Bak tekrar senı buldu işte neguzell meleğin ben de olmıcak heralde derken mucize gb oldu güzel hıssediyorum sen de oyle düşün hep inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alıcaksınn. Ben ıkı akşam önce yıne hcg yaptım T daha c ye idrar gıtmeden bordo olmustu değer cok yukseklerdeyken t daha koyu oluyormus tıpkı Lh testi gbymıs burdan anlayabılırım dımı degerımınguzel gıttıgını:)Veson @hilallll @8403BHC
Bekledi biraz hamile misin tebrik ederim
Hahah ayenn Ilk erken testi saklıcam.o bozulmuyor yaa :) evet bıkez artıs yeter demıstı o yuzden kan vermedım.yıne strese gırmeyım dıyee canmm:) bu test de içimizi rahatlattı az bırazMaşallah böyle devam etsin :)) dr.un gerek görmediyse yaptırma zaten artık USG de bulusacaksiniz at testleri
evet vajinal ölçüm yapıyorum en doğru olan bu yöntem diye biliyordum yanlış mı yapıyorumyanlış hatırlamıyorsam vajinal olarak ateş ölçüyorsunuz siz.Burdaki çoğu arkadaşlar bildiğim kadarıyla dil altı ölçüm yapıyor.Ateşinizin adet günü bu kadar yüksek olması bence vajinal ölçümden kaynaklı.
Çok güzel maşallah :))Bak tekrar senı buldu işte neguzell meleğin ben de olmıcak heralde derken mucize gb oldu güzel hıssediyorum sen de oyle düşün hep inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alıcaksınn. Ben ıkı akşam önce yıne hcg yaptım T daha c ye idrar gıtmeden bordo olmustu değer cok yukseklerdeyken t daha koyu oluyormus tıpkı Lh testi gbymıs burdan anlayabılırım dımı degerımınguzel gıttıgını:)Veson @hilallll @8403BHC
Suya mi bildiği n Çeşme altinamiTeşekkür ederim canım. Testini suya tut o sarılık açılsın bakalım
Ben senin testınde cizgıyı net gördummm benm senınknden de ınceydı 9gun kalaaaBekledi biraz hamile misin tebrik ederim
İnş cnm ya dogrudurBen senin testınde cizgıyı net gördummm benm senınknden de ınceydı 9gun kalaaa
Yok doğru hatta en doğru ölçüm vajinal.ama dil altına göre vajinal ölçümler daha yüksek çıkıyor.bugün kaç çıktı düşüş başladı mıevet vajinal ölçüm yapıyorum en doğru olan bu yöntem diye biliyordum yanlış mı yapıyorumXXYYXXYY
Benm de sararmıstı once beyazdı durunca sarı olmustu hcg az dye oyle oluyor sanırım bır sonrakı hıc sararmadı.telefonunun flasının ustune koy testı cızgıyı görebılcek msn bakalm:)Suya mi bildiği n Çeşme altinami
Ben net görüyorum baktigimdaBenm de sararmıstı once beyazdı durunca sarı olmustu hcg az dye oyle oluyor sanırım bır sonrakı hıc sararmadı.telefonunun flasının ustune koy testı cızgıyı görebılcek msn bakalm:)
Zaten telde pek odaklanmıyor canm gözle gördugumuz gb değil ve ben predıctorun asla yanılmıcagnı düşünüyorum. Son kullanma tarihi geçmemişse doğrudur Benim düşüncemBe
Ben net görüyorum baktigimda
Canımm ben ıkısabahtır ölctum ateşimi 37 cıkıyor tam da Allah korusun aksı bıdurumda hemen düşüyor mu ısı sen öyle anlamıstın sanrım bılezYok doğru hatta en doğru ölçüm vajinal.ama dil altına göre vajinal ölçümler daha yüksek çıkıyor.bugün kaç çıktı düşüş başladı mı
Oynadım biraz ☺Zaten telde pek odaklanmıyor canm gözle gördugumuz gb değil ve ben predıctorun asla yanılmıcagnı düşünüyorum. Son kullanma tarihi geçmemişse doğrudur Benim düşüncemshopla biraz keskinlestır ısıgyla oyna
Suya mi bildiği n Çeşme altinami
Bugün 36,5 çıktı yarın reglimin 3 günü doktora gitmeyi düşünüyorum hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar eşimde regl olunca çok üzüldü gerçi bu 2 denememizdi ama o hemen olur sanıyordu gebelik düşündüğüm ay da doktor gitmiştim rahmin falan çok güzel demişti smear testi yaptı çok az bir bakteri vardı 3 gün fitil kullandım 2 aydırda folik asit kullanıyorum sanırım yumurtlama günlerimdede birliktelik olmuştu aslında ama tutmadı malesef biraz uzun anlattım kusura bakmayınYok doğru hatta en doğru ölçüm vajinal.ama dil altına göre vajinal ölçümler daha yüksek çıkıyor.bugün kaç çıktı düşüş başladı mı
evet vajinal ölçüm yapıyorum en doğru olan bu yöntem diye biliyordum yanlış mı yapıyorumXXYYXXYY
aslında hiç bişey yapmasam daha iyi galiba oluruna bırakırsam daha kolay olucakmış gibi geliyo bu şekilde stresede giriyorumyok canım aslında en doğru yöntem diye biliyorum bende.ama bence dil altı daha iyi olur hijyen açısından,hani reglken ölçüm yapmak hiç iç açıcı olmayabilir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?