Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim kardeşim hemşire canım onun çalıştığı hastaneye gittik dahiliyeciyle konuştuk. Bebek istiyoruz ama 1 defa oldu onu da kaybettik dedik bize bu listeyi verdi. D vitamini spermin yapı taşıdır dedi. Hatta kayıp içinde bu değer yüzünden dna hasarı kaynaklı olabilir dedi. Özelde bu testler 450 tl gibi bir şey tutuyor ama sağlık ocağında sedimantasyon ve çinko harici hepsini yaptırdık. Geri kalan da 35 tl gibi bişey tuttu onları özelde yaptırdık.

Ben anlayamıyorum zaten bu infertilite kafasını.. Neden hep kadın üzerinde duruluyor ki? Bu zamana kadar bana kimse kocana da bu testleri yaptır demedi.. Halbuki ne kadar önemliymiş.

Devit dediğiniz demir mi ?? Hemen koşup alıp ekmek banacağım çalışmadan kastınız ayda kaç ilişki bizim bu ay 9 defa oldu :)) hatunlar beni taşlamıcaksa az mı acaba sayı??

Devit-3 ampul canım ama önce testleri yaptırın derim ben :)) İlişkiler de aşağıdaki kadar oldu :)

Ayyy bugün çok güzel haberler gelişmeler oluyor inşallahhh vesile olur canım çok sevindim :)))

Ayyy bugün çok güzel haberler gelişmeler oluyor inşallahhh vesile olur canım çok sevindim :)))
hepte güzel seyler olsun insallah hani derler ya iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmiş diye.buda öyle bisey oldu.isterseniz hemen gidin senin ameliyatla bi ilgisi yok bunun demis.benimde yarın adetin ikinci gunu olacak.bi konusacaklar olursa yarin bile gidebiliriz hatta

Oyy kuzum benim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakması inşallah en kısa zamanda bizde haberler veririzz. Bizimde yakındır inşallah haberi vermemizz

FF ye 50 defa şifre girdim kabul etmedi diyen sen miydin canım?Kimdi hatırlamıyorum ama Türkçeye çevirip girmeye çalışıyorsan hata veriyor giriş sayfası ingilizce de olması lazım

Yaa gerçekten çok ama çok sevindim :))

Maşallah :)))

aynen öyle canım hep kadın üzerine yoğunlaşıyorlar. devlette bir şansımı deneyeceğim olmadı bende özelde yaptırırım.bana ve eşime kan testleri yapıldı(bulaşıcı hastalık varmı yokmu tsh testerasyon glukoz vs.)ama içinde vitamin olarak hiç birşeye bakılmadı.biz vitamin için başvuralım o zaman.

10. haftaya girmiştik canım. Ekimde sonlandı..
Bak tekrar senı buldu işte neguzell meleğin ben de olmıcak heralde derken mucize gb oldu güzel hıssediyorum sen de oyle düşün hep inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alıcaksınn. Ben ıkı akşam önce yıne hcg yaptım T daha c ye idrar gıtmeden bordo olmustu değer cok yukseklerdeyken t daha koyu oluyormus tıpkı Lh testi gbymıs burdan anlayabılırım dımı degerımınguzel gıttıgını:) Veson hilallll 8403BHC

Eklentiler

• IMG-20180509-WA0027.webp
    5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20180509-WA0009.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 94
Fotoğraflar kısmından yükle

Canım Allah herşeyi kararlaştırıyor bakk herkese nasip olmazz ya çok güzel bir fırsat bu gerçekten şansınız olucak bu sizin dualarım seninleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…