Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh o zaman varya beni benden alıyor :)) Yarın testi yaptırıp 1 hafta daha sabredip gitmek istiyorum dr.a ama kendime bile güvenmiyorum bu konuda Belki ctesi muayenehanede bulabilirim kendimi sağım solum belli olmaz hiç
Çok sabırsızız ya ben de hep Geçen hafta sonu diye hayal etmiştim ama 12 gün sonra deyince Nasıl yani ya diye kaldım

Süper haber bu :)) Hadi inşallah gerek kalmaz tedaviye

Erken öğrenmenin bütün stresini yaşamıştım ben. Bu defa da farklı olmadı 12 gün de çok acımasız olmuş be
Ah canımm okadar zor ki anlıyosun benii senn ben de erken öğrendiğime kızdım hep 9gün önce yaptım ya ilk testi hatırladın mı ve ona inandım zaten 4gun oncesi de kesınlestı üstüne bıde adet günü dr 12gun sonrası dedı ben 23nisandan beri ne hayallerdeyim aaah ahh

Hadi inşallah süper çok sevindim. Güzel degerlendir kaçırma sakın

Sağlıklı ilerlesin de biz bekleyelim kuzum.
Bak benim önceki gebeliğim sonlanmasaydı 1 Mayıs da kucağıma alacaktım. 9 Koca ay geçmiş üzerinden..

Hadi inşallah süper çok sevindim. Güzel degerlendir kaçırma sakın

saol canım değerlendirecem mutlaka zaten libido hat safada bir hafta böyle devam eder benim.Hastane dönüşü eşimi aradım akşama geç kalma dedim vermicem vermicem dedi ee tabi bu işin espirisi o da dört gözle bekliyordu bu günü test için perhizden dolayı

cibi35 ayyyy hamilesinnnn sen yaaa maşallah sağlıkla kucağına kavuşsun.

Ne zaman öğrendin?? Kaç gün kalmıştı sanırım orum yapmadığım için bildirim gelmedii. ekstra bişi yaptın mı hangi günler ilişki olduu????
Adete kaç gün var ve en önemli sorum

ATEŞİN KAÇ :)) 28. Gün 36.8 benim :)))

cibi35 bu arada kimse sormamış bu ay neler yaptın özet geçmeni bekliyoruz doktor kontrolündemiydin tablona FE diye girdiklerin femara dedikleri yumurtta büyütücü hapmıydı ?

Canım ben kürtaj sonrası soğan kürü uygulayıp adet olabildim. Bu arada duphaston ve primolut kullandım ama bir işe yaramadı.

Sonraki 2 ay femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Bu defa kürtajdan kaynaklı yapışıklık şüphesi duymaya başladım ve hsg için devlette takibe başladım.
Onlar klomen verip gönderdi ben kullanmış gibi geri gittim. İlişki günü verip gönderdiler falan aynı hikaye tabii sonuç olmadı.

Tek faydalı olduğuna inandığım şey devit ampul oldu, Eşimle beraber bende içtim. Onun dışında bu ay son kalan femarayı da kullanayım dedim gelecek ay özelde hsg planlıyordum :)

Yani femara dışında yaptığımız tek şey değerleri yükseltmekti. Hee birde bu ay gerçekten çalıştık

Canımm teşekkür ederim darısı başına olsun :)) Tabloya tüm bilgileri girdim ateşim bugün 36,7 civarı :)) İnşallah senin ateş de böyle devam eder maşallahhh

Teşekkür ederim canım bilgiler için.
Sıkı çalışmanın karşılığını aldınız maşallah :)
Senin bahsettiğin vitamin değerlerine neredeyse 5 sene oldu hiç bir doktor gerek görüp de baktırmamızı istemedi, ne eşime ne bana.ama mutlaka hem eşime hemde kendim için bu testleri yaptırmayı düşünüyorum.Direk dahiliyeye gidip bu testleri yaptırmak istiyoruz dediğimiz zaman yaparlarmıki acaba? siz devlettemi yaptırmıştınız bu testleri

Sağlıklı ilerlesin de biz bekleyelim kuzum.
Bak benim önceki gebeliğim sonlanmasaydı 1 Mayıs da kucağıma alacaktım. 9 Koca ay geçmiş üzerinden..
Evet cok cabuk gecıyor canım onu ben bılmıyorum kacıncı aydı saglıklı olsunlar da

Devit dediğiniz demir mi ?? Hemen koşup alıp ekmek banacağım çalışmadan kastınız ayda kaç ilişki bizim bu ay 9 defa oldu :)) hatunlar beni taşlamıcaksa az mı acaba sayı??

Canımm teşekkür ederim darısı başına olsun :)) Tabloya tüm bilgileri girdim ateşim bugün 36,7 civarı :)) İnşallah senin ateş de böyle devam eder maşallahhh
Ahhh kuzucuğum inşallah ya:)) bebek bebek kafayı bozdum eşimle konuşurken şey diyorum. İsim koymam sanırım ya BEBEK deriz

XXYYXXYY hala yükleyemiyorum chrome hata verdi diyor.
Kızlar iyi bisey oldu.eşimin bi arkadaşı var.onun yanına uğramış.orda tanıştığı bi abide ordaymis.meger o kişi sağlık bakanlığında müfettişmis.tesadüfen eşim durumumuzu demis.oda esime bi doktor ismi yazdırmış.bende ararim kendisini demiş.cok kıl bir doktordur demis.her testi her seyi yaptırır her seye bakar öyle karar verir demis.hah tam istedigim doktor dedim :) kesin sonuc alırsıNız demis.insallah buda benim şansım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…