- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Ayyy bence varOynadım biraz ☺
Bugün 36,5 çıktı yarın reglimin 3 günü doktora gitmeyi düşünüyorum hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar eşimde regl olunca çok üzüldü gerçi bu 2 denememizdi ama o hemen olur sanıyordu gebelik düşündüğüm ay da doktor gitmiştim rahmin falan çok güzel demişti smear testi yaptı çok az bir bakteri vardı 3 gün fitil kullandım 2 aydırda folik asit kullanıyorum sanırım yumurtlama günlerimdede birliktelik olmuştu aslında ama tutmadı malesef biraz uzun anlattım kusura bakmayınXXYYXXYY
Evet var canım nezaman yapmıstun üstünden 3,4 gün gecınce tekrarla baya koyulasıyorOynadım biraz ☺
XXYYXXYY hala yükleyemiyorum chrome hata verdi diyor.
Kızlar iyi bisey oldu.eşimin bi arkadaşı var.onun yanına uğramış.orda tanıştığı bi abide ordaymis.meger o kişi sağlık bakanlığında müfettişmis.tesadüfen eşim durumumuzu demis.oda esime bi doktor ismi yazdırmış.bende ararim kendisini demiş.cok kıl bir doktordur demis.her testi her seyi yaptırır her seye bakar öyle karar verir demis.hah tam istedigim doktor dedim :) kesin sonuc alırsıNız demis.insallah buda benim şansım olur
Dun yaptim hemen cikmadi ama adetime de 4 gün var dahaEvet var canım nezaman yapmıstun üstünden 3,4 gün gecınce tekrarla baya koyulasıyor
30 yaşındayım 1 senelik evliyimvajinal ölçüm yaptığın için ateş değerin yüksek çıkmış.adet olduğunda dil altı ile ölçmüş olsaydın 36,3 den yukrda olcağını sanmıyorum.
yaş kaç bu arada.stres yapmamaya çalış daha yeni başlamışsınız sonuçta.
30 yaşındayım 1 senelik evliyim
Evet kesinlikle katılıyorum arkadaşımaama iki aydır bebek istiyorsunuz.canım çok normal hiç bir problemi olmayan çiftlerde bile bir bayanın ayda hamile kalma olasılığı .%25 miş. altı ayda bu oran daha yukarlara çıkıyormuş.eğer bir sıkıntı yoksa bebeğin kısa sürede gelir merak etme sen stresi minimum seviyede tutmaya çalış.ilk denemelerde hemen karamsarlığa kapılma sakın bakFreshmommy arkadaşımız da hamile kalmak için uğraşıyordu kaç aydır birinci senesi öncesinde hamile haberini aldı.İnşallah meleğin hiç bekletmeden gelir.
Cok cok tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin :) cok sevindim. Tam benim d vitamininin onemini anlattigim gunlerde sen de esinin d vitinin az ciktigini ogrenmistin hatirliyorum. Iyi gelecegine inanmistik :) artik ondan midir degil midir bilmem ama dogru zaman simdiymis. Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım ben kürtaj sonrası soğan kürü uygulayıp adet olabildim. Bu arada duphaston ve primolut kullandım ama bir işe yaramadı.
Sonraki 2 ay femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Bu defa kürtajdan kaynaklı yapışıklık şüphesi duymaya başladım ve hsg için devlette takibe başladım.
Onlar klomen verip gönderdi ben kullanmış gibi geri gittim. İlişki günü verip gönderdiler falan aynı hikaye tabii sonuç olmadı.
Tek faydalı olduğuna inandığım şey devit ampul oldu, Eşimle beraber bende içtim. Onun dışında bu ay son kalan femarayı da kullanayım dedim gelecek ay özelde hsg planlıyordum :)
Yani femara dışında yaptığımız tek şey değerleri yükseltmekti. Hee birde bu ay gerçekten çalıştık
Cok cok tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin :) cok sevindim. Tam benim d vitamininin onemini anlattigim gunlerde sen de esinin d vitinin az ciktigini ogrenmistin hatirliyorum. Iyi gelecegine inanmistik :) artik ondan midir degil midir bilmem ama dogru zaman simdiymis. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kiz kokar mokar idrarli seyi saklama :) fotograf cek onu sakla benim de bi kutum var boyle biletler sinemalar konserler dans gosterileri fln gittigimiz yerlerin fisleri fln var simdi de bebegimiz icin yapcam us fotolari testin fotografini fln koycam test bana cok steril gelmedi :)Hahah ayenn Ilk erken testi saklıcam.o bozulmuyor yaa :) evet bıkez artıs yeter demıstı o yuzden kan vermedım.yıne strese gırmeyım dıyee canmm:) bu test de içimizi rahatlattı az bıraz
Yaa Bende de var canım.oyle kalplı büyük bir kutuu ilk aldıgı cıkolatanın kagıdı bıle dururr aah ne gunlerdı. Idrar ucu Kapagıyla kapalı sıkıca kız hıc kokmuyor. Şeffaf bı kutuda duruyor hatta bozulmadan saklayabılırsınız bıle dıyorKiz kokar mokar idrarli seyi saklama :) fotograf cek onu sakla benim de bi kutum var boyle biletler sinemalar konserler dans gosterileri fln gittigimiz yerlerin fisleri fln var simdi de bebegimiz icin yapcam us fotolari testin fotografini fln koycam test bana cok steril gelmedi :)
Cok onemli bence de ben de hamile kaldigim ay iki ampul icmistim 9falandi baya yukselmisti sonra 46gibi bisey oldu. B12de iciyordum folikasitle.Canımm çok teşekkür ederim çok şükür ilk müjdeyi aldık gerisi de sağlıklı gelir inşallah :)) Ben isteyen dileyen herkese bu testleri tavsiye etmeye devam edicem kuzum kesinlikle çok önemli olduğunu gördüm :)
Dileyen herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Aa tamam o zaman cafcafli testlerden sakla sakla :) bizim de oyle bi ara yedigimiz ictigimiz fisler bile vardi sonra onlari attim muhasebeci gibiydi :)Yaa Bende de var canım.oyle kalplı büyük bir kutuu ilk aldıgı cıkolatanın kagıdı bıle dururr aah ne gunlerdı. Idrar ucu Kapagıyla kapalı sıkıca kız hıc kokmuyor. Şeffaf bı kutuda duruyor hatta bozulmadan saklayabılırsınız bıle dıyor
ama iki aydır bebek istiyorsunuz.canım çok normal hiç bir problemi olmayan çiftlerde bile bir bayanın ayda hamile kalma olasılığı .%25 miş. altı ayda bu oran daha yukarlara çıkıyormuş.eğer bir sıkıntı yoksa bebeğin kısa sürede gelir merak etme sen stresi minimum seviyede tutmaya çalış.ilk denemelerde hemen karamsarlığa kapılma sakın bakFreshmommy arkadaşımız da hamile kalmak için uğraşıyordu kaç aydır birinci senesi öncesinde hamile haberini aldı.İnşallah meleğin hiç bekletmeden gelir.
Baya bir vergi katkılarımız var devlete sevgiliyken de hahahah:) en komiğini söylıyım sana bigün eşimin cebınden bozuk para düşüyordu hep sevgılydık. Alsana cantana atar mısın sevmyrm cebımde dedı ben onları hala saklarım kutuda durur :)Aa tamam o zaman cafcafli testlerden sakla sakla :) bizim de oyle bi ara yedigimiz ictigimiz fisler bile vardi sonra onlari attim muhasebeci gibiydi :)
insallah canim insalllah.gerçekten benim icin bir sans bu.kismetse yarin gidiyoruzCanım Allah herşeyi kararlaştırıyor bakk herkese nasip olmazz ya çok güzel bir fırsat bu gerçekten şansınız olucak bu sizin dualarım seninleee
tekrar bi deneyim.insallah ya.hepimiz icin en hayırlısı olsuncanım boyutu ile alakalı olabilir yüklenmemesi.boyutunu küçültüp tekrar dene.
hadi bakalım inşallah uğurlu gelir bu yeni doktor size
insallah canim insallah.istemezsede ben derim artikCok onemli bence de ben de hamile kaldigim ay iki ampul icmistim 9falandi baya yukselmisti sonra 46gibi bisey oldu. B12de iciyordum folikasitle.
hilallll yeni gelismeniz insallah bebegi getirir size :) o doktor da ister heralde istemezse de sen de esin de kesinlikle baktirin beraber bak sira sende sonra da Veson'da icime doguyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?