Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vajinal ölçüm yaptığın için ateş değerin yüksek çıkmış.adet olduğunda dil altı ile ölçmüş olsaydın 36,3 den yukrda olcağını sanmıyorum.
yaş kaç bu arada.stres yapmamaya çalış daha yeni başlamışsınız sonuçta.

canım boyutu ile alakalı olabilir yüklenmemesi.boyutunu küçültüp tekrar dene.
hadi bakalım inşallah uğurlu gelir bu yeni doktor size

30 yaşındayım 1 senelik evliyim

ama iki aydır bebek istiyorsunuz.canım çok normal hiç bir problemi olmayan çiftlerde bile bir bayanın ayda hamile kalma olasılığı .%25 miş. altı ayda bu oran daha yukarlara çıkıyormuş.eğer bir sıkıntı yoksa bebeğin kısa sürede gelir merak etme sen stresi minimum seviyede tutmaya çalış.ilk denemelerde hemen karamsarlığa kapılma sakın bak Freshmommy arkadaşımız da hamile kalmak için uğraşıyordu kaç aydır birinci senesi öncesinde hamile haberini aldı.İnşallah meleğin hiç bekletmeden gelir.

Evet kesinlikle katılıyorum arkadaşıma şu konuda dua etmelisin bıde Allah başta da olsa kayıp yaşatmasın bız de 4.ayda bıraktık o ay hamıle kalmısım pek ıstek de yoktu ama kımyasal gebelık olunca okadar üzüldüm ki tekrar niiyetıne girdiğimde de stresten hiç şaşmayan adetım şaştı kist oldu hep yumurtlamaları kaçırdım en nihayetinde oldu derken yine aynısı oldu Mart ayında Tamam dedim artık Kafadan atıyorum Ama nisanda yine sürpriz gibi geldi yani hiç beklemiyordum burda çomkarkadaşım söyledı takmamak gerek stres olmamak gerek dıye hakıkaten de oyleydı. Şimdi 1.yılımz 14mayısta. gıdıcez bebeğimizi görmeye inşallah saglıklıdır ve görürüz. Sakın stres boyutuna getırme gerçekten çok çok yeni yıllarca bekleyenler var Allahım.hepımıze sabır versin canım B bodrum4855

Cok cok tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin :) cok sevindim. Tam benim d vitamininin onemini anlattigim gunlerde sen de esinin d vitinin az ciktigini ogrenmistin hatirliyorum. Iyi gelecegine inanmistik :) artik ondan midir degil midir bilmem ama dogru zaman simdiymis. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canımm çok teşekkür ederim çok şükür ilk müjdeyi aldık gerisi de sağlıklı gelir inşallah :)) Ben isteyen dileyen herkese bu testleri tavsiye etmeye devam edicem kuzum kesinlikle çok önemli olduğunu gördüm :)
Dileyen herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Hahah ayenn Ilk erken testi saklıcam.o bozulmuyor yaa :) evet bıkez artıs yeter demıstı o yuzden kan vermedım.yıne strese gırmeyım dıyee canmm:) bu test de içimizi rahatlattı az bıraz
Kiz kokar mokar idrarli seyi saklama :) fotograf cek onu sakla benim de bi kutum var boyle biletler sinemalar konserler dans gosterileri fln gittigimiz yerlerin fisleri fln var simdi de bebegimiz icin yapcam us fotolari testin fotografini fln koycam test bana cok steril gelmedi :)

Yaa Bende de var canım.oyle kalplı büyük bir kutuu ilk aldıgı cıkolatanın kagıdı bıle dururr aah ne gunlerdı. Idrar ucu Kapagıyla kapalı sıkıca kız hıc kokmuyor. Şeffaf bı kutuda duruyor hatta bozulmadan saklayabılırsınız bıle dıyor

Cok onemli bence de ben de hamile kaldigim ay iki ampul icmistim 9falandi baya yukselmisti sonra 46gibi bisey oldu. B12de iciyordum folikasitle.

hilallll yeni gelismeniz insallah bebegi getirir size :) o doktor da ister heralde istemezse de sen de esin de kesinlikle baktirin beraber bak sira sende sonra da Veson'da icime doguyor :)

Aa tamam o zaman cafcafli testlerden sakla sakla :) bizim de oyle bi ara yedigimiz ictigimiz fisler bile vardi sonra onlari attim muhasebeci gibiydi :)

Aa tamam o zaman cafcafli testlerden sakla sakla :) bizim de oyle bi ara yedigimiz ictigimiz fisler bile vardi sonra onlari attim muhasebeci gibiydi :)
Baya bir vergi katkılarımız var devlete sevgiliyken de hahahah:) en komiğini söylıyım sana bigün eşimin cebınden bozuk para düşüyordu hep sevgılydık. Alsana cantana atar mısın sevmyrm cebımde dedı ben onları hala saklarım kutuda durur :)

Benlik bir sıkıntı yok ama eşimin ömür boyu hergün kullanması gereken ilaçları var onlar mı etki ediyo desem doktoru spermlere zarar vermez dedi bu yüzden telaş ediyorum aslında eşimi ikna edemedim sperm testi konusunda bir kaç ay daha demiyelim bakalım ne olcak

insallah canim insallah.istemezsede ben derim artik bu sefer sessiz sedasiz gidecegiz doktora.öncekinde hep ailemiz biliyordu.herkes bisey soruyordu.hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…