- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Çok sabırsızız ya ben de hep Geçen hafta sonu diye hayal etmiştim ama 12 gün sonra deyince Nasıl yani ya diye kaldımAhhh o zaman varya beni benden alıyor :)) Yarın testi yaptırıp 1 hafta daha sabredip gitmek istiyorum dr.a ama kendime bile güvenmiyorum bu konudaBelki ctesi muayenehanede bulabilirim kendimi sağım solum belli olmaz hiç
var canim.hatta telefonumda kayıtlı.ilk test sonucunu atayim.esimin sonucunuda 3 doktor gördü farkli hastanede onada normal dendi.valla siz yorumlarsaniz sevinirim.foto yukleyemedim hata veriyor ama yukleyecegim.
Cnm çok mutluyum senin adına tebrik ederim:) dicem dicem gaza getirmeyim dedim ama hissetmiştim. Süper bir haber oldu. Darısı başımıza inş
bugün gittim vajinal kültür testini verdim.doktor testi aldıktan sonra ultrasonla baktı.yumurta varmı diye sordum.şöyle biraz baktı baktı klomen falan kullandın galiba dedi.yok hayır en son 2-3 ay önce aşılama yaptırdığımı söyledim.sustu toparlandıktan sonra tekrar sordum yumurta varmı diye.evet var bir yumurtan dedi çatlamak üzere dedi boyutu nedir diye sordum ölçüm yapmadım dedi.devletinde bu yanını hiç sevmiyorum ağızlarından cımbızla laf alıyorum resmen ne var yani söyleseler.neyse en azından bir yumurtam olduğunu öğrenmiş oldum. bu testi verecem diye ilişkide yasaktı bugünden itibaren bende çalışmalara başlayayım belki Allah büyük tüp bebek öncesi bir süpriz olur.
Çok sabırsızız ya ben de hep Geçen hafta sonu diye hayal etmiştim ama 12 gün sonra deyince Nasıl yani ya diye kaldım
Süper haber bu :)) Hadi inşallah gerek kalmaz tedaviye
Ah canımm okadar zor ki anlıyosun benii senn ben de erken öğrendiğime kızdım hep 9gün önce yaptım ya ilk testi hatırladın mı ve ona inandım zaten 4gun oncesi de kesınlestı üstüne bıde adet günü dr 12gun sonrası dedı ben 23nisandan beri ne hayallerdeyim aaah ahhErken öğrenmenin bütün stresini yaşamıştım ben. Bu defa da farklı olmadı12 gün de çok acımasız olmuş be
Hadi inşallah süper çok sevindim. Güzel degerlendir kaçırma sakınbugün gittim vajinal kültür testini verdim.doktor testi aldıktan sonra ultrasonla baktı.yumurta varmı diye sordum.şöyle biraz baktı baktı klomen falan kullandın galiba dedi.yok hayır en son 2-3 ay önce aşılama yaptırdığımı söyledim.sustu toparlandıktan sonra tekrar sordum yumurta varmı diye.evet var bir yumurtan dedi çatlamak üzere dedi boyutu nedir diye sordum ölçüm yapmadım dedi.devletinde bu yanını hiç sevmiyorum ağızlarından cımbızla laf alıyorum resmen ne var yani söyleseler.neyse en azından bir yumurtam olduğunu öğrenmiş oldum. bu testi verecem diye ilişkide yasaktı bugünden itibaren bende çalışmalara başlayayım belki Allah büyük tüp bebek öncesi bir süpriz olur.
Ah canımm okadar zor ki anlıyosun benii senn ben de erken öğrendiğime kızdım hep 9gün önce yaptım ya ilk testi hatırladın mı ve ona inandım zaten 4gun oncesi de kesınlestı üstüne bıde adet günü dr 12gun sonrası dedı ben 23nisandan beri ne hayallerdeyim aaah ahh
Hadi inşallah süper çok sevindim. Güzel degerlendir kaçırma sakın
Hayırlısı canım. Yazı kişi atlamayın. Hemen gelsin bebek.Kızlar bu ayda olmadı benim. Biraz ara verip aşılamaya geçeceğiz . Şu yazı bi atlatalım diyoruz
cibi35 bu arada kimse sormamış bu ay neler yaptın özet geçmeni bekliyoruz doktor kontrolündemiydin tablona FE diye girdiklerin femara dedikleri yumurtta büyütücü hapmıydı ?
cibi35 ayyyy hamilesinnnn sen yaaa maşallah sağlıkla kucağına kavuşsun.
Ne zaman öğrendin?? Kaç gün kalmıştı sanırım orum yapmadığım için bildirim gelmedii. ekstra bişi yaptın mı hangi günler ilişki olduu????
Adete kaç gün var ve en önemli sorum
ATEŞİN KAÇ :)) 28. Gün 36.8 benim :)))
Canım ben kürtaj sonrası soğan kürü uygulayıp adet olabildim. Bu arada duphaston ve primolut kullandım ama bir işe yaramadı.
Sonraki 2 ay femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Bu defa kürtajdan kaynaklı yapışıklık şüphesi duymaya başladım ve hsg için devlette takibe başladım.
Onlar klomen verip gönderdi ben kullanmış gibi geri gittim. İlişki günü verip gönderdiler falan aynı hikaye tabii sonuç olmadı.
Tek faydalı olduğuna inandığım şey devit ampul oldu, Eşimle beraber bende içtim. Onun dışında bu ay son kalan femarayı da kullanayım dedim gelecek ay özelde hsg planlıyordum :)
Yani femara dışında yaptığımız tek şey değerleri yükseltmekti. Hee birde bu ay gerçekten çalıştık
Evet cok cabuk gecıyor canım onu ben bılmıyorum kacıncı aydıSağlıklı ilerlesin de biz bekleyelim kuzum.
Bak benim önceki gebeliğim sonlanmasaydı 1 Mayıs da kucağıma alacaktım. 9 Koca ay geçmiş üzerinden..
Devit dediğiniz demir mi ?? Hemen koşup alıp ekmek banacağım çalışmadan kastınız ayda kaç ilişki bizim bu ay 9 defa oldu :)) hatunlar beni taşlamıcaksa az mı acaba sayı??Canım ben kürtaj sonrası soğan kürü uygulayıp adet olabildim. Bu arada duphaston ve primolut kullandım ama bir işe yaramadı.
Sonraki 2 ay femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Bu defa kürtajdan kaynaklı yapışıklık şüphesi duymaya başladım ve hsg için devlette takibe başladım.
Onlar klomen verip gönderdi ben kullanmış gibi geri gittim. İlişki günü verip gönderdiler falan aynı hikaye tabii sonuç olmadı.
Tek faydalı olduğuna inandığım şey devit ampul oldu, Eşimle beraber bende içtim. Onun dışında bu ay son kalan femarayı da kullanayım dedim gelecek ay özelde hsg planlıyordum :)
Yani femara dışında yaptığımız tek şey değerleri yükseltmekti. Hee birde bu ay gerçekten çalıştık
Ahhh kuzucuğum inşallah ya:)) bebek bebek kafayı bozdum eşimle konuşurken şey diyorum. İsim koymam sanırım ya BEBEK derizCanımm teşekkür ederim darısı başına olsun :)) Tabloya tüm bilgileri girdimateşim bugün 36,7 civarı :)) İnşallah senin ateş de böyle devam eder maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?