Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maşallah böyle devam etsin :)) dr.un gerek görmediyse yaptırma zaten artık USG de bulusacaksiniz at testleri

Maşallah böyle devam etsin :)) dr.un gerek görmediyse yaptırma zaten artık USG de bulusacaksiniz at testleri
Hahah ayenn Ilk erken testi saklıcam.o bozulmuyor yaa :) evet bıkez artıs yeter demıstı o yuzden kan vermedım.yıne strese gırmeyım dıyee canmm:) bu test de içimizi rahatlattı az bıraz

evet vajinal ölçüm yapıyorum en doğru olan bu yöntem diye biliyordum yanlış mı yapıyorum XXYYXXYY

Çok güzel maşallah :))

Suya mi bildiği n Çeşme altinami
Benm de sararmıstı once beyazdı durunca sarı olmustu hcg az dye oyle oluyor sanırım bır sonrakı hıc sararmadı.telefonunun flasının ustune koy testı cızgıyı görebılcek msn bakalm:)

Be

Ben net görüyorum baktigimda
Zaten telde pek odaklanmıyor canm gözle gördugumuz gb değil ve ben predıctorun asla yanılmıcagnı düşünüyorum. Son kullanma tarihi geçmemişse doğrudur Benim düşüncem shopla biraz keskinlestır ısıgyla oyna

Yok doğru hatta en doğru ölçüm vajinal.ama dil altına göre vajinal ölçümler daha yüksek çıkıyor.bugün kaç çıktı düşüş başladı mı
Canımm ben ıkısabahtır ölctum ateşimi 37 cıkıyor tam da Allah korusun aksı bıdurumda hemen düşüyor mu ısı sen öyle anlamıstın sanrım bılez

Oynadım biraz ☺

Eklentiler

• 20180510_131525.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 104
Yok doğru hatta en doğru ölçüm vajinal.ama dil altına göre vajinal ölçümler daha yüksek çıkıyor.bugün kaç çıktı düşüş başladı mı
Bugün 36,5 çıktı yarın reglimin 3 günü doktora gitmeyi düşünüyorum hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar eşimde regl olunca çok üzüldü gerçi bu 2 denememizdi ama o hemen olur sanıyordu gebelik düşündüğüm ay da doktor gitmiştim rahmin falan çok güzel demişti smear testi yaptı çok az bir bakteri vardı 3 gün fitil kullandım 2 aydırda folik asit kullanıyorum sanırım yumurtlama günlerimdede birliktelik olmuştu aslında ama tutmadı malesef biraz uzun anlattım kusura bakmayın XXYYXXYY

yok canım aslında en doğru yöntem diye biliyorum bende.ama bence dil altı daha iyi olur hijyen açısından,hani reglken ölçüm yapmak hiç iç açıcı olmayabilir mesela
aslında hiç bişey yapmasam daha iyi galiba oluruna bırakırsam daha kolay olucakmış gibi geliyo bu şekilde stresede giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…