Canımmm çok sevindim hayırla, sağlıkla al kucağına inşallah. Buradaki herkese kendi haberimi almış gibi seviniyorum. Ayağınızı iyi sürükleyin arkanızdan biz de gelelim :))
Cok sağol canım.valla esimin ameliyatini bekliyorum.mayısın ilk iki haftasi icinde arariz dedi hastane ameliyat icin.esim bi ameliyat olsun dalacam hastaneye tekrarValla bizde o kadar spermiyogram yaptırdık infertiliteye gittik bize de söylemediler yaptırın diye. Benim araştırmam sonucu dahiliyeye gidip durumu anlattık hatta istediği testleri atayım sana da kalsın bi kenarda lazım olur.
Eki Görüntüle 2144992
Evet canım kistim hep benimle. Bir sıkıntı yok hormonlar amh vs hepsi normal. Sadece kist. Eşimde de sorun yok. Bir kez baktirdim. 6 çıkmıştı galiba 21. Gün mu ne
canim 6-7 ay önce bakilmisti 8.55 çıkmıştı.doktor normal demisti.
Oyyy masallah canım benim çok ama çok sevindim senin adına.tebrik ederim, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson @LeYLa_21 Cordelia hilallll Freshmommy @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY ZehreNur
Yaaa okadar çok sevindim kii tebrik ederim gözünaydınnn çok güzel.bir tabloo:)Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson @LeYLa_21 Cordelia hilallll Freshmommy @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY ZehreNur
Ateş tablomu gördünüz ve az önce regl oldum yarın sabah ilk günden başlıcam yapmaya bakalım ateş değerlerim nasılmış bu ay çok umutluydum yine olmadıVeson
Oyyy masallah canım benim çok ama çok sevindim senin adına.tebrik ederim, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Duanda bizleri de unutma canım
Yaaa okadar çok sevindim kii tebrik ederim gözünaydınnn çok güzel.bir tabloo:)
ilk aşılamamda bi kere bakıldı dahada bakılmadı.o.zaman neye göre normal denildi bilmiyorum canım.klomenle falan baya yumurtam oluyordu.klomenden oncede ultrasonla bakildiginda hep iki yumurta oluyordu tabi gelisiyorlarmi catliyorlarmiydi bilmiyorum.zaten hastaneyi değiştirecegim.tekrar bakılır herseyekızlar benim bildiğim 21.gün bakılan progestan sonucunun 10 ve üzeri olması gerekir, bu test yumurtlama olup anlamak için yapılan bir test.değerlerinize bakınca düşük geldi bana
Aminn canım bence senin hcg de 2gun olmasına ragmen yuksek cıkıcakkk nezaman verıceksin kanTeşekkür ederim canımmm birlikte takip etmek nasip olsun sonuna kadar inşallahh
Aminn canım bence senin hcg de 2gun olmasına ragmen yuksek cıkıcakkk nezaman verıceksin kan
Aa bıgun kala daha yuksek cıkar ozaman aynen bekle de güzel bir değer görelim canımm benim de zaman geçmiyor 4gün kaldı hiçbişey bukadar uzun gelmemiştiYarın sabah inşallah canım :))
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
ilk aşılamamda bi kere bakıldı dahada bakılmadı.o.zaman neye göre normal denildi bilmiyorum canım.klomenle falan baya yumurtam oluyordu.klomenden oncede ultrasonla bakildiginda hep iki yumurta oluyordu tabi gelisiyorlarmi catliyorlarmiydi bilmiyorum.zaten hastaneyi değiştirecegim.tekrar bakılır herseye
Aa bıgun kala daha yuksek cıkar ozaman aynen bekle de güzel bir değer görelim canımm benim de zaman geçmiyor 4gün kaldı hiçbişey bukadar uzun gelmemişti
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Khaleesi21 hadi senden de Bekliyoruz güzel haber.
var canim.hatta telefonumda kayıtlı.ilk test sonucunu atayim.esimin sonucunuda 3 doktor gördü farkli hastanede onada normal dendi.valla siz yorumlarsaniz sevinirim.foto yukleyemedim hata veriyor ama yukleyecegim.ciğdeminde dediği gibi o çıkan sonuç o ay için geçerli.bir kaç ay takip gerekli bunu anlamak için.aynen canım eşinin ameliyat işini hallettikten sonra tekrar bir baktır herşeyine.Merakımdan soruyorum eşinin sperm değerleri nasıl elinde sperm testi kağıdı varsa atarmısın bir bakalım
Cnm çok mutluyum senin adına tebrik ederim:) dicem dicem gaza getirmeyim dedim ama hissetmiştim. Süper bir haber oldu. Darısı başımıza inşCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?