Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım yoğunluktan yeni girdim ve gördümmm. Çok sevindim. Gözün aydın. bu sefer Rabbim yüzünüze baksın inşallah. Sağlıkla devam etsin. Kucağına alacağın günleride göstersin

Ahh kuzumm Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Seni etiketlemeyi atlamışım kusura bakma nolur Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallahh

Canımm ben ıkısabahtır ölctum ateşimi 37 cıkıyor tam da Allah korusun aksı bıdurumda hemen düşüyor mu ısı sen öyle anlamıstın sanrım bılez
Ben kimyasal olduğunda önce ateşim düşmüştü sonra kanama başladı.ama bu hep böyle olmuyor bazı arkadaşlar da ateş sonradan düştüğü De oldu.kötü şeyler düşünme rahat ol artık herşey yolunda

maşallahh maşallahhh :)

Evet düşüş başlamış.hayırlıdı inşallah en kısa zamanda gebelik olur ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükle ve ateş değerlerini gir daha çok yardımcı olabiliriz o şekilde

Hahah var valla ilerde tedavulden kalkinca bu paralar degerlenir belki ama zaten o pada degerlidir senin icin :) benim de topkapi sarayinin bahcesinden papatya toplamisti onlar duruyor kolye yaptirmayi dusunuyorum recineden onlari. :)

insallah canim insallah.istemezsede ben derim artik bu sefer sessiz sedasiz gidecegiz doktora.öncekinde hep ailemiz biliyordu.herkes bisey soruyordu.hayirlisi olur insallah
Insallah :) en guzeli bence de dogru dusunmussun. Hayirlisi insallah :*

bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..bak ben çiğdemi sıkıştırmasaydım o bugün test yapmazdı canımcım...
Sağolsun arkadaşlar yalvartmıyor çakıyor testi.leyla yaaa seni seviyoruz biliyorsun değil mi? Daha çok uğraşırız seninle alınma sakın.bir senin testlerin bir de elcankinin tabloları unutulmaz konuşulur artık

Kızlar, beklenen adet tarihim 15 mayıs. Geçen ay 13 nisanda oldum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün geliyor adet
TESTİ NE ZAMANN YAPMALIYIM??? erken gebelik testim yok. Şu 5 liralıklardan var bugün 28. Günüm

Kızlar, beklenen adet tarihim 15 mayıs. Geçen ay 13 nisanda oldum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün geliyor adet
TESTİ NE ZAMANN YAPMALIYIM??? erken gebelik testim yok. Şu 5 liralıklardan var bugün 28. Günüm
Ateş değerlerini yolla tekrar

Düzenli ölçmedim ya bu ay işk kez deniyordum son 3-4 gündür 36,8

Bugün sabah ölçtüm 08.00 da ölçtüm 36,8
Önümüzdeki ay düzenli tablo yapıcam :))
Biliyorum CNm dü sensiz oldu saatlr falan.sen yine de yolla onu baz alarak yorum yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…