- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Leyla abladan böyle bir yorum , :))4 gün varsa çıkması gerekirdi canım ya...yarın yinede tekrarla sen testini...bazen çıkmayan kişilerde oluyor..geç döllenme falan olduysa...
Ayy canım yoğunluktan yeni girdim ve gördümmm. Çok sevindim. Gözün aydın. bu sefer Rabbim yüzünüze baksın inşallah. Sağlıkla devam etsin. Kucağına alacağın günleride göstersinCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson LeYLa_21 @Darla hilallll @kartanesi8892 H Hayalimi_yasarken @Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Ayy canım yoğunluktan yeni girdim ve gördümmm. Çok sevindim. Gözün aydın. bu sefer Rabbim yüzünüze baksın inşallah. Sağlıkla devam etsin. Kucağına alacağın günleride göstersin
Ben kimyasal olduğunda önce ateşim düşmüştü sonra kanama başladı.ama bu hep böyle olmuyor bazı arkadaşlar da ateş sonradan düştüğü De oldu.kötü şeyler düşünme rahat ol artık herşey yolundaCanımm ben ıkısabahtır ölctum ateşimi 37 cıkıyor tam da Allah korusun aksı bıdurumda hemen düşüyor mu ısı sen öyle anlamıstın sanrım bılez
maşallahh maşallahhh :)Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson LeYLa_21 @Darla hilallll @kartanesi8892 H Hayalimi_yasarken @Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Evet düşüş başlamış.hayırlıdı inşallah en kısa zamanda gebelik olur ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükle ve ateş değerlerini gir daha çok yardımcı olabiliriz o şekildeBugün 36,5 çıktı yarın reglimin 3 günü doktora gitmeyi düşünüyorum hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar eşimde regl olunca çok üzüldü gerçi bu 2 denememizdi ama o hemen olur sanıyordu gebelik düşündüğüm ay da doktor gitmiştim rahmin falan çok güzel demişti smear testi yaptı çok az bir bakteri vardı 3 gün fitil kullandım 2 aydırda folik asit kullanıyorum sanırım yumurtlama günlerimdede birliktelik olmuştu aslında ama tutmadı malesef biraz uzun anlattım kusura bakmayınXXYYXXYY
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah her gününüz böyle olsun:)Çenemiz düştü
Aslında en doğru karar.bu takip işi hastalık gibi birşey daha yeni başlamışsınız denemelere biraz rahat takılınaslında hiç bişey yapmasam daha iyi galiba oluruna bırakırsam daha kolay olucakmış gibi geliyo bu şekilde stresede giriyorum
Leyla artık test yap diye milleti sıkıştırıyorLeyla abladan böyle bir yorum , :))
40 gün geçince yapman gerekirdi demen lazım dı
Sen çok yaşaaa muck :)
her yorumum olay oluyor yahuuuuuuuuuuuuuuLeyla abladan böyle bir yorum , :))
40 gün geçince yapman gerekirdi demen lazım dı
Sen çok yaşaaa muck :)
bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..bak ben çiğdemi sıkıştırmasaydım o bugün test yapmazdı canımcım...Leyla artık test yap diye milleti sıkıştırıyor
Hahah var vallaBaya bir vergi katkılarımız var devlete sevgiliyken de hahahah:) en komiğini söylıyım sana bigün eşimin cebınden bozuk para düşüyordu hep sevgılydık. Alsana cantana atar mısın sevmyrm cebımde dedı ben onları hala saklarım kutuda durur :)
Insallah :) en guzeli bence de dogru dusunmussun. Hayirlisi insallah :*insallah canim insallah.istemezsede ben derim artikbu sefer sessiz sedasiz gidecegiz doktora.öncekinde hep ailemiz biliyordu.herkes bisey soruyordu.hayirlisi olur insallah
Sağolsun arkadaşlar yalvartmıyor çakıyor testi.bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..bak ben çiğdemi sıkıştırmasaydım o bugün test yapmazdı canımcım...
Ateş değerlerini yolla tekrarKızlar, beklenen adet tarihim 15 mayıs. Geçen ay 13 nisanda oldum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün geliyor adet
TESTİ NE ZAMANN YAPMALIYIM??? erken gebelik testim yok. Şu 5 liralıklardan var bugün 28. Günüm
Düzenli ölçmedim ya bu ay işk kez deniyordum son 3-4 gündür 36,8Ateş değerlerini yolla tekrar
XXYYXXYY yükledim canım sonunda ama okunmasi cok zor yaa
Eki Görüntüle 2145127 Eki Görüntüle 2145128
Biliyorum CNm dü sensiz oldu saatlr falan.sen yine de yolla onu baz alarak yorum yaparızDüzenli ölçmedim ya bu ay işk kez deniyordum son 3-4 gündür 36,8
Bugün sabah ölçtüm 08.00 da ölçtüm 36,8
Önümüzdeki ay düzenli tablo yapıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?