- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Teşekkür ederim canım bilgiler için.
Sıkı çalışmanın karşılığını aldınız maşallah :)
Senin bahsettiğin vitamin değerlerine neredeyse 5 sene oldu hiç bir doktor gerek görüp de baktırmamızı istemedi, ne eşime ne bana.ama mutlaka hem eşime hemde kendim için bu testleri yaptırmayı düşünüyorum.Direk dahiliyeye gidip bu testleri yaptırmak istiyoruz dediğimiz zaman yaparlarmıki acaba? siz devlettemi yaptırmıştınız bu testleri
Evet cok cabuk gecıyor canım onu ben bılmıyorum kacıncı aydısaglıklı olsunlar da
Devit dediğiniz demir mi ?? Hemen koşup alıp ekmek banacağım çalışmadan kastınız ayda kaç ilişki bizim bu ay 9 defa oldu :)) hatunlar beni taşlamıcaksa az mı acaba sayı??
canım ben adet oldum bugunhilallll kuzu sende var mı gelişme? Benim 28. Günüm. En erken 30. Gün e. Geç 34. Gün olurum. Sanki adet olacakmışım gibi çok korkuyorum yaaa
XXYYXXYY hala yükleyemiyorum chrome hata verdi diyor.
Kızlar iyi bisey oldu.eşimin bi arkadaşı var.onun yanına uğramış.orda tanıştığı bi abide ordaymis.meger o kişi sağlık bakanlığında müfettişmis.tesadüfen eşim durumumuzu demis.oda esime bi doktor ismi yazdırmış.bende ararim kendisini demiş.cok kıl bir doktordur demis.her testi her seyi yaptırır her seye bakar öyle karar verir demis.hah tam istedigim doktor dedim :) kesin sonuc alırsıNız demis.insallah buda benim şansım olur
Oyy kuzum benim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakması inşallah en kısa zamanda bizde haberler veririzz. Bizimde yakındır inşallah haberi vermemizzcanım ben adet oldum buguninsallah olmazsinda seninde güzel haberlerini aliriz insallah
hepte güzel seyler olsun insallahAyyy bugün çok güzel haberler gelişmeler oluyor inşallahhh vesile olur canım çok sevindim :)))
Oyy kuzum benim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakması inşallah en kısa zamanda bizde haberler veririzz. Bizimde yakındır inşallah haberi vermemizz
hepte güzel seyler olsun insallahhani derler ya iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmiş diye.buda öyle bisey oldu.isterseniz hemen gidin senin ameliyatla bi ilgisi yok bunun demis.benimde yarın adetin ikinci gunu olacak.bi konusacaklar olursa yarin bile gidebiliriz hatta
Maşallah :)))Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson @LeYLa_21 @Darla hilallll Freshmommy @Hayalimi_yasarken @Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Benim kardeşim hemşire canım onun çalıştığı hastaneye gittik dahiliyeciyle konuştuk. Bebek istiyoruz ama 1 defa oldu onu da kaybettik dedik bize bu listeyi verdi. D vitamini spermin yapı taşıdır dedi. Hatta kayıp içinde bu değer yüzünden dna hasarı kaynaklı olabilir dedi. Özelde bu testler 450 tl gibi bir şey tutuyor ama sağlık ocağında sedimantasyon ve çinko harici hepsini yaptırdık. Geri kalan da 35 tl gibi bişey tuttu onları özelde yaptırdık.
Ben anlayamıyorum zaten bu infertilite kafasını.. Neden hep kadın üzerinde duruluyor ki? Bu zamana kadar bana kimse kocana da bu testleri yaptır demedi.. Halbuki ne kadar önemliymiş.
Yok kuzu ben hiç beceremedimFF ye 50 defa şifre girdim kabul etmedi diyen sen miydin canım?Kimdi hatırlamıyorum ama Türkçeye çevirip girmeye çalışıyorsan hata veriyor giriş sayfası ingilizce de olması lazım
aminn canım burdaki herkese,isteyen hakkeden herkese nasip olsun inşallahOyy kuzum benim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakması inşallah en kısa zamanda bizde haberler veririzz. Bizimde yakındır inşallah haberi vermemizz
Hala çok silik CNm o yüzden belki normal testlerde çıkmıyordurVeson cnm dunki testim 6 gün önce yapılan bu sabah normal testler yaptum cikmadi kafam karisti varmi yokmu
Bak tekrar senı buldu işte neguzell meleğin ben de olmıcak heralde derken mucize gb oldu güzel hıssediyorum sen de oyle düşün hep inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alıcaksınn. Ben ıkı akşam önce yıne hcg yaptım T daha c ye idrar gıtmeden bordo olmustu değer cok yukseklerdeyken t daha koyu oluyormus tıpkı Lh testi gbymıs burdan anlayabılırım dımı degerımınguzel gıttıgını:)10. haftaya girmiştik canım. Ekimde sonlandı..
Fotoğraflar kısmından yükleXXYYXXYY hala yükleyemiyorum chrome hata verdi diyor.
Kızlar iyi bisey oldu.eşimin bi arkadaşı var.onun yanına uğramış.orda tanıştığı bi abide ordaymis.meger o kişi sağlık bakanlığında müfettişmis.tesadüfen eşim durumumuzu demis.oda esime bi doktor ismi yazdırmış.bende ararim kendisini demiş.cok kıl bir doktordur demis.her testi her seyi yaptırır her seye bakar öyle karar verir demis.hah tam istedigim doktor dedim :) kesin sonuc alırsıNız demis.insallah buda benim şansım olur
Bekledi biraz hamile misin tebrik ederimBu test ne kadar bekledi canım?
Canım Allah herşeyi kararlaştırıyor bakk herkese nasip olmazz ya çok güzel bir fırsat bu gerçekten şansınız olucak bu sizin dualarım seninleeeXXYYXXYY hala yükleyemiyorum chrome hata verdi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?