oldu yoksa bizim de ovu zamanı 3 ü geçemiyordu canım.
Ben herkese D vitamini, çinko ve B12 testini öneriyorum. Eğer D vit. düşükse mutlaka takviye almak gerekiyor. Bize dahiliyeci 3 ay vermişti ki öyle de oldu. Eşim D-vit ampule başlayalı tam 3 ay oldu.

Açıkcası kk da dr a danışmadan kullananlar vardı.ama onlar hamile kalınca kullanmışlardı.hamile kalmadan kullanan var mı hiç bilmiyorum
Veson cnm dunki testim 6 gün önce yapılan bu sabah normal testler yaptum cikmadi kafam karisti varmi yokmu

Eklentiler

• 20180510_093828.webp
    4 KB · Görüntüleme: 88
  • 20180510_093701.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 85
doğrudur canım.şimdiye kadar hic bir doktorda şunlarada baktirin demedi.soyleyim esime tekrarda birlikte gidip baktiralim olmazsa.iliski sıklığınıda bilmiyorum.benim ki yardimci olmak istiyor ama icraatı yok.gun aşırı iki kez yapsak üçüncü günümüz eziyet oluyor ona.neyseee aman yaa.bosverelim bizi.sen su guzel gunun tadını cikar.anneler günü hediyen geldi bak maşallah size

Valla bizde o kadar spermiyogram yaptırdık infertiliteye gittik bize de söylemediler yaptırın diye. Benim araştırmam sonucu dahiliyeye gidip durumu anlattık hatta istediği testleri atayım sana da kalsın bi kenarda lazım olur.

Canımmm çok sevindim hayırla, sağlıkla al kucağına inşallah. Buradaki herkese kendi haberimi almış gibi seviniyorum. Ayağınızı iyi sürükleyin arkanızdan biz de gelelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…