Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sağol canım.valla esimin ameliyatini bekliyorum.mayısın ilk iki haftasi icinde arariz dedi hastane ameliyat icin.esim bi ameliyat olsun dalacam hastaneye tekrar

Evet canım kistim hep benimle. Bir sıkıntı yok hormonlar amh vs hepsi normal. Sadece kist. Eşimde de sorun yok. Bir kez baktirdim. 6 çıkmıştı galiba 21. Gün mu ne

canim 6-7 ay önce bakilmisti 8.55 çıkmıştı.doktor normal demisti.

kızlar benim bildiğim 21.gün bakılan progestan sonucunun 10 ve üzeri olması gerekir, bu test yumurtlama olup anlamak için yapılan bir test.değerlerinize bakınca düşük geldi bana

Oyyy masallah canım benim çok ama çok sevindim senin adına.tebrik ederim, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Duanda bizleri de unutma canım

Yaaa okadar çok sevindim kii tebrik ederim gözünaydınnn çok güzel.bir tabloo:)

Ateş tablomu gördünüz ve az önce regl oldum yarın sabah ilk günden başlıcam yapmaya bakalım ateş değerlerim nasılmış bu ay çok umutluydum yine olmadı Veson

yanlış hatırlamıyorsam vajinal olarak ateş ölçüyorsunuz siz.Burdaki çoğu arkadaşlar bildiğim kadarıyla dil altı ölçüm yapıyor.Ateşinizin adet günü bu kadar yüksek olması bence vajinal ölçümden kaynaklı.

Oyyy masallah canım benim çok ama çok sevindim senin adına.tebrik ederim, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Duanda bizleri de unutma canım

Unutur muyum balımm hiç unutmadım bu zamana kadar Rabbim senin de isteyen herkesinde yüzünü güldürsün inşallahh.. Sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimize

kızlar benim bildiğim 21.gün bakılan progestan sonucunun 10 ve üzeri olması gerekir, bu test yumurtlama olup anlamak için yapılan bir test.değerlerinize bakınca düşük geldi bana
ilk aşılamamda bi kere bakıldı dahada bakılmadı.o.zaman neye göre normal denildi bilmiyorum canım.klomenle falan baya yumurtam oluyordu.klomenden oncede ultrasonla bakildiginda hep iki yumurta oluyordu tabi gelisiyorlarmi catliyorlarmiydi bilmiyorum.zaten hastaneyi değiştirecegim.tekrar bakılır herseye

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Khaleesi21 hadi senden de Bekliyoruz güzel haber.

ciğdeminde dediği gibi o çıkan sonuç o ay için geçerli.bir kaç ay takip gerekli bunu anlamak için.aynen canım eşinin ameliyat işini hallettikten sonra tekrar bir baktır herşeyine.Merakımdan soruyorum eşinin sperm değerleri nasıl elinde sperm testi kağıdı varsa atarmısın bir bakalım

Aa bıgun kala daha yuksek cıkar ozaman aynen bekle de güzel bir değer görelim canımm benim de zaman geçmiyor 4gün kaldı hiçbişey bukadar uzun gelmemişti

Ahhh o zaman varya beni benden alıyor :)) Yarın testi yaptırıp 1 hafta daha sabredip gitmek istiyorum dr.a ama kendime bile güvenmiyorum bu konuda Belki ctesi muayenehanede bulabilirim kendimi sağım solum belli olmaz hiç

var canim.hatta telefonumda kayıtlı.ilk test sonucunu atayim.esimin sonucunuda 3 doktor gördü farkli hastanede onada normal dendi.valla siz yorumlarsaniz sevinirim.foto yukleyemedim hata veriyor ama yukleyecegim.

Son düzenleme:
Cnm çok mutluyum senin adına tebrik ederim:) dicem dicem gaza getirmeyim dedim ama hissetmiştim. Süper bir haber oldu. Darısı başımıza inş

bugün gittim vajinal kültür testini verdim.doktor testi aldıktan sonra ultrasonla baktı.yumurta varmı diye sordum.şöyle biraz baktı baktı klomen falan kullandın galiba dedi.yok hayır en son 2-3 ay önce aşılama yaptırdığımı söyledim.sustu toparlandıktan sonra tekrar sordum yumurta varmı diye.evet var bir yumurtan dedi çatlamak üzere dedi boyutu nedir diye sordum ölçüm yapmadım dedi.devletinde bu yanını hiç sevmiyorum ağızlarından cımbızla laf alıyorum resmen ne var yani söyleseler. neyse en azından bir yumurtam olduğunu öğrenmiş oldum. bu testi verecem diye ilişkide yasaktı bugünden itibaren bende çalışmalara başlayayım belki Allah büyük tüp bebek öncesi bir süpriz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…